Reclamă

Cum recunoști un partener dedicat. Care sunt sfaturile specialiștilor

O relație romantică este un drum pe care îl urmezi alături de o altă persoană. Împreună învățați să vă formați unul în jurul celuilalt pentru a vă întări legăturile emoționale. Din nefericire, se poate întâmpla să alegi o persoană nepotrivită. Află cum recunoști un partener dedicat pentru a te asigura că vei avea o relație care se poate îmbunătăți.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 19 iunie 2023, 6:51 / Actualizat: 19 iunie 2023, 10:02
Un bărbat care își surprinde partenera cu un buchet de bujori albi
O relație romantică este un drum pe care îl urmezi alături de o altă persoană. Împreună învățați să vă formați unul în jurul celuilalt pentru a vă întări legăturile emoționale / Shutterstock

În multe cazuri, relațiile se destramă din cauza diferențelor de personalitate mult prea mari. Poate fi util să cunoști anumite trăsături de personalitate înainte de a decide dacă îți dorești să formezi un cuplu cu o anumită persoană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum recunoști un partener dedicat

Un posibil partener dedicat a muncit pentru a dezvolta o relație sănătoasă cu el însuși și s-a pregătit să împartă această iubire de sine și cu alte persoane. În mod natural, vede relațiile diferit față de majoritatea oamenilor. Nu intră într-o relație pentru a umple un gol sau pentru a se simți mai sigur, conform specialiștilor Power of positivity.

Îți validează emoțiile

Se apropie de tine și-ți validează trăirile. Chiar dacă are foarte multe lucruri de făcut, îți acordă atenție și te ajută să-ți înțelegi emoțiile.

Mai mult, te va întreba ce ai nevoie, fără a-ți impune să iei anumite decizii. De asemenea, îți permite să te manifești și să spui ce gândești.

Reclamă

Te acceptă așa cum ești

Dacă te întrebi cum recunoști un partener dedicat, este bine de știut că un astfel de om te consideră suficient de bună. Nu-ți impune cum să te îmbraci, nu te obligă să te menții la o anumită greutate și nu-ți critică fiecare gest, potrivit specialiștilor HackSpirit.

Relațiile aduc compromisuri, lecții și sacrificii ocazionale, însă aceste aspecte nu sunt rigide. Poate încerca să-ți corecteze unele greșeli, însă, dacă te iubește cu adevărat nu-și va dori să-ți schimbe trăsăturile definitorii. Îți apreciază personalitatea și complexitatea mentală.

Reclamă

Conștientizează fiecare detaliu nesemnificativ

Observă schimbările din cuvintele nespuse. Vede semnalele mici pe care le trimiți în mod inconștient când emoțiile tale se schimbă și nu se teme să te întrebe cum te simți. Se poate chiar să-ți ofere sprijin înainte să-ți dai seama că ai nevoie.

Depune eforturi pentru a-ți cerceta și înțelege mintea

Când nu știi cum recunoști un partener dedicat, observă că își dorește constant să te cunoască și să-ți înțeleagă nevoile sentimentale. Îi place să discute orice tip de subiect, de la detalii nesemnificative, până la idei filozofice. Îți reține toate răspunsurile și opiniile, ca mai târziu să le folosească sub forma unor repere în comunicare.

Are o fire jucăușă

Când petreceți timpul împreună, este el însuși. Mai mult, glumește și creează un spațiu sigur în care poți fi tu însăți.

Oamenii care se acceptă pe ei înșiși, îi acceptă și pe cei din jurul lor așa cum sunt. Un bărbat care este cu adevărat fericit în pielea sa, va radia aceeași energie către toți cei din jurul lui. Te va face să te simți veselă, entuziasmată și sprijinită.

Îți este loial în totalitate

Nu te înșeală și nu flirtează cu alte persoane. În cercul lui social, nu există prietene mult prea posesive care să discute cu el ore în șir despre subiecte delicate sau intime. Nu te împinge să te întrebi dacă știi cum recunoști un partener dedicat.

De asemenea, îți va respecta limitele și nu-ți va da niciun motiv de suspiciune. Nu va exista vreodată o zonă gri, care să lase loc interpretărilor. Într-o relație sănătoasă, ambii parteneri au încredere unul în celălalt. Iar această încredere vine cu mult respect pentru spațiul personal al partenerului. Nu vă controlați lucrurile personale și nici mesajele.

Respectă limitele

Dacă te întrebi cum recunoști un partener dedicat, este bine de știut că acesta își ghidează viața după principii clare. Nu-ți încalcă limitele. Are un simț înnăscut al iubirii și respectului și transmite această trăsătură prin siguranță și stabilitate. Nu-și schimbă ușor opiniile deoarece are prea multă integritate.

Face promisiuni pe care le poate îndeplini

Diferența dintre cuvintele și acțiunile unei persoane îi determină calitatea. Când își amintește ce promite și are grijă să-și îndeplinească sarcinile asumate, înseamnă că ai alături un om pe care te poți baza. Astfel îți dai seama cum recunoști un partener dedicat.

În plus, este important să observi cum se comportă atunci când nu poate să țină o promisiune. Oricine poate greși. Încearcă să te împace sau uită complet ce a spus?

Consideră că formați o echipă

Sunteți mai puternici împreună și consideră că formați o echipă, în timp ce fiecare este suficient de bun și fără ajutorul celuilalt. Iar atunci când apar probleme, nu fuge și nu acuză pentru ceea ce se petrece. Propune să abordați problema împreună pentru a o rezolva.

Are propria lui lume

Trăiește o viață independentă, bazată pe principii clare. Acțiunile lui se ghidează după un set de valori, cum sunt integritatea sau stabilitatea. Aceste aspecte dovedesc că nu va intra în viața ta cu forța deoarece are deja propriile lui preocupări.

Cu mult înainte să te cunoască, și-a construit propria lume formată din: hobby-uri, vise, prieteni, obiective de carieră și pasiuni. Chiar și după ce începeți să vă întâlniți, el va păstra această parte a lui. Probabil, te va invita să petreci timpul cu el în aceste circumstanțe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×