Reclamă

Zodii care au un număr mare de prieteni. Fericirea lor vine din legăturile strânse cu oamenii din jur

Anumite zodii sunt fericite să aibă unul sau doi prieteni apropiați. Între timp, alții fac o misiune din a avea cât mai mulți oameni în jurul lor. Motto-ul lor este întotdeauna „cu cât mai mult, cu atât mai bine”. Ai mai jos lista cu zodii care au un număr mare de prieteni.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 februarie 2024, 5:29

Când nu dau petreceri cu mulți invitați sau nu ies în oraș cu grupul de prieteni, aceste zodii întrețin comunicarea în mediul online. Nativii de mai jos trăiesc pentru întâlnirile cu oameni mulți și comunicare constantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care au un număr mare de prieteni

Aceste semne zodiacale sunt super-sociale, iar această calitate le ajută să formeze rapid legături noi. Își prețuiesc viața socială, așa că nu îi vei surprinde uitând de oamenii pe care îi întâlnesc.

De multe ori, dorința de a avea o grămadă de prieteni se reduce la casa asociată cu fiecare zodie, dar are foarte mult de-a face și cu planetele și elementele care conduc. Semnele de aer, de exemplu, sunt întotdeauna gata pentru o conversație, în timp ce semnele de foc adoră cum se simte să faci parte dintr-un grup.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este unul dintre cele mai populare semne zodiacale. Ei atrag oamenii și par să-și facă prieteni oriunde merg, fie că sunt la serviciu, călătoresc sau pur și simplu merg pe stradă.

Reclamă

Pentru că Leul iubește atenția, nativii acestei zodii sunt întotdeauna bucuroși să cunoască cât mai mulți oameni. Ca semn de foc, ei prosperă atunci când sunt înconjurați de un grup uriaș de prieteni, mai ales dacă toată lumea le ascultă poveștile sau râde la glumele lor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Tot ce este nevoie pentru a deveni prieten cu o Balanță este o conversație de cinci minute. Ca semn de aer, sunt extrem deschiși, așa că le este ușor să se conecteze cu ceilalți.

Reclamă

Acesta este motivul pentru care Balanța are o colecție de prieteni din toate etapele vieții. Lista include prieteni de facultate, vecini, colegi de cămin din facultate, colegi de serviciu. Odată ce intri în sfera lor, ești acolo pentru a rămâne.

Acest lucru se datorează în parte planetei lor conducătoare Venus, ceea ce îi face dornici să se înțeleagă cu ceilalți. Ei încearcă din răsputeri să se înțeleagă cu toată lumea și, de asemenea, atrag multă stima de sine din conexiunile lor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul are un grup de prieteni uriaș, zgomotos și complicat. Vestea bună este că nici nu vrea ca lucrurile să se întâmple altfel.

Ei sunt asociați cu a 11-a casă a prieteniilor, așa că le place să aibă o mulțime de oameni în cercul lor intim. Vărsătorii îi țin aproape chiar și pe foștii lor parteneri de cuplu.

Ei tind să estompeze liniile dintre relații și prietenii, ceea ce înseamnă că sunt fericiți să aibă chiar și ceea ce se numește prietenie cu beneficii.

Vărsătorii urăsc să fie singuri, așa că sunt foarte recunoscători că au un grup atât de mare de prieteni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×