Reclamă

Transformarea lui Kendall Jenner de-a lungul timpului. Cum arată acum modelul internațional

Fetița cu codițe lungi și zâmbet larg este acum una dintre cele mai frumoase femei din lume. Transformarea lui Kendall Jenner nu s-a întâmplat peste noapte. Fotomodelul a trecut prin multe încercări pentru a-și construi o carieră de succes. La 26 de ani, Kendall se bucură de aprecierea fanilor săi, dar și de câștiguri financiare substanțiale.

Publicat: 4 noiembrie 2021, 7:00

Kendall Jenner este unul dintre cele mai cunoscute modele din Statele Unite ale Americii. Aceasta a devenit cunoscută în urma show-ului de televiziune Keeping Up with the Kardashian. Emisiunea aducea în prim plan viața familiei sale, iar Kendall s-a făcut rapid remarcată alături de surorile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transformarea lui Kendall Jenner de-a lungul timpului

Kendall Jenner este fiica lui Kris Jenner și Caitlyn Jenner și face parte din numeroasa familie Kardashian. Aceasta și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă, iar în prezent este cotată ca una dintre cele mai bine plătite femei din industria modelingului.

Vedeta internațională s-a născut pe 3 noiembrie 1995 în Los Angeles, iar familia sa a primit-o cu brațele deschise. Puțini știu că vedeta poartă și numele de Nicole. Părinții săi i-au ales acest nume ca semn de tribut pentru prietenul cel mai bun al mamei sale, Kris Jenner.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Nicole Brown Simpson a fost ucis cu înainte ca modelul să se nască. Jenner a fost crescută alături de restul surorilor Kardashian în Calabasas și a urmat studiile unei școli private din Los Angeles. Aceasta s-a făcut remarcată încă din copilărie pentru frumusețea sa admirabilă.

Primul contact cu lumina reflectoarelor l-a avut în anul 2007, atunci când alături de întreaga sa familie a apărut în show-ul Keeping Up with the Kardashians.

Doi ani mai târziu, aceasta își făcea debutul în lumea modelingului. Transformarea lui Kendall Jenner a fost atent documentată de-a lungul timpului datorită acestor materiale video în care ea a apărut încă din adolescență.

Reclamă

Cum și-a început Kendall Jenner cariera

Transformarea reală a lui Kendall Jenner a început în anul 2009 atunci când aceasta și-a făcut primul portofoliu și a început să pozeze pentru diferite reviste de modă. Vedeta s-a făcut remarcată pentru frumusețea sa și a profitat de acest lucru la maxim.

Până în 2014, aceasta a apărut în nenumărate publicații pentru adolescenți și nu numai. Din 3013 aceasta a început să apară tot mai des pe podium. De-a lungul timpului a defilat purtând hainele unora dintre cele mai celebre branduri din lume. Oamenii au căutat-o tot mai des pentru campanii și shooting-uri foto.

Jenner și modelul Cara Delevingne au primit statui de ceară la muzeul Madame Tussaud în cadrul evenimentului Săptămâna Modei la Londra. În 2018 a primit titlul de supermodel și a marcat un nou început în cariera sa. Aceasta a ajuns pe locul 16 pe lista celor de la Forbes. Transformarea lui Kendall Jenner a fost tot timpul urmărită de cei din jur.

În timp ce în 2017 era numită cel mai bine plătit model din întreaga lume. Însă Jenner nu s-a oprit aici. Aceasta devenit o influentă femeie de afaceri. Pe lângă colecțiile de haine, aceasta a lansat și diferite produse cosmetice sub numele său.

Transformare lui Kendall Jenner din punct de vedere profesional este întotdeauna apreciată de cei din jur, iar vedeta primește mereu sprijinul surorilor sale.

Cum s-a schimbat imaginea lui Kendall Jenner de-a lungul timpului

În anul 2014 Kendall Jenner a intrat pe lista cu cele mai frumoase 50 de persoane din lume întocmită anual de cei de la People. Revista Tie a numit-o pe vedetă una dintre cele mai influente adolescente în 2014. În același an Google a declara că numele Jenner a fost al doilea cel mai căutat nume de model.

Succesul său continuă să crească și astăzi.Deși gurile rele spun că vedeta a apelat la operații estetice, Kendall a negat întotdeauna aceste afirmații. Surorile sale au recunoscut în cele din urmă că au folosit diferite proceduri de-a lungul timpului pentru a-și schimba aspectul fizic.

Recent, Kendall a fost surprinsă părăsind un cabinet de chirurgie plastică cu o mască albă pe față. Sursele nu au confirmat dacă aceasta a avut o intervenție sau a mers pentru un simplu tratament.

Kendall Jenner continuă să-și impresioneze fanii cu aparițiile sale strălucitoare. Fie că a apelat sau nu la proceduri de înfrumusețare, oamenii nu-i pot contesta atitudinea și succesul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×