Reclamă

Matthew McConaughey și-a adus familia la premiera animației Sing 2. Cum au fost surprinși pe covorul roșu

Matthew McConaughey și-a adus familia la premiera animației Sing 2. Actorul în vârstă de 52 de ani s-a întors pentru a face vocea personajului mult îndrăgit, Buster Moon. Pe covorul roșu, Matthew s-a afișat mândru alături de soția sa, Camila Alves Mcconaughey și cei trei copii ai lor. Cuplul are împreună doi băieți și o fetiță.

Publicat: 16 decembrie 2021, 7:37

Levi, în vârstă de 13 ani, Livingston în vârstă de 8 ani și frumoasa Vida, în vârstă de 11 ani au pozat mândri alături de părinții lor. Deși actorul nu obișnuiește să-și expună copiii foarte des în lumina reflectoarelor, de data aceasta și-a surprins admiratorii cu câteva imagini de colecție. Întreaga familie a strălucit în lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matthew McConaughey și-a adus familia la premiera animației Sing 2

Matthew McConaughey va face vocea personajului Buster Moon și în cel de-al doilea film animat din seria Sing. Matthew spune că în cel de-al doilea film, Buster este portretizat ca fiind vulnerabil  și resimte mult mai mult prezența stresului din viața sa.

Vezi mai multe magini în Galeria Foto!

Totodată, actorul spune că a învățat foarte multe lucruri de la personajul căruia i-a împrumutat vocea.  Fanii așteaptă și ei nerăbdători să vadă animația. Aceasta va avea premiera în cinematografele din Franața începând cu data de 22 decembrie 2021.

Reclamă

Celebrul actor a dorit să sărbătorească acest eveniment și și-a adus familia la premiera celei de-a doua producții din franciza de succes. Evenimentul a avut loc la Greek Theater în Los Angeles. Actorul, alături de soția sa, Camila Alves McConaughey, s-a bucurat să împărtășească acest moment în familie. Soția câștigătorului la Oscar a distribuit pe rețelele sociale o imagine în care apare Matthew McConaughey alături de cei doi băieți ai săi.

În descrierea fotografiei aceasta a lăsat mesajul: ”cei mai importanți bărbați din viața mea. Sunt binecuvântată să-i văz pe băieții mei crescând.”

Modelul în vârstă de 39 de ani s-a bucurat să-și vadă copiii fericiți la premiera filmului. Matthew McConaughey și-a adus familia la premiera animației Sing 2 și s-a bucurat de atenția primită. Actorul nu obișnuiește să-și expună copiii în lumina reflectoarelor. Această apariție rară a surprins publicul din lumea întreagă.

Reclamă

Ce spune Matthew McConaughey despre educația oferită copiilor săi

Matthew McConaughey nu vorbește deseori despre viața sa personală. Actorul încearcă să nu-și expună familia luminii reflectoarelor. Copiii săi sunt crescuți într-un mod armonios, însă trebuie să respecte multe reguli. McConaughey a vorbit recent despre modul în care a ales să-și educe copiii.

Cei trei sunt deja la o vârstă la care lucrurile devin tot mai complicate. Astfel, actorul încearcă să le ofere tot sprijinul și îndrumarea de care au nevoie. Într-un interviu oferit prezentatoarei Oprah Winfrey, Matthew a mărturisit că el și soția sa, Camila, pun foarte mult accentul pe respect și încredere când vine vorba de educația copiilor.

Aceștia încearcă să-și motiveze micuții să fie tot timpul onești și să aibă principii corecte în viață. Actorul își dorește foarte mult ca micuții săi să devină independenți și să se descurce singuri ca niște adulți competenți. În general McConaughey evită să-și expună copiii în lumina reflectoarelor.

Totuși de data aceasta, Matthew McConaughey și-a adus familia la premiera animației Sing 2, unde a demonstrat că este un tată mândru și implicat în creșterea copiilor săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×