Reclamă

Keanu Reeves a oferit un răspuns sincer legat de fotografia care l-a consacrat pe rețelele sociale. Ce spune actorul despre imaginea realizată în anul 2010

Keanu Reeves a oferit un răspuns sincer legat de fotografia care l-a consacrat pe rețelele sociale. Actorul în vârstă de 57 de ani a fost invitat în cadrul emisiunii The Late Show găzduită de Stephen Colbert. Cei doi au discutat împreună mai multe aspecte ce țin de viața publică a actorului.

Publicat: 17 decembrie 2021, 7:31

Keanu Reeves știe cum să se facă remarcat. La 57 de ani acesta și-a auzit complet admiratorii în cadrul emisiunii The Late Show. Actorul a explicat care a fost povestea reală din spatele unei fotografii surprinse în anul 2010. Imaginea respectivă a ajuns de-a lungul timpului să devină sursa multor glume de pe internet.

Keanu Reeves a oferit un raspuns sincer legat de fotografia care l-a consacrat pe rețelele sociale

Actorul devenit celebru pentru rolul din seria Matrix  și-a impresionat admiratorii cu cea mai recentă apariție televizată. Acesta a discutat cu Stephen Colbert mai multe aspecte ce țin de viața sa profesională, dar a și glumit pe seama unor evenimente din trecut. Gazda emisiunii The Late Show l-a provocat pe Keanu să dezvăluie povestea din spatele unei fotografii celebre realizate în anul 2010.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

În imaginea respectivă, actorul apare singur pe o bancă lângă care are două plase. Actorul ține în mână o bucată de mâncare în timp ce privește descumpănit în jos. În același timp, în fața sa, o pasăre se plimbă nestingherită. Fotografia a făcut înconjurul internetului de-a lungul timpului și a devenit sursa perfectă a glumelor de pe internet.

Reclamă

S-au înființat mai multe ”campanii online de înveselire” a actorului, iar #sadkeanu a devenit extrem de căutat pe rețelele sociale. Gazda emisiunii The Late Show a comparat fotografia lui Keanu din 2010 cu o imagine din seria de benzi desenate a actorului intitulată BRZRKR.

Întrebat care este povestea din spatele fotografiei din 2010, actorul a răspuns cu zâmbetul pe buze că nu a fost o clipă trist la acel moment. ”Eram poate îngândurat, în mod cert îmi era foarte foame. Mâncam doar un sandwich.”

Ce spune Keanu Reeves despre benzile sale desenate

Reclamă

Actorul și-a continuat apoi explicația anterioară la fotografie făcând o comparație cu benzile sale desenate. Keanu Reeves a explicat că Ron Garney, desenatorul BRZRKR a insert o varianta a fotografiei din 2010. Desenatorul a ales să pună reinterpreteze imaginea în primul volum al seriei de benzi desenate.

Personajul din benzile desenate apare pe o bancă în aceeași poziție ca cea a actorului din fotografia făcut în 2010 în timp ce este plouat. Keanu Reeves s-a amuzat și a oferit un răspuns sincer legat de fotografia care l-a consacrat pe rețelele sociale.

Reeves spune că nu a știut o clipă că desenatorul benzilor desenate se va inspir din imaginea care l-a consacrat în 2010. ”Nu știam că urmează să facă asta, dar uite că s-a întâmplat. Presupun că ne-am gândit la același lucru. Pot spune că aceasta este viața din spatele artei.”

După ce fotografia din 2010 a ajuns pe internet, Keanu Reeves a devenit sursa perfectă a glumelor de pe rețelele sociale. Ani la rândul au apărut noi imagini în care fotografia era reinterpretată în funcție de contextul sociale de la acel moment.

Actorul s-a amuzat să-și amintească de acele momente și spune că nu-și poate da seama cum a ajuns viral pe internet. Cu ocazia declarațiilor sale acesta le-a dezvăluit fanilor că urmează să producă un film de acțiune ce va avea la bază benzile sale desenate, BRZRKR. Actorul va apărea de asemenea în filmul The Matrix Resurrections care este așteptat în cinematografe începând cu data de de 22 decembrie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry alături de Meghan Markle îmbrăcați pentru ceremonia de nuntă din anul 2018 în timp ce fac cu mâna publicului dintr-o trăsură
Divertisment
Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex. Ce detalii noi a oferit despre evenimentul din 2018
Nunta Ducilor de Sussex a fost așteptată de oamenii din lumea întreagă în anul 2018. Evenimentul la care au participat o mulțime de celebrități și nume importante din Familia Regală Britanică a fost urmărit...
2
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
3
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
4
Patrick Schwarzenegger la un eveniment public din anul 2019
Divertisment
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii. Imagini rare cu fiul lui Arnold Schwarzenegger la 28 de ani
Patrick Schwarzenegger a fost în vacanță în Hawaii, acolo unde și-a expus fizicul de invidiat. Fotografii l-au urmărit la fiecare pas și au încercat să-l surprindă din toate unghiurile. La 28 de ani, fiul...
5
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
PARTENERI
×