Reclamă

Când o să-ți întâlnești marea dragoste, în funcție de zodie. Află ce îți rezervă astrele

Te-ai întrebat vreodată când o să-ți întâlnești marea dragoste, în funcție de zodie? Astrele îți dezvăluie când anume vei cunoaște iubirea adevărată. Ca ființe umane, suntem atrași în mod natural de a forma legături și conexiuni cu alți oameni.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 februarie 2024, 9:19

Cei mai mulți oameni gândesc să aibă parte de o apropiere. Cu toate acestea, regulile iubirii pot fi complexe și greu de înțeles. În astfel de situații intervine astrologia. Astrologia rămâne un instrument puternic care te poate ajuta să ai o perspectivă mai profundă asupra lumii iubirii și a relațiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când o să-ți întâlnești marea dragoste, în funcție de zodie

În astrologie, găsirea sufletului pereche poate să depășească semnul tău solar. Studierea astrologiei relațiilor poate să dezvăluie cum te comporți în dragoste, cum exprimi afecțiunea și calitățile pe care le admiri la ceilați. Studiind astrele poți obține o înțelegere mai amplă a naturii tale romantice și a calităților pe care le cauți la un partener. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă îl ai pe Jupiter în Berbec, vei avea tendința să fii atrasă de oameni puternici, independenți și ambițioși. Este posibil ca partenerul tău să fie desăvârșit în profesia sau cariera pe care și-a ales-o. Poziția lui Jupiter în prima casă sugerează că viitorul tău soț va iniția relația. Își va exprima atracția față de tine în mod direct și deschis. Partenerul potrivit te va ajuta să-ți descoperi sinele adevărat.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dacă îl ai pe Jupiter în Taur, atunci s-ar putea să fii atrasă de bărbați care au o moralitate foarte bine cultivată. Partenerul tău va vorbi despre convingerile sale și va căuta o persoană care să-i împărtășească perspectiva. Jupiter în casa a doua indică o căsnicie plină de beneficii reciproce, noroc și binecuvântări financiare.

Jupiter în a doua casă mai sugerează că s-ar putea să ai parte de o întâlnire aranjată. Cel mai probabil așa îți vei întâlni marea iubire.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Dacă îl ai pe Jupiter în Gemeni, atunci acest lucru poate indica că povestea ta de dragoste va avea parte de multe întorsături neașteptate. Jupiter este în detrimentul Gemenilor, plasându-i într-o poziție care nu este avantajoasă.

Această poziționare a lui Jupiter indică faptul că ești atras de o varietate de tipuri de personalitate și s-ar putea să fie nevoie să te cunoști puțin mai bine înainte de a găsi marea iubire. De asemnea, ai tendința de a atrage relații complicate care îți pot provoca multă durere.

Plasarea lui Jupiter mai indică și importanța comunicării în construirea unei relații de lungă durată. A avea Jupiter în casa a treia indică faputl că s-ar pueta să te îndrăgostești de cineva cu care ai crescut, cum ar fi un coleg de școală sau un prieten de familie.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Jupiter în Rac arată că ești în căutarea unei povești de iubire desprinsă din filme. Îți dorești un partener sensibil și dornic să împărtășească cu tine cât mai multe experiențe. Partenerul tău ideal nu va fi temător să-și împărtășească sentimentele sincere.

Jupiter în casa a patra sugerează că probabil îți vei întâlni partenerul în apropiere de casă. Există, de asemenea, posibilitatea să-l întâlnești la un eveniment de familie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Jupiter în Leu indică faptul că viitorul tău soț va fi în centrul atenției, o persoană ieșită din comun, care este cunoscută la scară largă. Partenerul tău va fi afectuos și dornic să te surprindă cu multe cadouri. Jupiter în Leu indică, de asemenea, un partener protector și amabil.

Cu toate acestea, Jupiter în Leu poate desemna și un soț cu un ego crescut. Plasarea lui Jupiter în casa a cincea sugerează că va fi un om comunicativ. Cel mai probabil o să-ți întâlnești marea dragoste la un eveniment social.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Jupiter în Fecioară indică faptul că vei avea parte de un partener muncitor și atent la detalii. Acest bărbat este rezervat, dar știe cum să rezolve orice problemă. El știe ce vrea de la viață. Jupiter în casa a șasea indică faptul că o să-ți cunoști marea dragoste doar trăind viața de zi cu zi.

A șasea casă guvernează rutinele și ritualurile zilnice, ceea ce înseamnă că ești genul de persoană care va avea o întâlnire plină de romantism la o cafenea locală sau la un curs pe care îl îndrăgești.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Dacă îl ai pe Jupiter în Balanță, atunci iubești persoanele care vor o relație de lungă durată. Ai standarde înalte în romantism și te aștepți să fii tratat regește de partenerul tău fără să fie nevoie de întrebări din partea acestuia.

Jupiter în casa a șaptea arată că vei avea câteva relații lungi înainte de a găsi marea iubire. Această poziție a lui Jupiter indică faptul că relația potrivită îți va aduce echilibru și armonie în viața ta.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Jupiter în Scorpion indică o dorință puternică de a forma conexiuni profunde și semnificative cu persoana iubită. Nu ești interesată de aventuri ocazionale și cauți un partener de lungă durată.

Când Jupiter se află în casa a opta sugerează că ți-ai putea întâlni soțul la un eveniment social. Jupiter în Scorpion indică faptul că soțul tău va fi puternic și te va ajuta să ai mai multă încredere în tine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Dacă ai Jupiter în Săgetător este timpul să te pregătești pentru o adevărată aventură. Jupiter arată că ești în căutarea unei relații care să-ți extindă viziunea asupra lumii și să-ți schimbe perspectiva asupra lucrurilor.

Jupiter în casa a noua indică faptul că marea ta dragoste provine dintr-un mediu cultural diferit de tine. De asemenea, arată că s-ar putea să-ți întâlnești marea iubire în timp ce mergi la facultate sau în timpul unei călătorii neașteptate, scrie YourTango.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Jupiter în Capricorn ar putea să arate și o problemă în viața ta amoroasă. Acest lucru arată faptul că o să dureze o perioadă destul de lungă de timp până o să-ți întâlnești marea iubire. Jupiter în Capricorn indică un partener matur și responsabil.

El va înțelege cât de importantă este iubirea pentru tine. Jupiter în casa a zecea arată că ești în căutarea unui partener mai în vârstă decât tine.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Jupiter în Vărsător indică faptul că ai tendința să-ți exprimi dragostea într-o manieră neconvențională. Plasarea lui Jupiter în Vărsător sugerează că partenerul tău ideal împărtășește viziunea ta excentrică asupra dragostei și a vieții.

El va fi un gânditor liber care contestă normele sociale. Jupiter în casa a unsprezecea indică faptul că probabil îți vei întâlni marea iubire prin intermediul prietenilor apropiați.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Jupiter în Pești arată că ești în căutarea unui partener romantic. Partenerul tău ideal este blând, sensibil și are un mod unic de a vedea lumea.

Jupiter în casa a XII-a arată faptul că vei forma o legătură puternică cu cel pe care îl iubești. Această poziție arată că viitorul tău partener se dăruiește în totalitate relației voastre, scrie Parade.com.

De ce este importantă poziționarea lui Jupiter

Relația potrivită te va împinge să crești și să te transformi în cea mai bună versiune a ta. În astrologie, Jupiter este planeta care simbolizează înțelepciunea, abundența și cunoașterea. Jupiter este responsabil pentru aducerea fericirii în cuplu.

Atunci când Jupiter este poziționat favorabil poate îmbunătăți semnificativ calitatea legăturilor romantice. De asemenea, poate juca un rol crucial în determinarea longevității unei căsătorii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×