Reclamă

Hilaria Baldwin este însărcinată și așteaptă al șaptelea copil cu Alec Baldwin. Vestea a fost dată pe Instagram

Hilaria Baldwin este însărcinată și așteaptă al șaptelea copil cu Alec Baldwin. Vedeta a publicat pe contul de Instagram un video simpatic de familie prin care a dat marea veste.

Publicat: 30 martie 2022, 11:20 / Actualizat: 31 martie 2022, 11:14

Familia Baldwin se mărește. Alec Baldwin și soția sa Hilaria Baldwin așteaptă împreună al șaptelea copil, confirmă People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Avem < suntem o ehipă bună> gravat pe verighetele noastre. Ne spunem asta unul altuia tot timpul acasă, că suntem o echipă bună”, au declarat Hilaria și Alec într-o declarație exclusivă pentru site-ul menționat mai sus. „Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-au experimentat copiii noștri având o familie mare este modul în care inima poate crește cu fiecare nou frate”.

Hilaria Baldwin este însărcinată

„Capacitatea noastră de a iubi continuă să se extindă și abia așteptăm să-l îmbrățișăm pe noul nostru micuț în această toamnă!”, au adăugat ei.

În clip, Hilaria stă pe podea în timp ce Alec îngenunchează lângă ea, iar copiii lor zâmbesc în fața camerei.

„După multe suișuri și coborâșuri din ultimii câțiva ani, avem o surpriză uriașă: un alt Baldwinito va veni în această toamnă pe lume 💛”, a subtitrat Hilaria clipului.

Reclamă

„Eram destul de siguri că familia noastră este completă, dar suntem mai mult decât fericiți de această surpriză. Împărtășesc cu voi momentul în care le-am spus copiilor. După cum puteți vedea, sunt super încântați!”, a continuat ea.

„Noul nostru copil este o rază de luminină în viețile noastre. O binecuvântare și un dar în astfel de vremuri nesigure”, a scris Hilaria. „Mi-a fost dor de tine în timpul pauzei mele de pe rețelele de socializare. M-am întors și aștept cu nerăbdare să continui cu tine această călătorie sălbatică pe care o numim . Ai toată dragostea noastră pentru tine și cei dragi tăi ❤️.”

Vezi mai multe imagini cu cei doi soți în GALERIA FOTO!

Reclamă

Ce spune soția lui Alec Baldwin despre familia ei

Hilaria, în vârstă de 38 de ani, a dat vestea într-o postare pe Instagram, unde a postat un videoclip cu ea și cu Alec, în vârstă de 63 de ani, jucându-se cu cei șase copii ai lor. În materialul video apar fiicele María Lucía Victoria, de 13 luni, și Carmen Gabriela, de 8 ani, fiii Rafael Thomas de 6 ani, Leonardo Ángel Charles, în vârstă de 5 ani, Romeo Alejandro David, de 3 ani și jumătate și Eduardo Pao Lucas, de numai 18 luni.

Alec este, de asemenea, tatăl lui Ireland Baldwin, în vârstă de 26 de ani, din căsnicia cu fosta soție Kim Basinger.

Alec și Ireland Baldwin, la Premiile Emmy, pe covorul roșu, în anul 2013
Ireland Baldwin este fiica lui Alec Baldwin din relația cu modelul și actrița Kim Basinger / Getty Images

Vestea despre sarcina Hilariei vine după ce a suferit un avort spontan în 2019. Mama a șase copii a marcat Ziua Națională a Bebelușului Curcubeu pe Instagram în august 2021. Ea a postat un mesaj despre cei doi copii ai săi mai mici, María și Edu.

„Când mi-am pierdut bebelușii în 2019, îmi voi aminti mereu. Am crezut că lacrimile mele nu se vor opri niciodată. Voi fi mereu tristă. Ele mai curg din când în când și țin această tristețe scrisă permanent în paginile cărții vieții mele. De asemenea, mă bucur de cei doi bebeluși ai mei curcubeu. Sunt o mamă atât de norocoasă.”

„Ne deschidem și ne vindecăm cu voce tare nu numai pentru noi, ci și pentru a le face pe femei să știe că nu sunt singure. Mantra mea a fost: nu sunt ok, dar vreau să fiu ok. Asta doare, vreau să procesez, îmi voi permite să evacuez durerea și vreau să văd din nou frumusețea în viață.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×