Reclamă

Alec Baldwin face noi declarații despre ce s-a întâmplat pe platourile de filmare de la „Rust”: „Oamenii care au bani nu sunt neglijenți”

Alec Baldwin face noi declarații despre ce s-a întâmplat pe platourile de filmare de la „Rust”. Actorul spune că oamenii care au bani nu sunt neglijenți. El mai susține că în toată cariera sa nu a avut niciun incident. Acesta mai declară că s-a bazat pe vorbele experților atunci când a tras cu arma de recuzită.

Publicat: 10 martie 2022, 12:40

Alec Baldwin este de părere că unele persoane care depun mărturie sunt motivate de bani. Acesta și-a cerut scuze public pentru greșeala sa chiar și față de soțul și copilului colegei sale ucise în incident. Cea care i-a fost mereu alături actorului este chiar soția sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi mai multe imagini cu cei doi soți în GALERIA FOTO!

Alec Baldwin și soția sa, Hilaria, într-o stațiune montană, la câteva zile după tragedia provocată de actor
Alec Baldwin a spus că cooperează cu poliția și că a vorbit cu ei în fiecare zi / Profimedia Images

Alec Baldwin face noi declarații despre ce s-a întâmplat pe platourile de filmare

Mai multe site-uri, inclusiv The Hollywood Reporter și CNN, scriu că Baldwin, care a împușcat accidental cu o armă de recuzită pe platoul filmului Rust în octombrie anul trecut pe directorului de imagine Halyna Hutchins, a spus recent că e vorba doar de „justițiabili cu buzunare adânci”. Acesta a ținut un discurs la Festivalul Internațional de Film Boulder din Colorado.

De la început, din momentul în care s-a întâmplat asta, toată lumea s-a aprins. Pe lângă toată angoasa și suferință există două victime și nimeni altcineva nu este o victimă, ca să spunem așa. Anumiți oameni nu sunt la fel de interesați să afle ce s-a întâmplat cu adevărat.

– Alec Baldwin

Reclamă

„Aveți un anumit grup de oameni, justițiabili și orice, din orice parte, care au o atitudine de genul oamenii care sunt neglijenți nu au bani. Cei care au bani nu sunt neglijenți”, a continuat el, așa cum se vede în materialul video distribuit de CNN.

„Dar nu vom lăsa asta să ne împiedice să facem ceea ce trebuie să facem în materie de litigii. De ce să dai în judecată oamenii dacă nu vei primi bani? Pentru asta o faci”, a adăugat Baldwin.

Reclamă

Ce s-a întâmplat cu Alec Baldwin și cum s-a ajuns aici

În octombrie anul trecut, Baldwin i-a împușcat din greșeală pe Halyna și pe regizorul Joel Souza în timpul unui test de cameră la Bonanza Creek Ranch, situat în New Mexico. Halyna, în vârstă de 42 de ani, a murit din cauza rănilor sale. Aceasta a fost transportată cu un avion la Spitalul Universității din New Mexico, dar nu a supraviețuit. Souza, în vârstă de 48 de ani, a supraviețuit rănilor sale.

Biroul șerifului din Sante Fe nu a acuzat încă pe nimeni în incident.

Luna trecută, soțul Halynei, Matthew Hutchins, a depus o plângere în numele său și al fiului cuplului, Andros, în vârstă de 9 ani, susținând că Baldwin „a împușcat-o și ucis-o pe Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale filmului Rust”.

Plângerea, depusă și de compania Halynei, spune că Baldwin „și ceilalți inculpați din acest caz nu au efectuat verificări de siguranță standard în industrie; nu au respectat regulile de bază privind siguranța armelor; au folosit arme reale pentru a produce filmul Rust; toate acestea au avut consecințe fatale”.

Și supervizoarea de platou a intentat un proces pe numele lui Baldwin

În ianuarie, Baldwin și producătorii filmului Rust au cerut respingerea unui proces anterior intentat împotriva lor de Mamie Mitchell. Aceasta a fost supervizoarea scenariului filmului,

Documentația din instanță obținută de People spune că Baldwin și alții au răspuns procesului intentat în noiembrie de Mitchell după împușcarea fatală a Halynei.

„Nimic din acuzațiile reclamantului nu sugerează că vreunul dintre pârâți, inclusiv domnul Baldwin, a intenționat ca arma de punte să fie încărcată cu muniție reală. Mai mult, nimic din acuzațiile reclamantului nu sugerează că vreunul dintre pârâți știa că arma de punte conținea muniție reală”, se arată parțial în document.

În documentele obținute de People pe 17 noiembrie, mai scrie că Mitchell a susținut că a fost rănită în urma împușcăturii din 21 octombrie. Ea dă în judecată pentru agresiune, provocarea intenționată de suferință emoțională și provocarea deliberată de vătămare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×