Reclamă

Zodii care au un număr mare de prieteni. Fericirea lor vine din legăturile strânse cu oamenii din jur

Anumite zodii sunt fericite să aibă unul sau doi prieteni apropiați. Între timp, alții fac o misiune din a avea cât mai mulți oameni în jurul lor. Motto-ul lor este întotdeauna „cu cât mai mult, cu atât mai bine”. Ai mai jos lista cu zodii care au un număr mare de prieteni.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 februarie 2024, 5:29

Când nu dau petreceri cu mulți invitați sau nu ies în oraș cu grupul de prieteni, aceste zodii întrețin comunicarea în mediul online. Nativii de mai jos trăiesc pentru întâlnirile cu oameni mulți și comunicare constantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care au un număr mare de prieteni

Aceste semne zodiacale sunt super-sociale, iar această calitate le ajută să formeze rapid legături noi. Își prețuiesc viața socială, așa că nu îi vei surprinde uitând de oamenii pe care îi întâlnesc.

De multe ori, dorința de a avea o grămadă de prieteni se reduce la casa asociată cu fiecare zodie, dar are foarte mult de-a face și cu planetele și elementele care conduc. Semnele de aer, de exemplu, sunt întotdeauna gata pentru o conversație, în timp ce semnele de foc adoră cum se simte să faci parte dintr-un grup.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este unul dintre cele mai populare semne zodiacale. Ei atrag oamenii și par să-și facă prieteni oriunde merg, fie că sunt la serviciu, călătoresc sau pur și simplu merg pe stradă.

Reclamă

Pentru că Leul iubește atenția, nativii acestei zodii sunt întotdeauna bucuroși să cunoască cât mai mulți oameni. Ca semn de foc, ei prosperă atunci când sunt înconjurați de un grup uriaș de prieteni, mai ales dacă toată lumea le ascultă poveștile sau râde la glumele lor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Tot ce este nevoie pentru a deveni prieten cu o Balanță este o conversație de cinci minute. Ca semn de aer, sunt extrem deschiși, așa că le este ușor să se conecteze cu ceilalți.

Reclamă

Acesta este motivul pentru care Balanța are o colecție de prieteni din toate etapele vieții. Lista include prieteni de facultate, vecini, colegi de cămin din facultate, colegi de serviciu. Odată ce intri în sfera lor, ești acolo pentru a rămâne.

Acest lucru se datorează în parte planetei lor conducătoare Venus, ceea ce îi face dornici să se înțeleagă cu ceilalți. Ei încearcă din răsputeri să se înțeleagă cu toată lumea și, de asemenea, atrag multă stima de sine din conexiunile lor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul are un grup de prieteni uriaș, zgomotos și complicat. Vestea bună este că nici nu vrea ca lucrurile să se întâmple altfel.

Ei sunt asociați cu a 11-a casă a prieteniilor, așa că le place să aibă o mulțime de oameni în cercul lor intim. Vărsătorii îi țin aproape chiar și pe foștii lor parteneri de cuplu.

Ei tind să estompeze liniile dintre relații și prietenii, ceea ce înseamnă că sunt fericiți să aibă chiar și ceea ce se numește prietenie cu beneficii.

Vărsătorii urăsc să fie singuri, așa că sunt foarte recunoscători că au un grup atât de mare de prieteni.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×