Reclamă

Cum recunoști un partener dedicat. Care sunt sfaturile specialiștilor

O relație romantică este un drum pe care îl urmezi alături de o altă persoană. Împreună învățați să vă formați unul în jurul celuilalt pentru a vă întări legăturile emoționale. Din nefericire, se poate întâmpla să alegi o persoană nepotrivită. Află cum recunoști un partener dedicat pentru a te asigura că vei avea o relație care se poate îmbunătăți.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 19 iunie 2023, 6:51 / Actualizat: 19 iunie 2023, 10:02

În multe cazuri, relațiile se destramă din cauza diferențelor de personalitate mult prea mari. Poate fi util să cunoști anumite trăsături de personalitate înainte de a decide dacă îți dorești să formezi un cuplu cu o anumită persoană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum recunoști un partener dedicat

Un posibil partener dedicat a muncit pentru a dezvolta o relație sănătoasă cu el însuși și s-a pregătit să împartă această iubire de sine și cu alte persoane. În mod natural, vede relațiile diferit față de majoritatea oamenilor. Nu intră într-o relație pentru a umple un gol sau pentru a se simți mai sigur, conform specialiștilor Power of positivity.

Îți validează emoțiile

Se apropie de tine și-ți validează trăirile. Chiar dacă are foarte multe lucruri de făcut, îți acordă atenție și te ajută să-ți înțelegi emoțiile.

Mai mult, te va întreba ce ai nevoie, fără a-ți impune să iei anumite decizii. De asemenea, îți permite să te manifești și să spui ce gândești.

Reclamă

Te acceptă așa cum ești

Dacă te întrebi cum recunoști un partener dedicat, este bine de știut că un astfel de om te consideră suficient de bună. Nu-ți impune cum să te îmbraci, nu te obligă să te menții la o anumită greutate și nu-ți critică fiecare gest, potrivit specialiștilor HackSpirit.

Relațiile aduc compromisuri, lecții și sacrificii ocazionale, însă aceste aspecte nu sunt rigide. Poate încerca să-ți corecteze unele greșeli, însă, dacă te iubește cu adevărat nu-și va dori să-ți schimbe trăsăturile definitorii. Îți apreciază personalitatea și complexitatea mentală.

Reclamă

Conștientizează fiecare detaliu nesemnificativ

Observă schimbările din cuvintele nespuse. Vede semnalele mici pe care le trimiți în mod inconștient când emoțiile tale se schimbă și nu se teme să te întrebe cum te simți. Se poate chiar să-ți ofere sprijin înainte să-ți dai seama că ai nevoie.

Depune eforturi pentru a-ți cerceta și înțelege mintea

Când nu știi cum recunoști un partener dedicat, observă că își dorește constant să te cunoască și să-ți înțeleagă nevoile sentimentale. Îi place să discute orice tip de subiect, de la detalii nesemnificative, până la idei filozofice. Îți reține toate răspunsurile și opiniile, ca mai târziu să le folosească sub forma unor repere în comunicare.

Are o fire jucăușă

Când petreceți timpul împreună, este el însuși. Mai mult, glumește și creează un spațiu sigur în care poți fi tu însăți.

Oamenii care se acceptă pe ei înșiși, îi acceptă și pe cei din jurul lor așa cum sunt. Un bărbat care este cu adevărat fericit în pielea sa, va radia aceeași energie către toți cei din jurul lui. Te va face să te simți veselă, entuziasmată și sprijinită.

Îți este loial în totalitate

Nu te înșeală și nu flirtează cu alte persoane. În cercul lui social, nu există prietene mult prea posesive care să discute cu el ore în șir despre subiecte delicate sau intime. Nu te împinge să te întrebi dacă știi cum recunoști un partener dedicat.

De asemenea, îți va respecta limitele și nu-ți va da niciun motiv de suspiciune. Nu va exista vreodată o zonă gri, care să lase loc interpretărilor. Într-o relație sănătoasă, ambii parteneri au încredere unul în celălalt. Iar această încredere vine cu mult respect pentru spațiul personal al partenerului. Nu vă controlați lucrurile personale și nici mesajele.

Respectă limitele

Dacă te întrebi cum recunoști un partener dedicat, este bine de știut că acesta își ghidează viața după principii clare. Nu-ți încalcă limitele. Are un simț înnăscut al iubirii și respectului și transmite această trăsătură prin siguranță și stabilitate. Nu-și schimbă ușor opiniile deoarece are prea multă integritate.

Face promisiuni pe care le poate îndeplini

Diferența dintre cuvintele și acțiunile unei persoane îi determină calitatea. Când își amintește ce promite și are grijă să-și îndeplinească sarcinile asumate, înseamnă că ai alături un om pe care te poți baza. Astfel îți dai seama cum recunoști un partener dedicat.

În plus, este important să observi cum se comportă atunci când nu poate să țină o promisiune. Oricine poate greși. Încearcă să te împace sau uită complet ce a spus?

Consideră că formați o echipă

Sunteți mai puternici împreună și consideră că formați o echipă, în timp ce fiecare este suficient de bun și fără ajutorul celuilalt. Iar atunci când apar probleme, nu fuge și nu acuză pentru ceea ce se petrece. Propune să abordați problema împreună pentru a o rezolva.

Are propria lui lume

Trăiește o viață independentă, bazată pe principii clare. Acțiunile lui se ghidează după un set de valori, cum sunt integritatea sau stabilitatea. Aceste aspecte dovedesc că nu va intra în viața ta cu forța deoarece are deja propriile lui preocupări.

Cu mult înainte să te cunoască, și-a construit propria lume formată din: hobby-uri, vise, prieteni, obiective de carieră și pasiuni. Chiar și după ce începeți să vă întâlniți, el va păstra această parte a lui. Probabil, te va invita să petreci timpul cu el în aceste circumstanțe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă haine de zâne și aripi de fluture pentru a ilustra ce talent ascuns ai, în funcție de zodie
Horoscop
Ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. La ce se pricep nativii din zodiac
Semnul zodiacal sub care te-ai născut poate influența multe aspecte din viața ta. Printre acestea se numără și abilitățile pe care le poți avea. Descoperă ce talent ascuns ai, în funcție de zodie. Află...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le...
3
Cara Delevingne, pe o bancă, desculță, fotografiată în timp ce vorbește la telefon, într-o stare de ebrietate avansată
Divertisment
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport
Cara Delevingne a participat la o prezentare de modă de la Milano Fashion Week. Află mai multe despre cum arată acum și care e starea ei după imaginile din aeroport. Modelul a fără sutien,...
4
Prințul George, alături de Prințul William, în tribune, în sacouri, la un eveniment sportiv
Divertisment
La ce vârstă va pleca Prințul George singur în călătorii. Aniversarea care îi va schimba pentru totdeauna destinul
Prințul George, la fel ca și frații săi sunt pregătiți încă de mici să facă față evenimentelor regale. Cu toate acestea, regulile Familiei Regale sunt stricte. Acum s-a aflat la ce vârstă va pleca...
5
Prințesa Leonor, în uniformă militară, în timp ce primește o distincție
Divertisment
Prințesa Leonor a Spaniei a fost fotografiată în uniformă militară. Fiica Reginei Letizia și a Regelui Felipe se antrenează la Academia Militară
Prințesa Leonor a Spaniei a arătat că nu se teme să implice în acțiune. Acest lucru a fost dovedit de o serie de fotografii dezvăluite de Casa Regală a Spaniei. Prințesa Leonor a Spaniei...
PARTENERI
×