Reclamă

Kim Kardashian a fost fotografiată pe platourile de filmare. Vedeta a purtat același look ca cel din reclama pentru Super Bowl LVIII

Kim Kardashian a fost fotografiată pe platourile de filmare. Vedeta a purtat același look ca cel din reclama pentru Super Bowl LVIII. Ea purta celebrul colier vintage Chanel, exact cel pe care Margot Robbie l-a purtat în filmul Barbie din 2023.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 septembrie 2023, 6:34

Fondatorul SKIMS avea asupra sa și poșeta ei roz matlasată Chanel, în timp ce vorbea la telefon. Atât colierul, cât și geanta au fost achiziții pe care Kim le-a făcut în august în timpul călătoriei în Japonia cu fiica North West.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a fost fotografiată pe platourile de filmare

Colierul Chanel este incredibil de rar. El a fost prezentat în timpul colecției de prêt-à-porter Chanel de primăvară în 1995.

Colierul multicolor a fost purtat de supermodelul Shalom Harlow în timpul show-ului. Pentru prezentarea pe podium, Shalom l-a purtat cu un crop top, o fustă, curea cu lanț și un tote roz.

Piesa prezintă perle în formă de lacrimă, pietre multicolore și feronerie în nuanțe aurii. Colierul uluitor a fost prezentat și în filmul de succes Barbie, care îi are pe Margot Robbie și Ryan Gosling în rolul principal.

În film, Margot a purtat colierul cu un pandantiv sub formă de inimă, roz, atașat la el. Bijuteria a fost accesoriul perfect pentru o rochie mini roz aprins și poșeta Chanel în formă de inimă.

Reclamă

Kim a găsit și a cumpărat obiectul Chanel de la spectacolul vintage numit Vintage Ecoland din Nagoya, Japonia. Vedeta s-a bucurat recent de o vacanță de vară împreună cu copilul ei cel mare, North West, în vârstă de nouă ani.

Pe lângă colier, Kim a achiziționat și o mini geantă de mână Chanel roz. Miliardara și-a arătat achizițiile generoase pe Instagram în august, etichetând magazinul și pozând cu proprietarul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kim Kardashian, fotografiată în timp ce stă pe genunchi, cu o geantă Chanel în mână
Fondatorul SKIMS avea asupra sa și poșeta ei roz matlasată Chanel, în timp ce vorbea la telefon / Profimedia Images

Kim a scris: „OMG, cele mai bune cumpărături din Japonia!! Sunt cu geanta mea pentru Barbie la @vintage_ecoland.’

Cum arată ținuta lui Kim, care a atras toate privirile

Recent, Kim și-a prezentat talia minusculă într-un top crop alb, strâmt, pe care l-a completat cu pantaloni din denim cu talie înaltă de la Balenciaga. Mama a patru copii a combinat look-ul cu tocuri albastre, adăugând colierul Chanel și geanta roz.

Kim își purta părul lung și brunet în bucle lejere, optând pentru o cărare într-o parte.

Usher a fost anunțat cap de afiș al show-ului la pauză de la Super Bowl, Kim fiind parte din anunț.

În clip, Kim îl sună pe Usher în timp ce se află în studio pentru a-i spune că este interpretul ales al spectacolului la pauză de la Super Bowl. Usher este capul de afiș al show-ului de pauză Super Bowl LVIII prezentat de Apple Music, care are loc pe 11 februarie 2024 la Allegiant Stadium din Paradise, Nevada.

Ținuta cu top alb și colierul Chanel nu sunt singurele care se fac remarcate în reclamă. Alături de Kim mai apare și guru-ul ei pentru păr, Chris Appleton.

Kim Kardashian este fana look-urilor Chanel

Vedeta a mai arătat recent un alt look vintage Chanel. L-a prezentat cu ocazia baby shower-ului surorii Kourtney Kardashian. Kourtney așteaptă un băiețel cu Travis Barker.

Duoul mamă-fiică a purtat ambele crop topuri din același show care a prezentat colierul. Colecția Chanel de primăvară 1995. Kim a purtat topul galben, purtat de supermodelul Naomi Campbell, iar North l-a purtat pe cel portocaliu, purtat de Claudia Schiffer.

Kim și North au combinat ambele topuri iconice cu fuste negre, Kim adăugând tocuri cu platformă, iar North alegând cizme.

Kim are patru copii cu fostul soț, rapperul de 46 de ani, Kanye West: North, Saint, Chicago și Psalm. Vedeta a cerut divorțul în februarie 2021, chiar înainte de cea care ar fi fost cea de-a șaptea aniversare a nunții.

Kardashian, care a fost reprezentată la divorț de avocatul Laura Wasser, a fost declarată legal o femeie liberă în martie 2022.

În noiembrie 2022, divorțul dintre Kim și Kanye a fost finalizat, Kanye fiind de acord să plătească 200.000 de dolari pe lună pentru întreținerea copiilor și custodia egală.

Kanye s-a „căsătorit” cu arhitectul Yeezy Bianca Censori, 28 de ani, în ianuarie 2023. Ei nu au depus certificat de căsătorie, deci ceremonia lor nu este considerată legală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×