Reclamă

5 moduri prin care îți spune „te iubesc” fără să rostească asta

Una din etapele cheie într-o relație vine atunci când unul din parteneri spune acele cuvinte magice. Odată cu „te iubesc” relația ajunge la un alt nivel. Nu e motiv de îngrijorare dacă încă nu a rostit cuvintele frumoase. Există câteva semne care trădează faptul că partenerul are sentimente față de tine. Află în continuare care sunt cele 5 moduri prin care el îți poate spune „te iubesc” fără să rostească asta, explicate de psihologi.

Andreea Ivana
Andreea Ivana
Publicat: 22 martie 2024, 6:27

Dacă partenerul nu a rostit încă acele cuvinte uimitoare, nu este cazul să pui la îndoială sinceritatea relației voastre. Cuvintele sunt doar o formă a exprimării sentimentelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 moduri prin care îți spune „te iubesc” fără să rostească asta

Cel mai adesea declarația de dragoste poate fi simțită în acțiunile celuilalt. Sunt dovezi incontestabile că are sentimente față de tine. Există multe căi diferite care trădează ceea ce bărbații simt în realitate, la care trebuie să fii foarte atentă, relatează Yourtango.

Te întreabă cum îți e ziua

Când cineva te iubește cu adevărat, îi va păsa de starea ta de bine. Dacă partenerul te întreabă, complet neașteptat, cum îți e ziua, este un bun indicator că îi pasă.

Însă e important să faci diferența dintre o întrebare formală și una autentică, în care el își dorește cu adevărat să afle răspunsul. Dacă e interesat de tine, nu se va plictisi când te plângi de o șicană la birou sau de mica dramă din cercul tău de prietene. Chiar dacă nu spune ad litteram „te iubesc” , îți spune că investește în conversația cu tine și în relația voastră. Cu alte cuvinte, că poți conta pe el.

Reclamă

Își amintește lucruri mărunte despre tine

Comunicarea dintre voi include și nenumărate detalii pe care tu i le împărtășești voit sau involuntar. Multe par banale, însă dacă remarci că el a reținut toate lucrurile mărunte care fac parte din tine, este un semn important că are sentimente.

Poate te sună după ședința la care aveai emoții pentru că și-a amintit ziua și se teme că ești neliniștită. Sau poate te prinde instinctiv de mână la secvența aceea din film care știe că te sperie. Sau poate îți trimite o fotografie pentru că știe că te-ar putea face să zâmbești. Chiar dacă sună a clișeu, detaliile contează. Nu îți spune te iubesc, însă îți transmite că e atent la tine și că vrea să te facă fericită.

Reclamă

Are grijă să fii mereu în siguranță

Dacă te iubește, va face tot posibilul ca tu să fii bine. Are grijă inclusiv ca tu să fii mereu în siguranță. Chiar și un simplu mesaj prin care să afle că ai ajuns cu bine este un mic gest de iubire. Chiar dacă nu e mereu lângă tine, poate să îți arate că investește efort în relație și că îi pasă cu adevărat. În mod similar, dacă te întreabă dacă ai mâncat sau ți-ai luat medicamentul, înseamnă că vrea să se asigure cu totul că ești bine. Iată cum mai poți recunoaște un partener cu adevărat dedicat.

Te lasă să pătrunzi în viața lui

Dacă atenția dată vorbelor tale e un semn indubitabil al sentimentelor lui, faptul că îți vorbește despre el poate fi un alt mare semn. Dacă te sună doar ca să îți spună cum a fost ziua lui la birou sau o glumă nouă pe care a auzit-o, înseamnă că te lasă să intri în viața lui. Mai mult, își dorește să fii o parte din ea. Poate că îți spune unele secrete sau începe să-ți dea detalii despre familia lui.

Oricând își dă voie să fie vulnerabil sau să arate unele din mecanismele sale de apărare, îți arată că ești persoana cu care poate fi el însuși. Chiar dacă nu îți spune „te iubesc”, îți transmite că are încredere în tine și se simte suficient de confortabil în preajma ta ca să îți poată spune orice.

Te prezintă familiei și prietenilor

Este unul dintre cele mai sigure semne când vine vorba de asumarea sentimentelor. Mai mult, este un pas mare către o uniune mai profundă. Dacă se simte mândru să te prezinte familiei și prietenilor, dorește să arate tuturor că aveți o legătură apropiată, de perspectivă. Mai simplu spus, vede un viitor alături de tine.

Dacă un bărbat este încă nesigur cu privire la sentimentele lui, va încerca să păstreze tăcerea. Dacă te prezintă tuturor apropiaților săi este un angajament care nu poate fi ignorat. Chiar dacă nu îți spune „te iubesc”, îți transmite că e mândru că ești a lui și că dorește ca toată lumea să afle asta.

Alte indicii vizibile că este îndrăgostit de tine

Pe de altă parte, notează HackSpirit, mai există și alte indicii relevante că bărbatul din viața ta este îndrăgostit de tine. De exemplu, este vizibil că se simte excelent alături de tine și nu ezită să-ți arate asta. Poți estima acest lucru dacă evaluezi cum se simte cu tine comparativ cu felul în care se poartă cu prietenii lui sau în alte contexte sociale. De asemenea, poți observa ușor dacă simte o stare euforică vorbind cu tine sau fiind în compania ta.

În plus, bărbații cu adevărat îndrăgostiți au tendința să se poarte puțin nebunește, iar uneori nu ezită să facă gafe. Explicația este aceea că fiind îndrăgostiți eliberează mai mult testosteron, ceea ce se traduce deseori prin acte puțin iraționale.

Un alt indiciu pe care trebuie să îl iei în calcul este că va simți intuitiv ceea ce îți dorești sau te face fericită. Sau dimpotrivă, dacă te frământă, îngrijorează sau întristează ceva. Așadar, poți miza pe iubirea lui necondiționată, mai ales dacă se numără printre aceste zodii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×