Reclamă

Ireland Baldwin e în vacanță în Italia. Modelul s-a pozat sexy în costum de baie în Italia

Ireland Baldwin e în vacanță în Italia. Deși nu are silueta pe care o cere societatea de la femei, modelul se simte bine în corpul ei. Cele mai recente imagini sunt încă o dovadă a acestui lucru.

Publicat: 22 iunie 2022, 7:06 / Actualizat: 22 iunie 2022, 18:03

Ireland Baldwin a făcut furori pe rețelele sociale. Vedeta a îmbrăcat un costum de baie cu bikini tanga roz în timp ce își petrecea weekend-ul pe o barcă în largul coastei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ireland Baldwin e în vacanță în Italia

Fiica actorului Alec Baldwin, 64 de ani, și a lui Kim Basinger, 68 de ani, a publicat mai multe imagini din vacanță. Ireland a postat mai multe poze cu familia ei. Ea a atras atenția cu felul în care se simte în legătură cu formele ei, scrie PageSix.

Într-o fotografie, modelul în vârstă de 26 de ani s-a bronzat pe ambarcațiunea pe care își petrece vacanța. Ea și-a arătat corpul tatuat în toată splendoarea. Nimic nu este mai grăitor decât aceste imagini cu Ireland. Tânăra nu se sfiește deloc să-și arate formele. Aceasta chiar a publicat imagini în care nu are deloc haine pe ea și stă fără emoții în fața camerei.

Reclamă

De asemenea, Irlanda și-a arătat bustul voluptos în timp ce poza alături de verișoara ei, Alaia Baldwin, care s-a alăturat vacanței de lux cu fiica ei de 11 luni, Iris Elle. Frumusețea roșcată a fost însoțită și de iubitul ei, muzicianul portughez RAC, cu care se întâlnește din iulie 2021.

După ședința ei foto, Ireland a postat un videoclip în care a arătat o privire mai personală asupra evadării ei în Italia. „Presupun că mă voi muta în Sardinia”, a scris ea.

Pe lângă clipurile adorabile cu Alaia și RAC bucurându-se de soarele italian, ea le-a oferit fanilor și o privire asupra mâncărurilor pe care le savurează în vacanță. Ea a consumat antreuri cu paste și mâncăruri complicate cu fructe de mare.

Reclamă

„Am mâncat atât de multe scoici aici încât devin o scoică”, a glumit ea pe Instagram. „Sunt o fată cu scoici. Întotdeauna am visat să devin un super-erou Marvel și cred că ClamGirl funcționează”.

La începutul călătoriei sale, Irlanda a postat o fotografie nud cu ea în timp ce făcea o baie în apă. Și-a subtitrat poza: „Voi lăsa doar astea aici ✨”.

Ireland Baldwin a învățat să-și accepte corpul

Tânăra a întors toate privirile în ultima vreme. Atunci a dezvăluit că acum se află „în cel mai eliberator spațiu mental în care am fost vreodată despre imaginea corpului meu”.

În mai, și-a etalat formele într-un body din dantelă într-o serie de fotografii publicate mai apoi pe rețelele sociale.

Din păcate, nu mulți erau la fel de fascinați de aspectul ei. Ea a lăsat de înțeles că a fost criticată din postarea cu un videoclip intitulat „Instagram, relaxează-te puțin”.

Cu toate acestea, ea a apelat recent la o procedură estetică puțin controversată pentru vârsta pe care o are.

Sunt multe vedete care în ultimul timp au militat pentru acceptarea de sine și pentru încrederea în propriile forme. De-a lungul timpului s-a pus mult accent pe formele corpului și mai puțin pe silueta de model, pe care o promovează publicațiile de specialitate. Acum, chiar și marile brand-uri de lenjerie intimă au început să-și schimbe viziune și comunicarea către public.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×