Reclamă

Camille Vasquez a fost promovată după procesul de defăimare împotriva actriței Amber Heard. Ce declarații a făcut avocata lui Johnny Depp

Camille Vasquez a fost până în prezent avocat asociat al firmei Brown Rudnick LLP, acum acesta a fost promovată la rangul de partener. Anunțul a fost făcut la mai puțin de o săptămână după ce l-a ajutat pe Johnny Depp să câștige în cadrul procesului de defăimare împotriva actriței Amber Heard.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 iunie 2022, 12:38

Camille a lucrat ca avocat asociat pentru Brown Rudnick LLP încă din anul 2018. Avocata a căpătat tot mai multă popularitate după ce a ajuns să se afle în echipa juridică a lui Johnny Depp pe tot parcursul procesului contra lui Amber. Camille este membru al Grupului de practică în Litigii și Arbitraj al firmei de avocatură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camille Vasquez a fost promovată după procesul de defăimare împotriva actriței Amber Heard

Avocata a fost imaginea echipei lui Depp pe tot parcursul celor șase săptămâni. Chiar dacă echipa a fost condusă de Benjamin Chew, Vasquez s-a remarcat prin tenacitate și inteligență. Expertiza avocatei este în ”gestionarea paralelă a reputației și problemelor de comunicare de criză”.

Vezi mai multe imagini cu Camille Vasquez în Galeria Foto!

Camille Vasquez, în timpul pledoariei, în procesul de defăimare pe care Johnny Depp i l-a intentat lui Amber Heard
Procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard e foarte urmărit / Profimedia Images

Aceasta a ajuns să fie angajată în echipa lui Depp în urma experienței pe care a acumulat-o de-a lungul anilor. Avocata și-a dovedit abilitățile după ce a reușit să obțină un verdict pozitiv din partea juriului pentru cazul clientului său.

Reclamă

Amber Heard îi datorează în prezent lui Depp 10.4 milioane de dolari. Conform surselor apropiate ale actriței, aceasta nu poate plăti despăgubirile datorate fostului său soț. În timp ce Depp se bucură de victoria sa, avocata lui are la rândul său motive de fericire.

Camille Vasquez a fost promovată de către firma Brown Rudnick LLP. Președintele firmei, William Baldiga, a fost cel care a făcut declarația privind promovarea avocatei. Acesta a mărturisit că firma obișnuiește să facă promovările la sfârșit de an fiscal, însă reușitele Camillei l-au făcut pe acesta să ia decizia mult mai devreme.

”Prestația Camillei din timpul procesului cu Depp a dovedit lumii că aceasta este pregătită pentru următorul pas”.

Reclamă

După ce a aflat că este promovată la rangul de partener al firmei, Camille a oferit câteva declarații oficiale. Aceasta a spus că este ”încântată” și că se bucură să aibă ”votul deplin de încredere” al companiei de avocatură.

Ce avere are avocata lui Johnny Depp

Procesul lui Johnny Depp a făcut-o pe avocata acestuia, Camille Vasquez, să intre și mai mult în atenția publicului. Oamenii sunt curioși să afle mai multe detalii despre viața profesională a avocatei. Camille deține o diplomă de licență de la Universitatea din California de Sud și J.D de la Southwestern Law School.

Vasquez a fost cea care a condus interogatoriul împotriva actriței Amber Heard. Aceasta a reușit să dovedească faptul că actrița a făcut acuzații false pe care nu le-a putut susține cu dovezi concrete. Întrebările privind averea avocatei se află deseori pe buzele cititorilor din întreaga lume.

Publicațiile externe susțin că averea acestea ar fie stimată la suma de 2 miliaone de dolari. În prezent practica avocatei se bazează pe procesele de defăimare din partea reclamantului. Avocata știe cum să conceapă strategii de litigii ofensive și defensive, iar acest lucru s-a putut observa și în cazul clientului său, Johnny Depp.

De-a lungul timpului a apărat  gamă largă de clienți care au cuprins toate aspectele litigiilor și arbitrajelor. Aceasta s-a ocupat inclusiv de consilierea persoanelor care au fost implicate în procesele de defăimare de milioane de dolari pe care le-a condus.

Strategia ei o ajută să obțină, de cele mai multe ori, verdictul pozitiv din partea juriului. Expertiza ei juridică a ajutat-o să ajungă în prezent partenera firmei Brown Rudnick LLP, una din cele mai cunoscute firme de avocatură din întreaga lume. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×