Reclamă

Ce zodii sunt în luna februarie. Trăsăturile persoanelor născute în această lună

Te-ai întrebat vreodată ce zodii sunt în luna februarie? Cea de-a doua lună din an este marcată de nativi importanți. Vărsătorii și Peștii sunt nativii din zodiac care strălucesc în luna iubirii. Trăsăturile persoanelor născute în această lună sunt unele dintre cele mai frumoase.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 februarie 2024, 6:03 / Actualizat: 3 februarie 2024, 9:14

Luna februarie este guvernată de două zodii sensibile, atente la detalii și cu un suflet mare. Acești nativi se remarcă datorită calităților lor.  Zodia Vărsător începe pe 20 ianuarie și se sfârșește pe data de 18 februarie. Zodia Peștilor încape pe 19 februarie și se încheie pe 20 martie. Află mai multe detalii despre acești nativi din zodiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce zodii sunt în luna februarie

Cea de-a doua lună din an vine cu vești destul de bune pentru aceste zodii. Ele vor avea parte de surprize frumoase și de vești importante venite din partea oamenilor dragi. Ei sunt nativii care se bucură de ajutorul venit din partea planetei Jupiter.

Jupiter este considerată în continuare planeta norocului și a abundenței. Vărsătorii și Peștii sunt zodii care se fac remarcate datorită calităților lor. Vărsătorii sunt zodii de aer, iar Peștii sunt zodii de apă.

Chiar dacă sunt reprezentate de elemente diferite, aceste zodii sunt destul de asemănătoare când vine vorba de profunzimea sufletului lor.

Descoperă mai jos ce zodii sunt în luna februarie și ce trăsături de personalitate au acești nativi.

Reclamă

Care sunt trăsăturile persoanelor născute în această lună

Vărsătorii sunt zodii de aer care adoră să aibă o parte de amintiri de neuitat. Sunt nativi independenți, care învață cu ușurință lucruri noi. Vărsătorii sunt intelectuali și au o gândire abstracă și profundă. Aceștia nu-și recunosc sentimentele cu ușurință, dar le analizează în profunzime.

Vărsătorii sunt nativi care oferă sfaturi minunate, sunt empatici și adoră să le ofere celorlalți ajutorul. Planeta lor conducatoare este Uranus, cunoscută drept palneta inovației. Nativii conduși de Uranus sunt destul de impulsivi, nonconformiști și imprevizibili.

Reclamă

Pentru nativul din zodia Vărsătorului este foarte importantă comunicarea. Acesta vă căuta mereu o soluție la problemele pe care le are discutând cu ceilalți. Se spune despre acești nativi că sunt iubitori și atenți la sentimentele celorlalți.

Dacă ai un prieten care este născut în zodia Vărsătorului, atunci trebuie să te aștepți la o persoană care te va susține indiferent de ceea ce se întâmplă, spun specialiștii de la Parade.

Luna februarie este marcată și de nativii din zodia Peștilor. Aceste semne de apă au un suflet mare și adoră să se afle în ajutorul celor din jur. Peștii sunt flexibili și se adaptează cu ușurință la situațiile neprevăzute.

Plantea lor conducătoare este chiar Neptun, considerată drept planeta visării. Peștii sunt nativi care dau dovadă de o inteligență aparte, fiind printre zodiile care au un nivel crescut al inteligenței emoționale.

Peștii au și calități de lideri, ceea ce îi ajută atunci când vine vorba de alegerea domeniului în care își doresc să activeze. Peștii sunt loiali, determinați, independenți și puternici.

Peștii sunt prieteni minunați și te poți baza pe ei în orice situație, spun astrologii pentru YourTango.com. Dacă ai un nativi din zodia Peștilor în viața ta, atunci te poți considera o persoană cu adevărat norocoasă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×