Reclamă

Ireland Baldwin și-a luat fanii prin surprindere. Vedeta și-a făcut un lifting facial la 26 de ani

Ireland Baldwin și-a luat fanii prin surprindere atunci când a postat o imagine cu ea și verișoara sa pe contul personal de Instagram. Vedeta în vârstă de 26 de ani a ales să apeleze la un lifting facial. Alaia Baldwin, sora mai mare a modelului Hailey Bieber, și-a însoțit verișoara și a apelat la rândul său la procedura de înfrumusețare.

Publicat: 16 aprilie 2022, 6:04 / Actualizat: 16 aprilie 2022, 22:32

Fiica lui Alec Baldwin și a actriței Kim Basinger a decis că este momentul pentru o schimbare în viața sa. Deși vedeta este de o frumusețe rară și este deseori admirată pentru acest lucru, a ales să-și aducă o mică îmbunătățire. Diva și-a dorit să fie complet transparentă față de admiratorii săi de pe rețelele sociale, motiv pentru care a postat imagini cu ea în timpul procesului de recuperare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ireland Baldwin și-a luat fanii prin surprindere

Ireland Baldwin și-a început cariera încă din adolescență. De-a lungul timpului aceasta a semnat cu mai multe companii de modeling și a devenit cunoscută la nivel internațional. La 26 de ani se bucură deja de o carieră de succes.

Vezi mai multe imagini cu Ireland Baldwin în Galeria Foto!

Tânăra a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții săi, însă recunoaște că s-a confruntat de-a lungul timpului cu multe probleme de imagine. De data aceasta, modelul a luat o decizie drastică și a apelat la proceduri de înfrumusețare pentru a obține imaginea pe care și-o dorește.

Reclamă

Ireland Baldwin și-a luat complet prin surprindere admiratorii din mediul online. În imaginile postate aceasta apare pe o canapea purtând o fașă specială. Reacțiile fanilor au fost împărțite. Cei mai mulți au felicitat-o pe vedetă pentru transparența de care dă dovadă în mediul online.

Pe de altă parte mulți i-au criticat alegerea. Cele mai multe persoane au fost de părere că diva este destul de frumoasă și fără o procedură de lifting facial. De altfel, astfel de proceduri sunt rareori adoptate de femeile tinere.

Conform publicației Daily Mail, pentru intervenție a fost nevoie și de o mică anestezie locală. Ulterior, vedeta va purta bandaje până la următoarea vizită la mediucl specialist. Totuși, Ireland este o persoană asumată, motiv pentru care nu s-a lăsat afectată de comentariile răutăcioase de pe internet.

Reclamă

Ce spune Ireland Baldwin despre iubirea de sine

De-a lungul timpului modelul în vârstă de 26 de ani s-a confruntat cu o mulțime de probleme de imagine. Fiind în lumina reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă, aceasta a fost nevoită să se adapteze trendurilor și schimbărilor pentru a putea trece peste comentariile răutăcioase pe care le primea.

Cu toate acestea, Ireland Baldwin și-a luat complet fanii prin surprindere atunci când a vorbit cu sinceritate despre problemele sale. Vedeta a decis să fie transparentă cu admiratorii săi din mediul online și să povestească mai multe despre cât de importantă este iubirea de sine.

”Am fost numită în multe feluri. Mi s-a spus că sunt grasă, urâtă, irelevantă, de către niște persoane de pe internet care m-au criticat însă de când am fost un copil.”

”Am petrecut mult prea mulți ani încercând să mă înfometez. Sigur, am în continuare nesiguranțele mele cu privire la modul în care arăt. Cu toate acestea, am ajuns să mă iubesc. Îmi iubesc celulita, vergeturile, formele eczemele și picioarele păroase. Iubesc toate aceste lucruri care mă fac să fiu umană”.

Deși recent a apelat la proceduri de înfrumusețare, vedeta și-a asumat acest lucru până la capăt. De-a lungul timpului aceasta a declarat că orice ”îmbunătățire” pe care și-o va face va fi pentru ea, nu pentru a face pe plan fanilor de pe internet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×