Reclamă

Zodii care își vor încheia relația săptămâna aceasta. Nativii care pot pune capăt poveștii lor de iubire

Aceste semne zodiacale vor începe procesul de încheiere a relațiilor lor. Ai mai jos lista cu zodii care își vor încheia relația săptămâna aceasta și vor pune stop unei conexiuni care a ocupat un loc special în inima lor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 februarie 2024, 7:55

Săptămâna 5 - 11 februarie 2024 aduce ceva nou pentru câțiva nativi. Chiar dacă s-au gândit să pună punct relațiilor lor, vor să o facă pe cale amiabilă și cu multă diplomație. Trei semne zodiacale au avut în minte această despărțire de ceva vreme, dar acum au găsit momentul potrivit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care își vor încheia relația săptămâna aceasta

Tranzitele din această săptămână le-au ajutat să-și dea seama că partenerii nu sunt ceea ce ei caută. Cu Mercur în Vărsător zodiile de mai jos își vor urma inima.

Leu (23 iulie – 22 august)

S-ar putea să descoperi că în săptămâna 5 – 11 februarie 2024, nu doar că ești dornică să închei relația și să începi din nou cu altcineva, ci și că răbdarea ta este la un nivel scăzut și că acest lucru ar putea fi dăunător pentru partenerul tău.

Trebuie să înțelegi că despărțirea poate fi iminentă, dar tu și partenerul tău nu trebuie neapărat să plecați supărați pe drumuri separate. Dacă reușiți să faceți acest lucru cu bunătate, vă veți simți mult mai bine cu voi înșivă. Încearcă să rămâi calmă și să crezi cu tărie că această persoană nu este inamicul tău.

Reclamă

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ceea ce știi este ceva ce nu ai discutat cu partenerul tăi și anume că te-ai îndrăgostit cu mult, mult timp în urmă. Acum, ești pregătită să spui aceste lucruri doar că nu poți să mai suporți toate pretențiile lui. Aceasta este o închisoare pentru tine, iar partea cea mai tristă este că partenerul tău nu vede acest lucru.

Deci, va trebui să te ridici și să faci ceea ce trebuie, ceea ce înseamnă că ar trebui să vorbești clar și răspicat. Nu poți continua pe această cale și, deși prezența lui ți-a adus un grad de siguranță, știi că asta nu poate dura și că va depinde de tine să-l închei cum trebuie și odată pentru totdeauna. E imposibil să nu te confrunți cu teamă, dar dacă nu se întâmplă acum, nu o vei mai face niciodată.

Reclamă

Partenerul tău are un simț dezvoltat al controlului, iar tu nu vrei să se întâmple asta. Fă ceea ce ți-ai propus și nu te uita înapoi, Vărsător.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu poți să nu simți ceea ce simți în mod natural și tot ce este în sufletul tău. Toate simțurile îți spun că orice a fost odată această relație, nu mai este. Nu vrei să fii nevoită să păstrezi aparențele, deoarece nu ai niciun interes să mulțumești anumiți oameni care așteaptă de la tine lucruri pe care nu le poți oferi, și anume o poveste de dragoste funcțională.

Ceea ce se termină săptămâna aceasta s-a încheiat cu ceva timp în urmă, și voi doi știți asta. Aceasta este săptămâna în care faci un pas și faci ceea ce este necesar.

Energia lui Neptun te face să simți că este perfect justificat să închei această poveste de dragoste pentru că pur și simplu nu simți că partenerul tău te înțelege, iar acest lucru va fi deosebit de evident în timpul Moon Square Neptun, Marte cu Neptun și Luna în armonie cu Neptun. Va trebui să fii puternică dacă vrei să treci peste asta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×