Reclamă

Melania Trump a arătat că este prea bogată pentru Casa Albă: de la garderoba luxoasă până la apartamentul aurit din Trump Tower

Cât a stat la Casa Albă, despre soția lui Donald Trump s-a spus că este o „primă doamnă reticentă”. Mulți au spus că Melania Trump a arătat că este prea bogată pentru Casa Alba. Acest lucru s-a văzut de la garderoba luxoasă până la apartamentul său din Trump Tower.

Publicat: 24 decembrie 2021, 7:23

S-a speculat mult pe seama faptului că Melania Trump nu este deloc mulțumită de viața de la Casa Albă. Adesea s-a sugerat că soția lui Donald Trump abia aștepta să plece de acolo. Se spunea că vrea să se bucure de averea sa fără să fie judecată de nimeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melania Trump a arătat că este prea bogată pentru Casa Albă

Cel mai probabil, dacă Donald Trump câștiga un nou mandat la Casa Albă, Melania Trump nu ar fi fost deloc fericită. Așa spun tabloidele internaționale. Reacțiile soției lui Donald Trump și faptul că a refuzat să-i facă lui Jill Biden turul de onoare al Casei Albe, au fost de asemenea subiecte care au stârnit reacții negative.

Nu a ajuns la sufletul familiilor cu copii

Adesea, femeile cu copii din întreaga lume iau exemplu de la Primele Doamne atunci când vine vorba despre educația celor mici. Se pare că acest lucru nu a fost valabil și în cazul Melaniei Trump. Într-un interviu din perioada premergătoare alegerii soțului ei, fosta Primă Doamnă a încercat să demonstreze că este la fel ca americanul obișnuit, lăudându-se cu cât timp petrece cu fiul ei, Barron Trump.

„Nu am dădacă. Am un bucătar, am un asistent personal și gata. Îmi cresc singură copilul. Știi, acele ore cu copilul tău sunt cu adevărat importante”, a spus ea pentru Vanity Fair.

Reclamă

Cu toate acestea, mulți au subliniat atunci că simplul fapt că cineva îi pregătește masa copilului este un mare ajutor. Atunci când cineva preia din sarcinile casei, să petreci timp cu copilul vine de la sine și e destul de simplu.

Hotelurile obișnuite sunt o provocare

Reacțiile și declarațiile Melaniei Trump au sugerat de la început că este prea bogată ca să fie Prima Doamnă a Americii. În 2016, când Donald și Melania erau în campanie electorală, ea a avut o experiență foarte diferită de cea cu care era obișnuită. Cum a avut mereu acces la proprietăți de lux, aceasta a fost fascinată de cât de simplă este o cazare la un hotel oarecare.

Reclamă

Ea a spus atunci pentru DuJour Magazine că au stat în ceea ce ea crede că este un Holiday Inn din statul Iowa, subliniind că era „curat”.

„Soțul meu mă cunoaște și știe cum sunt. Îmi plac lucrurile frumoase. Eu trăiesc viața. Este amuzant când călătorim. Nu au hoteluri de cinci stele acolo, dar trebuie să mă descurc cu asta. În campanie, cu aceste călătorii prin țară e o muncă grea.”

Chiar și Casa Albă era prea simplă pentru ea

Pentru alte prime doamne, Casa Albă a fost mult peste ceea ce aveau ca locuință. Cu toate acestea, Melania nici măcar nu s-a mutat la Washington DC până când clădirea nu a fost la standardele ei.

Venind de la Trump Tower de pe Fifth Avenue din New York, unde apartamentul ei triplex este aurit, nu e de mirare că a rămas acolo până când au fost instalate, printre altele, un nou duș și toaletă, potrivit cărții fostului consilier Stephanie Winston Wolkoff, „Melania and Me: The Rise and Fall of My Friendship”.

Melania Trump a arătat că este prea bogată pentru Casa Albă și nu s-a mutat din prima la Washington. Atunci s-a spus că face acest lucru pentru a rămâne cu Baron la școală.

A avut soluții neconvenționale pentru nivelul scăzut de trai

Oamenii au văzut politicieni sărutând bebeluși în campania electorală. De obicei, se așteaptă ca Primele Doamne să fie implicate în activități filantropice. De-a lungul timpului petrecut la Casa Albă, Melania a avut câteva inițiative pentru a arăta că îi pasă de copii. Printre acestea s-a numărat campania Be Best.

Cu toate acestea, fostul model avea o abordare alternativă pentru a ajuta copiii nevoiași din Africa. Ea a vrut să le trimită oglinzi pentru a vea cât de frumoși și puternici sunt. Ideea a venit după ce Melania a fost uimită să vadă cum copiii din Malawi doreau ca vizitatorii să le facă poze cu telefoanele lor pentru a putea vedea cum arată. Aici, Melania Trump a arătat că este prea bogată pentru Casa Albă și nu s-a comportat deloc ca celelalte Prime Doamne ale Americii.

Are o garderobă de designer la standarde ridicate

Nu o singură dată a fost criticată Melania Trump pentru că a purtat haine de designer foarte scumpe. Ea a avut mereu ținute strălucitoare la evenimente de caritate. Oamenii au vorbit adesea și despre încălțările ei foarte scumpe pe care le-a purtat în situații total nepotrivite. Nu a fost văzută de multe ori fără tocuri. I-a uimit pe toți când a plantat în grădină îmbrăcată într-o fustă Valentino și stiletto Louboutin. Totul pe tocuri de 13 cm. De asemenea, a purtat o ținută Manolo Blahniks când a plecat cu avionul prezidențial pentru a vizita victimele uraganului. Ulterior, după un val de critici pe rețelele sociale, s-a schimbat în avion.

Melania este foarte atașată de pantofii ei stiletto, așa cum afirmă fostul secretar de presă Grisham în cartea sa: „Am văzut-o pe Melania încercând să meargă pe pământ în tocuri”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×