Reclamă

Sharon Osbourne a vorbit despre cea mai recentă intervenție estetică pe care a făcut-o: „Arătam ca un ciclop”

Sharon Osbourne a vorbit sincer despre cea mai recentă intervenție estetică pe care a făcut-o. Vedeta în vârstă de 69 de ani a apelat la un lifting facial, iar rezultatele nu au fost cele pe care și le-a dorit. În urma experienței pe care a trăit-o, Sharon a decis să împărtășească mai multe detalii cu admiratorii săi din lumea întreagă.

Publicat: 1 mai 2022, 6:08

Sharon Osbourne este o femeie care pune deseori frumusețea pe primul loc. Aceasta are grijă de aspectul său fizic și nu se teme să admită că apelează la proceduri de înfrumusețare pentru a obține rezultatele pe care și le dorește. Înaintarea în vârstă a pus-o pe prezentatoarea TV în postura de a investi în mai multe operații estetice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sharon Osbourne a vorbit despre cea mai recentă intervenție estetică

Prezentatoarea TV a oferit un interviu sincer pentru publicația The Sunday Times. În vârstă de 69 de ani, Sharon Osbourne nu se teme să recunoască operațiile pe care le-a făcut la nivelul fețe.

Cea mai recentă intervenție estetică pe care a avut-o i-a lăsat un gust amar. Sharon spune că experiența a fost extrem de dureroasă, iar rezultatele au făcut-o să se teamă de propria sa imagine.

Vezi mai multe imagini cu Sharon Osbourne înainte de intervenția estetică în Galeria Foto!

Sharon Osbourne la the talk în 2022 după ce a vorbit despre cea ai recentă intervenție estetică pe care a făcut-o
Ozzy Osbourne, soțul vedetei, a susținut-o în totalitate pe Sharon atunci când aceasta a cerut ca operația să fie refecătuă / Profimedia Images
Reclamă

”Mi-am făcut un lifting facial în luna octombrie și arătam ca o mumie, eram bandajată în întregime. M-a durut îngrozitor, nu pot descrie cât de greu mi-a fost. Întreaga procedură a durat în jur de cinci ore jumătate și nu am obținut deloc rezultatul pe care mi-l doream. Am crezut că medicul glumește cu mine, Arătam ca un ciclop. Ochii mei nu semănau unul cu celălalt”.

Ozzy Osbourne, soțul vedetei, a susținut-o în totalitate pe Sharon atunci când aceasta a cerut ca operația să fie refecătuă pentru a îndrepta greșelile făcute în timpul primei proceduri. Vedeta spune că deși au trecut câteva luni de la intervenție, chipul său continuă ”să se așeze”.

Cu toate acestea, după procedura de corecție, aceasta spune că este mult mai fericită cu aspectul pe care îl are. O altă vedetă care și-a făcut recent un lifting facial este Ireland Baldwin. Vedeta e 26 de ani a postat mai multe imagini după procedură pe rețelele sociale.

Reclamă

De ce a apelat Sharon Osbourne la operațiile estetice

Sharon Osbourne a vorbit despre cea mai recentă intervenție estetică pe care a făcut-o, dar ș despre câteva proceduri din trecut. Vedeta spune că și-a dorit să-și păstreze aspectul ” mereu tânăr”. Fiica sa, Kelly Osbourne, a trecut și ea printr-o transformare impresionantă de-a lungul anilor.

La fel ca mama sa, aceasta a vorbit deschis despre procedurile pe care și le-a făcut. În timp ce rememora amintirile celui mai recent lifting facial, prezentatoarea TV și-a amintit de o altă intervenție din 2019 cu un final nefericit.

”Am mai apelat în trecut la lifting-ul facial. Atunci mi-au ridicat gura, iar în prima săptămână pot spune că nu mi-am simțit deloc buzele. Să fiu sinceră cu voi, abia îmi mai simt buzele acum. Nu reușeam să-mi găsesc gura, era tot timpul amorțită.”

”Pe lângă asta, într-o parte, colțul buzei era mereu ridicat, arătam ca Elvis. Copii și Ozzy mă întrebau mereu de ce rânjesc la ei, dar eu nu făceam nimic pentru că nu simțeam”.

Deși are experiența trecutului, diva apelează în continuare la operațiile estetice pentru a se asigura că are imaginea perfectă. Sharon Osbourne este asumată până la capăt și nu se teme să recunoască toate intervențiile prin care a trecut de-a lungul anilor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×