Reclamă

Sharon și Ozzy Osbourne s-au transformat în Bianca Censori și Kanye West. Soții i-au uimit pe fani cu fotografiile postate în mediul online

Sharon și Ozzy Osbourne s-au transformat în Bianca Censori și Kanye West. Cei doi soți i-au luat prin surprindere pe admiratorii din mediul online. Sharon a fost cea care a postat o fotografie surprinzătoare pe contul său de social media.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 noiembrie 2023, 6:42

Bianca Censori și Kanye West s-au transformat în sursă de inspirație pentru Sharon și Ozzy Osbourne. Cei doi soți și-au dorit să sărbătorească într-un mod diferit de ceilalți și să adopte un concept unic de Halloween.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sharon și Ozzy Osbourne s-au transformat în Bianca Censori și Kanye West

Admiratorii cuplului s-au bucurat să-l vadă pe Ozzy Osbourne că sărbătorește alături de soția sa. Artistul a fost văzut tot mai rar în public, însă a făcut o excepție de Halloween.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sharon și Ozzy Osbourne s-au transformat în Bianca Censori și Kanye West și au pozat îmbrăcați în negru, iar Sharon a pozat goală și acoperită cu o pernă mov
Sharon și Ozzy Osbourne s-au costumat în Bianca Censori și Kanye West / Profimedia Images

Sharon a venit cu ideea de a se costuma alături de soțul ei într-unul dintre cele mai discutate cupluri ale momentului. Alături de imaginea postată în mediul online, Sharon a lăsat și mesajul „Halloween Fericit”.

Reclamă

În imagini Sharon poate fi văzută purtând o pernă violet în dreptul trunchiului. În spatele său se află Ozzy care este camuflat din cap până-n picioare într-o ținută neagră. Imaginea recreează un moment emblematic pentru culul West-Censori.

Bianca și Kanye au purtat aceste ținute atunci când s-au aflat în vacanța lor din Italia. Bianca Censori a fost intens criticată pentru decizia de a ieși apropae dezzbrăcată pe străzile din Italia.

Pe de altă parte, Sharon a primit multe complimente în mediul online.

Reclamă

Au existat și fani care s-au arătat a fi îngrijorați cu privire la numărul de kilograme pe care diva le-a pierdut în ultima perioadă.

Sharon și soțul său au fost „aplaudați” de fanii din mediul online pentru decizia de anul acesta, a scris publicația PageSix.

Sharon Osbourne a dezvăluit că a apelat la operațiile estetice pentru a-și înfrumuseța chipul

Sharon Osbourne a vrut să fie sinceră cu admiratorii ei din mediul online. Vedeta, în vârstă de 71 de ani, a declarat că a apelat de mai multe ori la intervențiile chirurgicale pentru a-și înfrumuseța chipul.

Printre acestea, Sharon spune că a apelat și la tehnici estetice precum liftingul facial. În ciuda încercărilor sale de a nu lăsa semnele trecerii timpului să se vadă pe chipul ei, Sharon spune că nu a avut parte de cele mai bune rezultate. 

„Mi-am făcut un lifting facial și arătam ca o mumie. M-a durut îngrozitor, nu pot descrie cât de greu mi-a fost în acea perioadă. Întreaga procedură a durat peste cinci ore și pot spune că nu am ajuns la rezultatul pe care mi-l doream. Am crezut că medicul glumește cu mine. Pot spune că arătam ca un ciclop”.

Ozzy Osbourne nu a făcut foarte multe declarații în privința decizie luată de soția sa. Artistul a vrut să o susțină pe Sharon în tot ceea ce face.

Sharon a decis ulterior să apeleze la o nouă intervenție pentru a repara greșelile făcute. Sharon spune că și-a dorit foarte mult să rămână mereu tânără, fiind unul dintre motivele pentru care a recurs la diferite metode de înfrumusețare. 

„Am mai avut un lifting în trecut. Atunci mi-am ridicat puțin gura. În prima săptămână nu mi-am simțit buzele. Aveam colțul buzei de sus mereu ridicat. Oamenii mă întrebau de ce rânjesc la ei, dar eu nu făceam nimic”, a declarat vedeta într-un interviu din trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×