Reclamă

Zodii care au un număr mare de prieteni. Fericirea lor vine din legăturile strânse cu oamenii din jur

Anumite zodii sunt fericite să aibă unul sau doi prieteni apropiați. Între timp, alții fac o misiune din a avea cât mai mulți oameni în jurul lor. Motto-ul lor este întotdeauna „cu cât mai mult, cu atât mai bine”. Ai mai jos lista cu zodii care au un număr mare de prieteni.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 februarie 2024, 5:29

Când nu dau petreceri cu mulți invitați sau nu ies în oraș cu grupul de prieteni, aceste zodii întrețin comunicarea în mediul online. Nativii de mai jos trăiesc pentru întâlnirile cu oameni mulți și comunicare constantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care au un număr mare de prieteni

Aceste semne zodiacale sunt super-sociale, iar această calitate le ajută să formeze rapid legături noi. Își prețuiesc viața socială, așa că nu îi vei surprinde uitând de oamenii pe care îi întâlnesc.

De multe ori, dorința de a avea o grămadă de prieteni se reduce la casa asociată cu fiecare zodie, dar are foarte mult de-a face și cu planetele și elementele care conduc. Semnele de aer, de exemplu, sunt întotdeauna gata pentru o conversație, în timp ce semnele de foc adoră cum se simte să faci parte dintr-un grup.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este unul dintre cele mai populare semne zodiacale. Ei atrag oamenii și par să-și facă prieteni oriunde merg, fie că sunt la serviciu, călătoresc sau pur și simplu merg pe stradă.

Reclamă

Pentru că Leul iubește atenția, nativii acestei zodii sunt întotdeauna bucuroși să cunoască cât mai mulți oameni. Ca semn de foc, ei prosperă atunci când sunt înconjurați de un grup uriaș de prieteni, mai ales dacă toată lumea le ascultă poveștile sau râde la glumele lor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Tot ce este nevoie pentru a deveni prieten cu o Balanță este o conversație de cinci minute. Ca semn de aer, sunt extrem deschiși, așa că le este ușor să se conecteze cu ceilalți.

Reclamă

Acesta este motivul pentru care Balanța are o colecție de prieteni din toate etapele vieții. Lista include prieteni de facultate, vecini, colegi de cămin din facultate, colegi de serviciu. Odată ce intri în sfera lor, ești acolo pentru a rămâne.

Acest lucru se datorează în parte planetei lor conducătoare Venus, ceea ce îi face dornici să se înțeleagă cu ceilalți. Ei încearcă din răsputeri să se înțeleagă cu toată lumea și, de asemenea, atrag multă stima de sine din conexiunile lor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul are un grup de prieteni uriaș, zgomotos și complicat. Vestea bună este că nici nu vrea ca lucrurile să se întâmple altfel.

Ei sunt asociați cu a 11-a casă a prieteniilor, așa că le place să aibă o mulțime de oameni în cercul lor intim. Vărsătorii îi țin aproape chiar și pe foștii lor parteneri de cuplu.

Ei tind să estompeze liniile dintre relații și prietenii, ceea ce înseamnă că sunt fericiți să aibă chiar și ceea ce se numește prietenie cu beneficii.

Vărsătorii urăsc să fie singuri, așa că sunt foarte recunoscători că au un grup atât de mare de prieteni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×