Reclamă

Kim Kardashian își dorește un partener apropiat de vârsta sa. Ce spune diva după relația avută cu Pete Davidson

Kim Kardashian își dorește un partener apropiat de vârsta sa. Vedeta internațională a renunțat să mai iasă la întâlniri cu parteneri mult mai tineri ca ea. Această decizie a fost luată după eșecul relației sale cu Pete Davidson. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 octombrie 2023, 11:26

Kim Kardashian și Pete Davidson au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă a fost o poveste de scurtă durată. Diferența de vârstă de 13 ani și-a spus cuvântul între ei. Având stiluri de viață complet diferite, Kim și Pete s-au văzut nevoiți să se despartă în luna august a anului 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian își dorește un partener apropiat de vârsta sa

Fosta soție a lui Kanye West este extrem de discretă când vine vorba de relațiile pe care le are. Kim și Pete au început să se întâlnească în august 2021, iar în august 2022 au decis să pună punct relației. După eșecul înregistrat pe plan amoros, Kim nu a mai oficializat nicio relație avută în tot acest timp.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian și Pete se distrează într-o canoe
Într-un video, Kim le-a spus fanilor că Pete a trecut testul fotografiilor de vacanță / Profimedia Images

Vedeta a oferit recent câteva explicații în ceea ce privește viața ei personală. Diva internațională a declarat că a ajuns într-un punct în care „știe exact ce își dorește de la o relație”.

Reclamă

În vârstă de 42 de ani, Kim spune că este pregătită să se întâlnească din nou și este determinată să găsească persoana potrivită pentru ea.

Vedeta spune că și-a setat „limite de vârstă”. Aceasta nu vrea să mai iasă la întâlniri cu bărbați mult mai tineri ca ea. Kim susține că își dorește un partener care să-i fie apropiat ca vârstă. 

„Când ești singură și toți prietenii tăi au un partener, atunci începi să intri într-o fază destul de urâtă în care poți să pari puțin disperată. În acest moment sunt ok singură. Sunt sigură că persoana potrivită va veni și pentru mine”, a citat People.

Reclamă

Ce relații a avut Kim Kardashian după ce a divorțat de Kanye West

Viața amoroasă a vedetei s-a schimbat complet după ce aceasta a divorțat de Kanye West. Kim a declarat într-un interviu din trecut faptul că a avut nevoie de mult timp pentru a trece peste despărțirea de fostul soț.

Procesul de divorț a fost unul dificil, iar împărțirea custodiei copiilor s-a dovedit a fi „o adevărată luptă” între cei doi foști soți.

După divorțul de Kanye, Kim a avut mai multe relații pasagere. Aceasta s-a întâlnit cu Reggie Bush, ulterior a avut o relație cu Damon Thomas și jucătorul Kris Humphries. Bărbații au avut vârste apropiate de divă, însă aceasta nu a reușit să se atașeze de niciunul dintre ei.

Kim a declarat că pentru ea este dificil să aibă o relație din cauza programului său aglomerat. Aceasta nu reușește să se împartă între viața personală și cea profesională. Atunci când are timp liber, Kim preferă să î petreacă cu micuții ei.

Despărțirea de Pete a venit cu multe lecții pentru vedetă. În presa internațională s-a scris că cei doi au renunțat să se mai întâlnească din cauza programului aglomerat.

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru People faptul că aceasta a ieșit la mai multe întâlniri cu Odell Beckham Jr. În ultima vreme. Cu toate acestea, Kim nu a confirmat zvonurile din presa internațională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copac plin cu bani
Horoscop
Zodii care pot face bani mulți după Paște. Vezi dacă te numeri printre norocoși
Chiar dacă nu ești unul dintre aceste patru semne zodiacale, mai ai șansa de a câștiga bani în plus în 2024. Vezi care e lista cu zodii care pot face bani mulți după Paște,...
2
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
3
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
4
Julie Andrews într-un sacou alb în timp ce intră într-o mașină
Divertisment
Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani
Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de...
5
Sofia Vergara și Joe Manganiello în timp ce pozează împreună la un eveniment
Divertisment
Adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o după cele mai recente dezvăluiri
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sofia Vergara nu a vrut un copil cu Joe Manganiello. Multe femei au criticat-o în mediul online după cele mai recente dezvăluiri. Totuși, au fost și persoane care...
PARTENERI
×