Reclamă

prima declarație

Ben Affleck la costum negru pe covorul roșu, alături de Jennifer Lopez care poartă o rochie albă mulată în timp ce participă la Festivalul de Film de la Veneția 2021 la premiera filmului The Last Duel
Divertisment
// 25 septembrie 2021

Ben Affleck o admiră pe Jennifer Lopez. Declarația sinceră a actorului despre iubita sa

Ben Affleck este mai îndrăgostit ca niciodată și „o admiră” pe Jennifer Lopez. Acestea sunt primele declarații ale actorului despre relația pe care o are cu JLo, de când cei doi s-au împăcat la începutul acestui an. La aproape 20 ani de când s-au despărțit, Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au împăcat și par mai fericiți ca niciodată.
Reclamă
Portret al actorului Wentworth Miller care zâmbește în timp ce ia parte la o conferință de presă din Tokyo în anul 2010
Divertisment
// 29 iulie 2021

Wentworth Miller are autism. Ce a dezvăluit actorul din Prison Break

Celebrul actor din seria Prison Break și-a deschis recent sufletul în fața fanilor săi. Într-o postare sinceră pe contul personal de Instagram, Wentworth Miller a dezvăluit că are autism. Conform declarațiilor sale, diagnosticul i-a fost pus încă de anul trecut, însă actorul a decis să păstreze tăcerea.
Prințul William, la o școală din Londra, în timp ce le răspunde reporterilor
Divertisment
// 11 martie 2021

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism ale lui Meghan Markle

Prima declarație a Prințului William după acuzațiile de rasism din interviul acordat de Meghan Markle și Prințul Harry în interviul cu Oprah Winfrey a apărut azi, 11 martie 2021. La patru zile de la publicarea interviului, Prințul William a avut prima reacție.
×