Reclamă

virale

Un băiețel în geacă verde, care trage de niște bagaje și trece granița în Ucraina
Știri
// 11 martie 2022

Un filmuleț cu un băiețel singur care trece granița în Polonia e viral. Imaginile care au înduioșat o lume întreagă

Un filmuleț cu un băiețel singur care trece granița în Polonia e viral. Acesta plânge necontrolat și este imaginea reală a poporului ucrainean care trece prin clipe de coșmar de când rușii le-au invadat țara și le-au declarat război.
Reclamă
Keanu Reeves în timp ce stă pe o bancă singur și mănâncă în anul 2010
Divertisment
// 17 decembrie 2021

Keanu Reeves a oferit un răspuns sincer legat de fotografia care l-a consacrat pe rețelele sociale. Ce spune actorul despre imaginea realizată în anul 2010

Keanu Reeves a oferit un răspuns sincer legat de fotografia care l-a consacrat pe rețelele sociale. Actorul în vârstă de 57 de ani a fost invitat în cadrul emisiunii The Late Show găzduită de Stephen Colbert. Cei doi au discutat împreună mai multe aspecte ce țin de viața publică a actorului.
Soții Trump, fotografiați în timp ce aplauză la un meci de baseball, în tribune
Divertisment
// 1 noiembrie 2021

Melania Trump și-a dat ochii peste cap, iar camerele au surprins totul. Fosta Primă Doamnă a SUA a renunțat să mai zâmbească lângă soț

Melania Trump a participat sâmbătă la un meci de baseball alături de soțul ei, Donald Trump. Camerele au surprins momentul în care Melania Trump și-a dat ochii peste cap. Aceasta a renunțat să mai zâmbească lângă soțul său.
×