Reclamă

Amber Heard dezvăluie planurile sale de după proces și de ce încă îl iubește pe Johnny Depp

În a doua parte a primului ei interviu, actrița a vorbit cu Savannah Guthrie de la NBC News la „Today” despre viața ei după procesul care a captivat națiunea. Amber Heard dezvăluie planurile sale de după proces și de ce încă îl iubește pe Johnny Depp.

Publicat: 16 iunie 2022, 8:55

Când a fost întrebată dacă este îngrijorată că va fi dată din nou în judecată de el pentru defăimare, Heard a spus: "Mi-e teamă că indiferent ce fac, indiferent ce spun sau cum spun, fiecare pas pe care îl fac va oferi o altă oportunitate", a spus ea.

Amber Heard dezvăluie planurile sale

Guthrie a adus în discuție mesajul lui Depp pentru Heard că va suferi „umilință globală totală”.

A întrebat-o pe Heard dacă crede că asta s-a adeverit, scrie Variety.com.

„Știu că a promis”, a spus ea. „Am depus mărturie despre asta. Nu sunt o victimă bună, înțeleg, nu sunt o victimă simpatică, nu sunt o victimă perfectă. Dar când am depus mărturie, i-am cerut juriului să mă vadă doar ca un om și să-i audă propriile cuvinte. Se simte ca și cum a făcut-o.”

Când a fost întrebată despre planurile ei viitoare, Heard a spus: „Ajung să fiu mamă cu normă întreagă. Atunci când nu jonglez cu apelurile cu avocații”, a spus ea.

Reclamă

Întrebat despre Johnny astăzi, Heard a spus: „Îl iubesc. L-am iubit din toată inima. Și am încercat tot ce am putut să fac o relație profund ruptă să funcționeze. Nu am putut. Fără sentimente rele sau rea voință față de el. Știu că ar putea fi greu de înțeles sau ar putea fi foarte ușor de înțeles. Dacă ai iubit vreodată pe cineva, ar trebui să fie ușor.”

Amber Heard și Johnny Depp au apărut la Toronto International Film Festival, în 2015. Ea a purtat o rohie neagră cu decolteu, păr blond lung, el a purtat un costum gri, cu o cămașă roșie
Johnny Depp și Amber Heard au avut una dintre cele mai controversate relații / Getty Images

Heard a vorbit cu Guthrie la emisiunea „Today” de la NBC pentru primul interviu după încheierea procesului foarte mediatizat dintre ea și Depp. În timpul interviului, cei doi au discutat despre verdictul cazului, care s-a încheiat cu daune compensatorii pentru amândoi.

Reclamă

Ce s-a discutat în prima parte a interviului

În prima parte a interviului, Heard a negat că a mințit despre presupusul abuz despre care a vorbit în timpul mărturiei sale. Ea a spus: „Am făcut multe greșeli, dar am spus întotdeauna adevărul”.

Actrița a discutat, de asemenea, convingerea ei că acoperirea socială a procesului a contribuit la influențarea rezultatului. „Cred că chiar și cel mai bine intenționat jurat… ar fi fost imposibil să evite acest lucru. În fiecare zi treceam pe lângă trei, patru, uneori șase blocuri de oameni. Țineau pancarte pe care scria „Arde vrăjitoarea”, „Moarte lui Amber”. După trei săptămâni și jumătate de proces, am fost în boxa martorilor. Am văzut o sală de judecată plină de fani Jack Sparrow care erau vocali, plini de energie”.

Cum s-a terminat procesul

În procesul dintre Depp și Heard, juriul din Virginia a decis că atât Heard, cât și Depp s-au făcut vinovați de defăimare unul față de celălalt. Juriul a hotărât în ​​favoarea a trei acuzații de defăimare aduse de reclamantul Depp. I s-a dat dreptate și lui Heard în cererea reconvențională. Depp a primit 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive. Daunele punitive fiind reduse la 350.000 de dolari, în conformitate cu plafonul statutar al statului.

Heard a primit 2 milioane de dolari în despăgubiri compensatorii pentru cererea ei reconvențională.

Procesul a început când Depp, reclamantul în caz, a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare în legătură cu un articol de opinie din 2018 pe care l-a publicat pe Washington Post, făcând aluzie la victima unui abuz din trecut. Deși editorialul nu a menționat în mod direct starul Pirații din Caraibe, Depp a susținut că editorialul i-a deteriorat reputația și i-a distrus cariera.

Cu un an înainte de publicarea editorialului, Heard și Depp au divorțat după doi ani de căsnicie. Heard a afirmat că Depp a supus-o la abuz emoțional, fizic și sexual pe parcursul relației lor.

De la încheierea procesului din Virginia, avocatul lui Heard, Elaine Bredehoft, a declarat public că clientul ei intenționează să facă apel la verdict.

Guthrie de la NBC are în special propria ei legătură cu cazul Heard/Depp. Soțul ei, Michael Feldman, a servit ca consultant în echipa juridică a lui Depp. Guthrie a dezvăluit această informație în timpul unui interviu pe care l-a susținut cu avocații lui Depp, Ben Chew și Camille Vasquez, la „Today” la începutul acestei luni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Shakira, la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera filmului Elvis
Divertisment
Shakira e în vacanță cu copiii într-o zonă montană. E prima apariție a artistei după ce au apărut primele imagini cu Pique și o femeie misterioasă
Shakira e în vacanță cu copiii într-o zonă montană. Recent, artista a mai fost fotografiată și la volanul mașinii sale, în timp ce conducea în drum spre casă. Cântăreața pare slăbită și gânditoare. Imaginea...
2
Ireland Baldwin, la un eveniment monden, într-un costum albastru
Divertisment
Ireland Baldwin e în vacanță în Italia. Modelul s-a pozat sexy în costum de baie în Italia
Ireland Baldwin e în vacanță în Italia. Deși nu are silueta pe care o cere societatea de la femei, modelul se simte bine în corpul ei. Cele mai recente imagini sunt încă o dovadă...
3
Plăcintă cu mere fără zahăr porționată pe un tocător
Rețete
Plăcintă cu mere fără zahăr. Rețetă simplă cu puține calorii
Este vară și te gândești să consumi preparate cât mai dietetice și ușoare, dar pofta de dulce nu-ți dă pace? Îți oferim o rețetă simplă și cu puține calorii de plăcintă cu mere fără...
4
Regina Elisabeta, fără pălărie, la ceremonia de aprindere a torțelor, la Castelul Windsor
Divertisment
Regina Elisabeta s-a tuns după Jubileul de Platină. Au apărut noi fotografii cu Majestatea Sa, surprinse la Castelul Windsor
Regina Elisabeta s-a tuns după Jubileul de Platină. Cele mai noi fotografii cu Majestatea Sa arată că aceasta are părul mult mai scurt. Imaginile au fost realizate în incinta Castelului Windsor. Regina Elisabeta pare...
5
Batoane de cereale fără coacere
Rețete
Batoane de cereale fără coacere. Rețetă de batoane energizante
Dacă îți plac batoanele de cereale delicioase și crocante, află că le poți prepara și acasă, iar rezultatul final va fi mult mai gustos și mai sănătos. Îți oferim mai jos o rețetă de...
PARTENERI
×