Reclamă

Ce zodii sunt în luna februarie. Trăsăturile persoanelor născute în această lună

Te-ai întrebat vreodată ce zodii sunt în luna februarie? Cea de-a doua lună din an este marcată de nativi importanți. Vărsătorii și Peștii sunt nativii din zodiac care strălucesc în luna iubirii. Trăsăturile persoanelor născute în această lună sunt unele dintre cele mai frumoase.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 februarie 2024, 6:03 / Actualizat: 3 februarie 2024, 9:14

Luna februarie este guvernată de două zodii sensibile, atente la detalii și cu un suflet mare. Acești nativi se remarcă datorită calităților lor.  Zodia Vărsător începe pe 20 ianuarie și se sfârșește pe data de 18 februarie. Zodia Peștilor încape pe 19 februarie și se încheie pe 20 martie. Află mai multe detalii despre acești nativi din zodiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce zodii sunt în luna februarie

Cea de-a doua lună din an vine cu vești destul de bune pentru aceste zodii. Ele vor avea parte de surprize frumoase și de vești importante venite din partea oamenilor dragi. Ei sunt nativii care se bucură de ajutorul venit din partea planetei Jupiter.

Jupiter este considerată în continuare planeta norocului și a abundenței. Vărsătorii și Peștii sunt zodii care se fac remarcate datorită calităților lor. Vărsătorii sunt zodii de aer, iar Peștii sunt zodii de apă.

Chiar dacă sunt reprezentate de elemente diferite, aceste zodii sunt destul de asemănătoare când vine vorba de profunzimea sufletului lor.

Descoperă mai jos ce zodii sunt în luna februarie și ce trăsături de personalitate au acești nativi.

Reclamă

Care sunt trăsăturile persoanelor născute în această lună

Vărsătorii sunt zodii de aer care adoră să aibă o parte de amintiri de neuitat. Sunt nativi independenți, care învață cu ușurință lucruri noi. Vărsătorii sunt intelectuali și au o gândire abstracă și profundă. Aceștia nu-și recunosc sentimentele cu ușurință, dar le analizează în profunzime.

Vărsătorii sunt nativi care oferă sfaturi minunate, sunt empatici și adoră să le ofere celorlalți ajutorul. Planeta lor conducatoare este Uranus, cunoscută drept palneta inovației. Nativii conduși de Uranus sunt destul de impulsivi, nonconformiști și imprevizibili.

Reclamă

Pentru nativul din zodia Vărsătorului este foarte importantă comunicarea. Acesta vă căuta mereu o soluție la problemele pe care le are discutând cu ceilalți. Se spune despre acești nativi că sunt iubitori și atenți la sentimentele celorlalți.

Dacă ai un prieten care este născut în zodia Vărsătorului, atunci trebuie să te aștepți la o persoană care te va susține indiferent de ceea ce se întâmplă, spun specialiștii de la Parade.

Luna februarie este marcată și de nativii din zodia Peștilor. Aceste semne de apă au un suflet mare și adoră să se afle în ajutorul celor din jur. Peștii sunt flexibili și se adaptează cu ușurință la situațiile neprevăzute.

Plantea lor conducătoare este chiar Neptun, considerată drept planeta visării. Peștii sunt nativi care dau dovadă de o inteligență aparte, fiind printre zodiile care au un nivel crescut al inteligenței emoționale.

Peștii au și calități de lideri, ceea ce îi ajută atunci când vine vorba de alegerea domeniului în care își doresc să activeze. Peștii sunt loiali, determinați, independenți și puternici.

Peștii sunt prieteni minunați și te poți baza pe ei în orice situație, spun astrologii pentru YourTango.com. Dacă ai un nativi din zodia Peștilor în viața ta, atunci te poți considera o persoană cu adevărat norocoasă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×