Reclamă

Melania Trump și-a dat ochii peste cap, iar camerele au surprins totul. Fosta Primă Doamnă a SUA a renunțat să mai zâmbească lângă soț

Melania Trump a participat sâmbătă la un meci de baseball alături de soțul ei, Donald Trump. Camerele au surprins momentul în care Melania Trump și-a dat ochii peste cap. Aceasta a renunțat să mai zâmbească lângă soțul său.

Publicat: 1 noiembrie 2021, 13:52

Momentul cu fosta primă doamnă a SUA s-a viralizat imediat. Pe Twitter au apărut tot felul de comenatrii, care mai de care mai haioase. Fanii au speculat gestul Melaniei, iar imaginile cu ea sunt peste tot. Presa a preluat rapid subiectul, iar Melania și Donald Trump țin din nou primele pagini ale tabloidelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melania Trump și-a dat ochii peste cap lângă Donald Trump

Recent, fosta Primă Doamnă a SUA a participat la un meci de baseball alături de soțul ei, Donald Trump. Și, în timp ce Atlanta Braves s-a confruntat cu Houston Astros, Melania, la un moment dat, a fost văzută zâmbind alături de fostul președinte. Cu toate acestea, într-o fracțiune de secundă, s-a întors, renunțând la zâmbet şi dându-şi ochii peste cap, scrie YahooNews.com.

Cei care au văzut imaginile au profitat din nou de imagini. Cei mai mulți au spus că acesta este un alt exemplu de cât dezinteres are Melania Trump față de soțul ei. Aceasta a mai fost văzută de-a lungul timpului pălmuind mâna soțului, trăgându-și cu putere mâna pentru a scăpa de el și stând cât mai departe de acesta în timpul ședințelor foto.

Vezi și alte imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Cine altcineva are sentimentul că Melania nu suportă privirea soțului ei”, a scris pe Twitter fostul președinte de campanie a lui Obama, Jon Cooper.

„Melania îl disprețuiește la fel de mult ca oamenii cumsecade”, a spus autorul John Pavlovitz.

O altă persoană a spus că spectacolul ei vine la timp pentru Halloween: „Costumul ei în seara asta este de soție iubitoare. Nu s-a săturat de acest cadavru putrezitor, potrivire perfectă”, a scris autorul Majid M Padellan.

Reclamă

Relația dintre Melania și Donald Trump

Aceasta este prima ei apariție publică din aprilie și până acum, relatează Daily Mail. Cuplul s-a mutat la Palm Beach, Florida, la începutul acestui an, după ce Trump a pierdut alegerile prezidențiale în cursa cu Joe Biden. Donald Trump a lansat recent o nouă aplicație de socializare. Posibilitatea unei candidaturi la președinția anului 2024 este încă una dintre dorințele sale.

Între timp, au apărut informații despre Melania că este „rea și rece” față de soțul ei, în același timp „fericită și relaxată” în viața de după Casa Albă. Ea este adesea văzută la spa, uneori chiar de două ori pe zi, a raportat o sursă a publicației Insider.

La plecarea de la Casa Albă, Melania Trump a fost refuzat să-i facă lui Jill Biden turul de onoare. Aceasta nu a respectat protocolul, dar nu era prima dată când făcea acest lucru. Deși ea a fost tratată excelent de Michelle Obama, refuzul său a fost unul categoric. La plecarea din Casa Albă, Melania a optat pentru o ținută all black, sobră, care a lăsat loc de interpretări.

Cuplul a decis să se mute în stațiunea președintelui din Mar-a-Lago după ce a părăsit Casa Albă în ianuarie. Și-au menținut la minimum aparițiile în public până în acest moment. În ultimul timp s-a speculat că Melania nici nu ar locui prea mult timp cu soțul ei. Nu se știa nici pe vremea când era Președinte dacă ea locuia la Casa Albă sau într-o casă în Maryland, alături de părinții săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×