Reclamă

Johnny Depp a împlinit 59 de ani. Imagini de colecție cu rolurile interpretate de actor de-a lungul timpului

Johnny Depp a împlinit 59 de ani. În ultima vreme numele actorului a fost tot mai prezent pe buzele fanilor din întreaga lume. Acesta a reintrat în atenția presei din cauza procesului în care s-a aflat cu fosta sa soție, Amber Heard. Cu toate acestea, Depp este un actor care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului pentru rolurile sale de succes.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 iunie 2022, 7:24 / Actualizat: 9 iunie 2022, 14:53

La fel ca mulți alți actori de la Hollywood, Depp a reușit să intre în inimile fanilor prin interpretările sale impresionante. Cu roluri atipice, Depp a jucat întotdeauna cu pasiune și dedicare pentru lumea filmului. Acest lucru s-a văzut mereu în efortul pe care l-a depus pentru a crea un personaj autentic indiferent de circumstanțe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Johnny Depp a împlinit 59 de ani

Johnny Depp a împlinit 59 de ani și se bucură de o carieră de succes. De-a lungul timpului acesta a oferit publicului nenumărate interpretări spectaculoase. Rolurile sale au fost dintr-o paletă largă de genuri de filme, însă Depp nu s-a dat niciodată înapoi de la o provocare. Detalii privind viața sa personală au fost mereu de interes public, însă prea puțini cunosc numărul impresionant de filme în care Depp a avut o interpretare de succes. Ți-am pregătit o listă cu câteva dintre cele mai atipice roluri pe care Depp le-a interpretat de-a lungul carierei sale. 

Jack Sparrow – Pirates of the Caribbean

Johnny Depp este cunoscut pentru rolul său din Pirații din Caraibe. Captain Jack Sparrow a reușit să farmece publicul din întreaga lume, iar franciza se bucură în continuare de un real succes. Mitul piraților liberi care iubesc să traverseze peste șapte mări a reușit să fascineze oamenii de fiecare dată. Franciza Pirații din Caraibe nu ar fi fost la fel fără Depp în rolul personajului principal.

Johnny Depp care a împlinit 59 de ani în filmul Pirații din Caraibe
Johnny Depp este cunoscut pentru rolul său din Pirații din Caraibe / Profimedia Images
Reclamă

Interpretarea actorului alături de micile schimbări pe care i le-a adus acestui personaj îl fac pe Depp să fie inseparabil de personajul său Acesta a făcut tot posibilul să creeze un personaj extravagant și exagerat al cărui umor și personalitate au reușit să impresioneze. Deși apariția lui Depp într-un alt film din franciză este puțin probabilă, acesta a povestit de-a lungul timpului despre cât de important a fost acest rol pentru întreaga sa carieră.

William Blake – Dead Man

Dead Man a fost filmat complet în alb-negru. Filmul i-a permis lui Depp să joace în ceea ce mulți critici au numit un ”western psihedelic”. Depp interpretează rolul unui contabil cu maniere blânde, cu ochelari cu ramă de corn și un costum în carouri care devine emblematic pe tot parcursul acțiunii.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu Johnny Depp în Galeria Foto!

Johnny Depp într-o fotografie alb negru din filmul Dead Man
Dead Man a fost filmat complet în alb-negru / Profimedia Images

După ce ajunge într-un orășel ciudat numit Machine, Blake descoperă că locuitorii sunt extrem de ostili, iar slujba pentru care venise nu există. Povestea se complică atunci când Blake este prins într-un triunghi amoros și este nevoit să ucidă un bărbat pentru a se apăra. Din acel punct începe o viață pe fugă pentru eroul filmului. Depp a oferit o performanță de-a dreptul impunătoare, având un suflet pasiv care se transformă printr-un set de circumstanțe bizare și haotice.

Raoul Duke – Fear and Loathing in Las Vegas

În Fear and Loathing in Las Vegas, Depp îl interpretează pe Raoul Duke. Raoul Duke este exemplificarea unui bărbat care ajunge pradă substanțelor interzise în Vegas. Este un geniu care a făcut prea multe alegeri greșite în viață și care și-a pierdut orientarea printre cei din jurul său.

Johnny Depp cu o pălărie pe cap în filmul Fear and Loathing in Las Vegas
În Fear and Loathing in Las Vegas, Depp îl interpretează pe Raoul Duke / Profimedia Images

Depp a dezvăluit că a petrecut mult timp pentru a studia manierele și expresiile vechiului său prieten și procesele de gândire ale acestuia. Filmul are la bază povestea lui Hunter S. Thompson care a inspirat personajul lui Depp. Thompson a fost unul din cei mai buni prieteni ai actorului. În tot acest proces, Depp spune că s-a scufundat în procesele de gândire ale prietenului său pentru a putea aduce la viață un personaj autentic.

Willy Wonka – Charlie and the Chocolate Factory

Willy Wonka a reprezentat o potrivire extraordinară pentru stilul de actorie a lui Depp și abilitățile regizorului Tim Burton. Depp are o interpretare nebunească și ridică straniul și ciudățenia filmului la un alt nivel.

Johnny Depp în filmul Charlie și Fabrica de Ciocolată
Willy Wonka a reprezentat o potrivire extraordinară pentru stilul de actorie a lui Depp / Profimedia Images

Acesta păstrează un aer de melancolie vagă, dar aduce personajului și un aer ușor sinistru, venit parcă din altă lume. Este un personaj cu o neliniște evidentă în mediile sociale. Crizele de isterie copilărească, vocea ascuțită și manierele nevrotice sugerează un suflet tulburat pe care Depp a reușit să-l interpreteze cu succes.

Sweeney Todd – Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Depp îl interpretează pe Sweeny Todd, al căruit gust pentru răzbunare este împotriva unui judecător care i-a ruinat viața. Actorul reușește să aducă la lumină o versiune macabră a personajului care are un umor de groază. Producția se mândrește cu un stil gotic pe care îl abordează. În mâinile lui Depp, Todd este o victimă a circumstanțelor. Acesta poartă o expresie permanent uluită de parcă ar încerca să ofere un sens neînțeles lumii.

Johnny Depp în rolul personajului Sweeney Todd
Depp îl interpretează pe Sweeny Todd, al căruit gust pentru răzbunare este împotriva unui judecător care i-a ruinat viața / Profimedia Images

Edward – Edward Scissorhands

Depp interpretează un personaj cu o tunsoare complet atipică și o privire desprinsă din filmele de groază. Cel mai bizar atribut al personajului este faptul că are lame uriașe în prelungirile mâinilor. Acest lucru îi oferă multe avantaje, dar devine de-a dreptul problematic când trebuie să se intersecteze cu alți oameni.

Johnny Depp în rolul personajului Edward
Depp interpretează un personaj cu o tunsoare complet atipică și o privire desprinsă din filmele de groază / Profimedia Images

Filmul documentează cât de crudă poate fi societate cu un om diferit. Alteritatea evazivă a lui Johnny Depp este folosită cu mare efect. Seriozitatea și dorința lui de a face ceea ce trebuie în încercarea de a câștiga acceptarea te aduc de multe ori cu lacrimi în ochi.

Ichabod Crane – Sleepy Hollow

Johnny Depp joacă rolul hiper raționalului Ichbod Crane, Filmul este de-a dreptul spectaculos din punct de vedere vizual. În rolul lui Crane, Depp are posibilitatea de a juca un personaj obsesiv și pretențios. Un personaj care se luptă cu dorința arzătoare de a deține controlul în haos. Crane nu este un erou clasic, ci un personaj cu o minte analitică. Depp a vorbit în nenumărate rânduri despre acest rol și l-a descris de fiecare dată cu o apropiere în voce și suflet.

Johnny Depp care a împlinit 59 de ani într-o fotografie în care îl interpretează pe Ichabod Crane
În rolul lui Crane, Depp are posibilitatea de a juca un personaj obsesiv și pretențios / Profimedia Images

The Mad Hatter – Alice in Wonderland

Johnny Depp care a împlinit 59 de ani poate fi urmărit și în filmul Alice in Wonderland. Interpretarea unui personaj fictiv de renume mondial precum Pălărierul Nebun este o provocare pentru orice actor. Depp se abandonează complet acestui personaj și reușește să-i ofere o nouă interpretare.

Johnny Depp costumat în Pălărierul Nebun din Alice în Țara Minunilor
Interpretarea unui personaj fictiv de renume mondial precum Pălărierul Nebun este o provocare pentru orice actor / Profimedia Images

Petru Depp, Pălărierul este o creatură comică, dar ciudat de serioasă, a cărei absurditate maschează profunzimea sentimentelor sale. Depp îi oferă personajului o gravitate pe care alți actori ar fi neglijat-o. Pălărierul lui Depp este un domn amabil, chiar dacă foarte excentric.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×