Reclamă

Horoscopul săptămânii 5 februarie – 11 februarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Evenimentele astrologice care au loc în perioada următoare schimbă cursul zodiilor în viitor. Horoscopul săptămânii 5 februarie – 11 februarie 2024 arată că vor fi multe planuri de pus în aplicare. Când Mercur intră în Vărsător se vor face schimb de iei și sentimente. Plăceri de mult uitate nativilor vor ieși acum la iveală.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 5 februarie 2024, 6:51

Momentele de viitor se vor transmite în prezent cu ajutorul astrelor. Timpul pentru zodii este acum extrem de important. Posibilități nemăsurate, dar și lecții de valoare vor ajuta la dezvoltarea tuturor în parte. Luptele se vor încheia cu succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 5 februarie – 11 februarie 2024

Toți nativii se vor lupta acum pentru schimbare. Unele persoane vor face multe greșeli, însă și le vor repara fără să stea pe gânduri. Mercur în Vărsător aduce șanse noi. Din 6 februarie, atunci când Luna în Capricorn formează un trigon cu Jupiter în Taur, optimismul va ieși la iveală. Vor exista schimbări și în viața socială, dar și amoroasă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec vor avea tot ce și-au dorit în trecut de la partenerii de afaceri. Deși vor fi tentați să accepte mai multe oferte, se vor simți sufocați de responsabilități. În plan personal vor trebui să-și accepte destinul. O simplă decizie greșită le va strica planurile pe următoarele săptămâni. Astrele îi vor ghida pentru a vedea adevărul.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se concentrează mai mult pe planurile financiare de viitor. Își fac calcule zilnice pentru a vedea unde lucrurile mai au nevoie de îmbunătățiri.

Descoperă o singură ofertă pe care nu pot s-o rateze. Sunt mânați de motivație și își transformă visele în realitate și în plan personal. Au șansa de a-și demonstra sentimentele într-un mod autentic.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni pot traversa orice perioadă mai dificilă într-un mod extrem de optimist. Nu vo fi speriați de ceea ce le rezervă viitorul, chiar dacă acesta pare incert pe alocuri. Vor căuta provocări intense și se vor dovedi învingători. Vor avea parte de o surpriză pe plan personal, atât nativii singuri cât și cei aflați într-o relație. Vigilența ar trebui să-i ghideze în permanență.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se gândesc tot mai mult la viitor. Orice plan pe care și-l vor crea în acest moment va fi legat de ceea ce așteaptă pe mai departe. Sunt foarte atenți la tot ceea ce îi înconjoară și nu se lasă atrași de erori. Calculează fiecare pas, atât pe plan personal cât și profesional. Reușesc să-și ducă proiectele la final, însă sunt sfătuiți să nu se grăbească.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își vor cântări alegerile de două ori. Se vor afla în conflicte tot mai dese. Acestea au loc în familie, în relațiile de cuplu sau prietenie. Indiferent de situație, intuiția nu trebuie să le lipsească. Descoperă care este drumul pe care sunt nevoiți să îl parcurcă și se bucură de tot ceea ce le oferă viața.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt în căutarea rețetei pentru fericirea eternă. Vor să-și organizeze foarte bine timpul, însă ajung să se implice în tot mai multe situații la locul de muncă. Sunt sfătuiți să impună limite atunci când e cazul, arată Yourtango.com. Astrele spun că relaxarea ar trebui să primeze. De asemenea, cu sănătatea nu stau tocmai bine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță doresc să-și schimbe complet stilul de viață. Încep de la practicarea unor exerciții fizice în mod regulat. Vor să petreacă mai mult timp alături de prieteni și oameni dragi. Cu toate că se gândesc foarte des la trecut, vor reuși să treacă de pragul unei schimbări majore. La locul de muncă nu apar schimbări notabile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor putea trece peste toate problemele cu o siguranță de fier. La locul de muncă nu-i mai sperie niciun proiect. Sunt pregătiți să-și descopere noi talente și pasiuni. Vor cunoaște cu exactitate momentul în care să-și prezinte noile însușiri. Până atunci, astrele le vor fi întotdeauna alături pentru a nu stagna.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au șansa de a vedea o creștere financiară în data de 11 februarie. Tot ceea ce și-au imaginat, acum va deveni realitate. Vor să călătorească și să petreacă cât mai mult timp alături de cei dragi. Vor să ofere ajutor celor nevoiași și își vor face un scop din această idee, spune Astrology.com. Ceea ce le rezervă astrele pe mai departe nu va fi greu de aflat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn reușesc să-și pună ideile în aplicare și să observe mici schimbări. La locul de muncă totul pare să fie liniștit. Și-au creat un obicei și îl vor menține o lungă perioadă. În plan personal își vor demonstra bucuria și se vor lăsa duși de val. Cei singuri își vor întâlni sufletul pereche.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc să adune tot mai multe persoane în jurul lor. Simt nevoia să comunice și să-și spună adevărul personal. Își vor creea un viitor sigur pe cont propriu. Se vor alătura celor care vor avea parte de schimbări majore în următoarea săptămână. Nu va reuși totuși să-i surprindă nimic.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de câștiguri financiare la care nu s-ar fi așteptat. Vor să profite de această șansă și să urmărească noi moduri de a excela. În plan personal se vor afla într-o situație mai stresantă. Vor reuși să treacă peste momentele mai dificile cu ajutor prietenilor. Aceștia îi vor susține indiferent de situație. Această săptămână este dedicată planurilor de viitor în ceea ce îi privește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×