Reclamă

Alec Baldwin a oferit primul interviu după incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust. Ce declarații a făcut actorul

Alec Baldwin a oferit primul interviu după incidentul petrecut pe platourile de filmare ale producției Rust. Actorul în vârstă de 63 de ani a fost vizibil afectat de cele întâmplate. Acesta a izbucnit de mai multe ori în lacrimi în timpul filmărilor interviului pentru cei de la ABC News.

Publicat: 2 decembrie 2021, 10:46

Alec Baldwin a rupt tăcerea într-o destăinuire emoționantă privind evenimentele întâmplate pe data de 21 octombrie 2021. În cadrul incidentului nefericit, Halyna Hutchins, directorul de imagine al filmului Rust, a fost împușcată mortal, iar Joel Souza, regizorul filmului, a fost rănit. Actorul își apără nevinovăția până la capăt, fiind, totodată, vizibil marcat de acele momente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alec Baldwin a oferit primul interviu după incidentul de pe platourile de filmare

Alec Baldwin a izbucnit în lacrimi la amintirea momentelor petrecute pe data de 21 octombrie 2021. Actorul nu a putut suporta durerea faptelor întâmplate așa că și-a lăsat emoțiile libere într-un interviu pentru postul de televiziune ABC News.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Alec Baldwin și soția sa, Hilaria, într-o stațiune montană, la câteva zile după tragedia provocată de actor
Alec Baldwin a spus că cooperează cu poliția și că a vorbit cu ei în fiecare zi / Profimedia Images

Primul preview al acestui interviu îl înfățișează pe celebrul actor într-o ipostază greu de descris, fiind devastat de acuzațiile care i se aduc. Baldwin și-a deschis sufletul în fața jurnalistului George Stephanopoulos. Actorul în vârstă de 63 de ani a reluat momentele și a declarat că nu a apăsat niciodată pe trăgaci.

Reclamă

Lucrurile sunt incerte din cauza faptului că scenariul inițial nu prevedea o scenă cu Baldwin care să țintească cu arma asupra cuiva.

Cu toate acestea, Baldwin spune că a știut tot timpul că pistolul nu este înarmat. Bărbatul susține că a vrut doar să exerseze. Actorul spune că nu-și poate explica modul în care arma s-a descărcat, mai ales că acesta susține că nu a apăsat niciodată pe trăgaci.

”Trăgaciul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe el. Nu aș îndrepta niciodată un pistol către cineva și apoi să trag. Niciodată.”

Reclamă

Alec Baldwin a oferit primul interviu în care a vorbit deschis despre acest incident. Bărbatul susține în continuare că nu a știut o secundă că în pistol s-ar afla un cartuș.

Acesta susține că gloanțele reale nu ar fi avut ce să caute pe platourile de filmare, ele nefiind niciodată comandate. Baldwin susține că toată această experiență l-a marcat profund. Actorul spune că nici în momentul de față nu reușește să accepte faptele întâmplate. Actorul avea o relație de prietenie cu directorul de imagine care a fost împușcat în ziua incidentului.

Ce se știe până în prezent despre incidentul produs

Alec Baldwin a oferit primul interviu public în care a încercat să explice ce s-a întâmplat pe platourile de filmare ale peliculei Rust. Actorul în vârstă de 63 de ani susține că nu poate trece peste incident și că nu își poate explica modul în care au decurs lucrurile.

În ziua incidentului, Baldwin avea un revolver și se afla într-o biserică, în timp ce Hutchins și ceilalți din echipă instalau camerele pentru a filma. Actorul susține că i s-a spus să pistolul nu este încărcat, prin urmare acesta nu a mai verificat instrumentul înainte de a exersa cu el.

Deși susține că nu a apăsat pe trăgaci, pistolul s-a descărcat și-a împușcat-o în mod direct pe Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Investigațiile continuă să se desfășoare. Printre cei audiați se numără și Hannah Gutierrez Reed, armuriera care s-a ocupat de aducerea armelor pe platourile de filmare și asistentul director, Dave Halls.

Acesta din urmă i-a înmânat direct pistolul lui Baldwin. Dave a mărturisit că deși trebuia să verifice maia tent pistolul înainte să i-l ofere actorului, acesta nu a făcut-o. Totodată, Hannah Gutierrez Reed este pusă sub acuzații datorită lipsei de experiență pe care o are.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×