Reclamă

Julia Fox a purtat o rochie cu un decolteu amplu. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Londra

Julia Fox a purtat o rochie cu un decolteu amplu. Vedeta internațională a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Londra. Fosta soție a lui Kanye West nu a lăsat loc imaginației atunci când a ales costumul negru.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 octombrie 2023, 6:45 / Actualizat: 22 octombrie 2023, 9:38

Julia Fox pare să treacă printr-o schimbare de look, scriu publicațiile de peste hotare. Cunoscută pentru stilul său excentric, Julia a făcut din nou senzație cu cele mai recente imagini din mediul online. De data aceasta a vrut să-și pună în valoare bustul generos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julia Fox a purtat o rochie cu un decolteu amplu

Julia Fox a declarat întotdeauna că este o femeie care își asumă alegerile vestimentare. În ciuda acestor declarații, multe dintre ținutele divei depășesc limitele „obișnuitului”. Julia adoră să atragă atenția și să impresioneze cu alegerile sale vestimentare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Julia Fox într-o rochie cu un decolteu amplu, de culoare neagră
Julia Fox pare să treacă printr-o schimbare de look / Profimedia Images

De data aceasta și-a făcut apariția pe străzile din Londra. Presa de peste hotare scrie că Julia a fost invitată să participe la o emisiune la postul de televiziune BBC. Ulterior, aceasta a oferit și un interviu în care a povestit despre relația pe care a avut-o cu Kanye West.

Reclamă

Julia a trecut printr-o adevărată transformare atunci când s-a întâlnit cu celebrul artist. Unele publicații susțin că acesta ar avea reguli stricte pentru iubitele sale.

Indiferent de regulile lui Kanye, Julia a ales să-și schimbe stilul vestimentar în perioada în care s-a întâlnit cu fostul soț al lui kim Kardashian.

Mai mult, actrița susține că a pierdut mai multe kilograme după relația cu West. Vedeta și-ar fi dorit să facă lucrurile diferite, însă acum spune că este fericită cu deciziile luate la acel moment

Reclamă

Julia Fox a știut că relația sa cu Kanye nu este una sănătoasă

Julia Fox a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Kanye West. După despărțire, artistul a avut mai multe iubite, iar în prezent are o relație cu Bianca Censori.

Julia a ales să rămână singură și să se concentreze asupra carierei și a creșterii copilului pe care îl are dintr-o relație anterioară. Julia susține că a știut de la început că relația sa cu West nu va rezista foarte mult timp.

Cei doi au fost împreună pentru aproape o lună. Vedeta, în vârstă de 33 de ani, spune că a văzut semnele despărțirii, însă a ales să le ignore.

„Cred că au existat de la început niște semne, dar am ales să le ignor pentru că mă distram la acel moment. Era ceva încântător, strălucitor și totuși știam că ceva nu merge cum trebuie. M-am simțit ușurată atunci când și el a văzut că anumite lucruri nu se potrivesc”.

Julia a mai declarat faptul că în perioada în care s-a întâlnit cu Kanye nu a avut voie să poarte anumite ținute înainte de a fi aprobate de artist. West ar fi vrut să știe cu ce anume urmează să se îmbrace partenera sa înainte ca aceasta să se expună public, relatează Marca.

Julia a ales să lanseze o carte în care să povestească mai multe despre viața sa din ultimii ani, dar și despre relația avută cu Kanye West.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×