Reclamă

sfaturile specialiștilor

Trei borcane cu miere în care se află și o linguriță specială pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău după ce consumi două lingurițe de miere în fiecare zi
Sănătate
// 24 noiembrie 2022

Ce se întâmplă după ce consumi două lingurițe de miere în fiecare zi. Beneficiile acestui produs pentru sănătate

Mierea poate fi un îndulcitor natural perfect pentru băuturile din această perioadă. În plus este un remediu natural pentru răceli. Mierea poate ajuta inclusiv la îmbunătățirea sistemului imunitar, dar despre beneficiile acesteia vom afla mai multe. Descoperă ce se întâmplă după ce consumi două lingurițe de miere în fiecare zi. 
Reclamă
O femeie frumoasăc are stă cu o cremă albă pe față la o procedură cosmetică pentru a ilustra de ce apar punctele de grăsime pe față
Frumusețe
// 23 noiembrie 2022

De ce apar punctele de grăsime pe față. Sfaturi utile pentru a scăpa de ele

Punctele de grăsime mai sunt cunoscute sub denumirea de milia. Acestea sunt întâlnite la persoanele de toate vârstele și pot apărea din diferite cauze. Hai să aflăm împreună de ce apar punctele de grăsime pe față și prin ce metode le putem îndepărta,
O femeie frumoasă cu mască și prosop pe cap care bea o cafea pentru a ilustra unul din obiceiurile care te pot face să fii productivă dimineața
Timp liber
// 20 noiembrie 2022

Obiceiuri care te vor face să fii productivă dimineața. Uite cum poți să-ți începi ziua cu mai multă energie

Dimineața poate să devină cea mai importantă parte a zilei, mai ales dacă înveți cum să profiți la maximum de timpul pe care îl ai la dispoziție. Experții îți vin și ei în ajutor. De data eascasta au întocmit o listă cu obiceiuri care te vor face să fii productivă dimineața.
O femeie care îți arată cum poți reduce condensul din casă prin ștergerea geamurilor
Timp liber
// 18 noiembrie 2022

Cum poți reduce condensul din casă. Metode utile care te vor ajuta să-ți protejezi locuința

Condensul devine o adevărată problemă, în special în sezonul rece. Acesta crește riscul de apariție a mucegaiului și poate duce la deteriorarea locuinței. Experții îți vin în ajutor și îți arată cum poți reduce condensul din casă. Iată câteva metode utile care te vor ajuta să-ți protejezi locuința.
Reclamă
Mai multe boluri cu cereale
Sănătate
// 15 noiembrie 2022

Alimente pe care le poți mânca și după data de expirare

Sigur și tu ai găsit în dulap o cutie de biscuiți care a depășit data maximă de valabilitate. În multe cazuri, datele de expirare sunt indicatori importanți ai modului în care alimentele sunt sigure pentru a fi consumate. Ai aici lista cu alimente pe care le poți mânca și după data de expirare.
O femeie frumoasă care ține o sticlă cu apă pentru a ilustra câtă apă e recomandat să bei în timpul antrenamentelor fizice
Sănătate
// 11 noiembrie 2022

Câtă apă ar trebui să bei în timpul unui antrenament. Care sunt cele mai recente recomandări ale specialiștilor în sport

Te-ai întrebat vreodată câtă apă ar trebui să bei în timpul unui antrenament? Specialiștii spun că este esențial să te hidratezi chiar și în perioada în care depui efort fizic. Există o privire de mituri cu privire la consumul de apă în timpul sesiunilor de sport. Hai să aflăm împreună care sunt cele mai recente recomandări ale specialiștilor în sport.
O femeie frumoasă care ține o tavă cu cele mai bune fructe pentru a reduce grăsimea abdominală
Sănătate
// 6 noiembrie 2022

Cele mai bune fructe pentru a reduce grăsimea abdominală. Ce poți include în dieta ta zilnică

Lupta împotriva kilogramelor în plus poate să fie foarte dificilă, mai ales când vine vorba de grăsimea încăpățânată care se strânge în juru abdomenului. Cunoscută drept grăsime viscerală, aceasta poate fi un real pericol pentru sănătatea ta. Pentru a te asigura că ai un stil de viață cât mai sănătos, nutriționiștii recomandă cele mai bune fructe pentru a reduce grăsimea abdominală. Aceste alimente te-ar putea ajuta în obținerea obiectivelor propuse.
O masă de lemn pe care se află alimente care ajută la reducerea stresului
Sănătate
// 4 noiembrie 2022

Alimente care ajută la reducerea stresului. Ce recomandă nutriționiștii să inlcuzi în dieta ta

Stresul este o problemă tot mai des întâlnită în rândul oamenilor. Acesta poate să apară din diferite motive, iar de multe ori poate sta la baza apariției altor boli de sănătate. Este important să încercăm să-l menținem cât mai scăzut, iar în acest sens vine în ajutor alimentația. Specialiștii susțin că există anumite alimente care ajută la reducerea stresului. Îți oferim o listă cu principalele produse pe care le poți adăuga în dieta ta zilnică.
Un blat de lemn pe care se află alimente bogate în vitamina C
Sănătate
// 4 noiembrie 2022

6 alimente bogate în vitamina C. Recomandările nutriționiștilor pentru a oferi un boost sistemului imunitar

Iarna este tot mai aproape, iar vremea rece își spune cuvântul asupra organismului fiecărei persoane. Este și sezonul răcelilor, iar din acest motiv este important să-i oferim sistemului imunitar puțin ajutor. Nutriționiștii îți vin în ajutor și îți propun spre consum 6 alimente bogate în vitamina C.
O femeie tânără care mănâncă noaptea în timp ce lucrează la laptop
Sănătate
// 2 noiembrie 2022

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci seara. Cele mai recente studii spun că acest obicei ar putea duce la apariția problemelor de sănătate

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci seara? Cele mai recente studii ale specialiștilor au scos la iveală noi descoperiri privind acest obicei nesănătos. Se pare că mâncatul la orele târzii s-ar putea să ducă în timp la apariția unor probleme grave de sănătate.
Carbohidrați pe care ar trebui să-i incluzi în dieta zilnică. Cele mai recente sfaturi oferite de nutriționiști
Sănătate
// 31 octombrie 2022

Carbohidrați pe care ar trebui să-i incluzi în dieta zilnică. Cele mai recente sfaturi oferite de nutriționiști

O dietă echilibrată este esențială pentru a avea un stil de viață sănătos. Deși se spune despre carbohidrați că ar fi dăunători organismului, acest lucru nu este adevărat în totalitate. Carbohidrații rafinați care se găsesc în mâncarea de tip fast-food pot fi o problemă, însă carbohidrați complecși sunt mai mult decât necesari. Hai să aflăm împreună care sunt principalii carbohidrați pe care ar trebui să-i incluzi în dieta ta zilnică.
Un blat de lemn pe care se află trei pahare cu suc și o sticlă din care se toarnă pentru a ilsutra principalele metode prin care poți reduce consumul de suc
Sănătate
// 30 octombrie 2022

Metode prin care poți reduce consumul de suc. Ce poți face pentru sănătatea organismului tău

Sucurile sau băuturile răcoritoare carbogazoase pot fi delicioase, însă consumul în exces poate cauza probleme serioase de sănătate. Aceste băuturi conține de multe ori zahăr adăugat și alți îndulcitori precum siropul de porumb și aromele artificiale. Hai să aflăm împreună care sunt principalele metode prin care poți reduce consumul de suc.
O bucată amre de pâine care este porționată pe o parte
Sănătate
// 27 octombrie 2022

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci pâine în fiecare zi. Uite ce spun specialiștii despre acest produs alimentar

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci pâine în fiecare zi? Experții îți vin în ajutor și îți răspund la această curiozitate. Se pare că există atât beneficii, cât și probleme care ar putea să apară.
O încăpere aerisită în care se află un uscător de haine și o mașină de spălat rufe pentru a ilustra cum poți să-ți usuci hainele mai rapid iarna
Timp liber
// 26 octombrie 2022

Cum să-ți usuci hainele mai rapid. Metodele simple pe care le poți folosi în interiorul casei

Vremea este tot mai rece, iar uscarea hainelor devine tot mai dificilă pentru gospodine. Dacă nu te bucuri de un uscător de rufe, atunci lucrurile s-ar putea să fie cu atât mai dificile pentru tine. Experții în curățenie îți vin și de această dată în ajutor cu câteva sfaturi. Iată cum poți să-ți usuci hainele mai rapid în interiorul casei.
O femeie frumoasă care se află într-un supermarket pentru a ilustra principalele greșeli pe care le poți face la cumpărături
Timp liber
// 26 octombrie 2022

Greșeli pe care le poți face la supermarket. Sfaturi simple care să te ajute la cumpărărturi

Mersul la cumpărărturi pare un lucru foarte simplu. Cu toate acestea, scumpirile din ultima perioadă ne demonstrează faptul că trebuie să te pregătești temeinic înainte de a intra într-un magazin alimentar. Specialiștii vin în ajutor și îți oferă câteva sfaturi pentru a face cumpărărturi mai eficiente. Uite câteva greșeli pe care le poți face, fără să-ți dai seama, la supermarket.
Un coș plin cu legume proaspete pentru a ilustra cele mai vomune boli ale legumelor
Timp liber
// 25 octombrie 2022

(P) Cele mai comune boli ale plantelor din grădină și cum să le combați

Să ai propria grădină de legume este un vis pentru mulți dintre noi, și uneori acesta devine chiar și realitate. Una cam dură, ținând cont cât este de muncă pentru a avea parte de recolte bune și sănătoase. Hai să aflăm împreună care sunt cele mai comune boli ale plantelor din grădină și cum să le combați.
O femeie frumoasă care aerisește casa iarna
Sănătate
// 25 octombrie 2022

Cât timp e recomandat să lași geamurile deschise iarna. Beneficiile acestui obicei asupra sănătății tale

Atunci când se apropie vremea rece, cei mai mulți oameni se gândesc doar la modurile prin care să-și încălzească locuința. În acest fel, de cele mai multe ori, aerisirea încăperilor nu mai este o prioritate pentru cei dornici să aibă parte de un loc călduros. Totuși, specialiștii explică de ce este necesar să nu renunți la acest obicei atunci când se apropie sezonul rece. Iată cât timp e recomandat să lași geamurile deschise iarna și ce beneficii va avea acest obicei asupra sănătății tale.
O femeie într-o bluză albastră care se ține de burtă din cauza senzației de balonare
Sănătate
// 23 octombrie 2022

Principalele cauze ale balonării. Ce e recomandat să eviți dacă vrei un abdomen plat

Specialiștii au dezvăluit care sunt principalele cauze ale balonării. Senzația de disconfort mai este cunoscută sub denumirea de meteorism abdominal. Această senzație de balonare apare atunci când există gaze în exces în stomac sau intestin.De cele mai multe ori această senzație se manifestă sub forma unei dureri abdominale sau a unei stări de plenitudine.
O femeie frumoas care își privește vârfurile despicate ale părului
Frumusețe
// 20 octombrie 2022

Cum poți scăpa de vârfurile despicate. Trucul prin care poți avea părul mai sănătos

Îngrijirea părului ar trebui să fie pe lista de priorități a oricărei femei. Cum unghiile pot fi cartea de vizită a unei doamne care se îngrijește, la fel este și cazul podoabei capilare. Pe lângă dieta echilibrată, îngrijirea părului necesită atenție o atenție deosebită și din exterior. Iată cum poți scăpa de vârfurile despicate chiar la tine acasă.
O femeie frumoasă care își face duș cu spumă
Sănătate
// 20 octombrie 2022

Modul în care îți faci baie ar putea să-ți afecteze digestia. Ce recomandă specialiștii să eviți atunci când intri la duș

Specialiștii sunt de părere că modul în care îți faci baie ar putea să-ți afecteze digestia. Organismul nostru funcționează într-un mod incredibil. Ceea ce trebuie să înțelegem este că fiecare acțiune și decizie va avea ulterior și un rezultat, o consecință. Hai s aflăm împreună care sunt recomandările specialiștilor cu privire la momentul potrivit la care ar trebuie să ne facem baie.
Un băiat și o fată care flirtează
Relații
// 18 octombrie 2022

5 semne ale limbajului corporal care arată că cineva este atras de tine, potrivit terapeuților

Potrivit terapeuților și experților în relații, limbajul corpului îți poate dezvălui cu ușurință atunci când vorbești cu o persoană care e interesesată de tine. Acestea sunt cele mai comune 5 semne ale limbajului corporal care arată că cineva este atras de tine.
O femeie care și-a ars părul cu placa
Frumusețe
// 14 octombrie 2022

Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat. Sfaturi ca să nu-ți arzi părul

În timp ce multe femei se luptă să găsească instrumentul perfect pentru a face totul, placa se apropie cel mai mult de cerințe. Nu numai că îți poate oferi un păr elegant, dar, cu puțină dexteritare, poți realiza și bucle superbe. Ce e indicat să știi când folosești placa de îndreptat.
Imagine cu ingredientele pe care ar trebui să le eviți în bucătărie, anume uleiul și făina rafinată
Sănătate
// 13 octombrie 2022

Ingredientele pe care ar trebui să le eviți în bucătărie. De ce nu sunt recomandate de specialiști în timpul procesului de slăbire

Sezonul rece este tot mai aproape, iar tu trebuie să fii mai atentă ca niciodată la produsele pe care le consumi. Nutriționiștii spun că în această perioadă oamenii au tendința să ia kilograme în plus. De data aceasta, specialiștii au dezvăluit și ingredientele pe care ar trebui să le eviți în bucătărie, mai ales dacă te afli în timpul procesului de slăbire.
O femeie frumoasăc are își leagă șireturile în fața unei sticle de apă pentru a ilustra numărul de pași recomandași zilnic
Sănătate
// 12 octombrie 2022

Numărul de pași recomandat pentru a ține kilogramele sub control. Cât ar trebui să mergi zilnic pe jos

Specialiștii au dezvăluit care este numărul de pași recomandat pentru a ține kilogramele sub control. Se pare că există un anumit target pe care ar trebui să-l atingi dacă îți dorești să vezi o schimbare în bine a siluetei tale. Hai să aflăm împreună cât recomandă experții să faci zilnic mișcare pe jos.
O femeie care pune apă într-o cană de ceai
Timp liber
// 11 octombrie 2022

Cum îndepărtezi calcarul din fierbător. De ce nu e indicat să folosești lămâie sau oțet

Calcarul din fierbător poate fi o pacoste, dar pentru orice există o rezolvare. Specialiștii sugerează utilizarea unui detartrant adecvat în locul ingredientelor naturale de curățare pentru a obține cele mai bune rezultate. Află cum îndepărtezi calcarul din fierbător pentru a nu-l deteriora.
Un cabinet stomatologic înc are se află o pacientă și doi medici stomatologi
Sănătate
// 10 octombrie 2022

(P) 5 semne care anunță o urgență dentară

Urgențele stomatologice pot apărea în diferite forme. Ele pot fi cauzate de diferiți factori și pot apărea în orice moment al zilei. Iată 5 semne des întâlnite care anunță o urgență dentară.
Orez alb, într-un bol negru
Sănătate
// 9 octombrie 2022

Orezul alb este dăunător pentru sănătatea inimii. Ce spune cel mai recent studiu

Veștile nu sunt prea bune pentru iubitorii de orez. Un nou studiu a descoperit că consumul prea mare de cereale rafinate este la fel de rău pentru inimă ca și consumul de zahăr. Orezul alb este dăunător pentru sănătatea inimii, afirmă cercetătorii.
Un cuplu care stă la o masă în timp ce unul dintre ei înșală
Relații
// 8 octombrie 2022

Semne că partenerul te înșală. Cum să-ți dai seama dacă relația poate merge mai departe

Atunci când apare neîncrederea în relație, partenerii devin tot mai atenți la gesturile pe care le au unul față de celălalt. Monotonia, rutina sau pur și simplu incompatibilitatea, acestea sunt elementele care duc în cele din urmă la separarea partenerilor. Însă specialiștii spun că cel mai adesea partenerii nu se simt pregătiți să plece dintr-o relație. În schimb, ei preferă să ducă două relații în paralel. Iată care sunt principalele semne că partenerul te înșală.
O femeie frumoasă care îți arată unul din principalele obiceiuri care te ajută să reduci grăsimea de pe picioare
Sănătate
// 7 octombrie 2022

Obiceiuri care te ajută să reduci grăsimea de pe picioare. Ce poți face acasă pentru silueta ta

Procesul de slăbire nu este niciodată unul ușor. Acesta presupune multă muncă, răbdare, dar mai ales disciplină. Atunci când începi o dietă pleci la drum sperând că vei pierde în greutate un anumit număr de kilograme pe care îl stabilești de la început. Totuși, de multe ori este dificil să slăbești într-o singură zonă a corpului. Însă specialiștii spun că există anumite obiceiuri și exerciții fizice care te pot ajuta să reduci grăsimea de pe picioare.
Alimente congelate pe care să le ai mereu în casă
Sănătate
// 7 octombrie 2022

Alimente congelate pe care să le ai mereu în casă. Nutriționiștii spun că sunt la fel de sănătoase ca cele proaspete

Specialiștii vin și vorbesc despre principalele alimente congelate pe care să le ai mereu în casă. Congelarea anumitor alimente poate fi cea mai bună decizie pentru sezonul rece. În felul acesta te vei asigura că dispui de fructele și legumele preferate chiar și atunci când sezonul lor s-a încheiat. Există multe mituri care se învârt în jurul acestui obicei. De altfel, multe gospodine sunt de părere că alimentele congelate nu-și păstrează proprietățile dacă sunt depozitate în acest fel.
o bucătărie roz amenajată cu una din principalele culori pe care e recomandat să le eviți în bucătărie
Timp liber
// 6 octombrie 2022

Culori pe care e recomandat să le eviți în bucătărie. Uite ce spun experții în design

Bucătărie reprezintă locul în care o gospodină își petrece cea mai mare a timpului. Spațiul în care prepari mâncarea este extrem de important pentru casa ta. Așadar, nu e de mirare că devine o misiune imposibilă atunci când trebuie să alegi modul în care îți amenajezi bucătăria, dar mai ales în ce culoare să o zugrăvești. Pentru a evita orice problemă, specialiștii îți vin în ajutor. Ei îți oferă cu o paletă de culori pe care e recomandat să le eviți în bucătărie.
Un living spațios pentru a afla dacă ți se potrivește creditul prima casă sau noua casă
Timp liber
// 5 octombrie 2022

(P) Află dacă ți se potrivește programul de creditare Noua Casă (Prima Casă)

Probabil cel mai „celebru” credit de achiziție de locuințe din România din ultimii 13 ani, creditul Noua Casă sau creditul Prima Casă, cum a fost denumit oficial între 2009, data lansării, și 2021. Acesta este un credit ipotecar subvenționat de Ministerul de Finanțe, prin Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM). Află dacă ți se potrivește programul de creditare Noua Casă (Prima Casă)
Un om de știință care ilustrează câteva metode de prevenire ale apariției demenței
Sănătate
// 3 octombrie 2022

Metode de prevenire ale demenței. Care sunt cele mai recente descoperiri ale specialiștilor

În ultimii ani diagnosticul demenței este pus tot mai timpuriu persoanelor din lumea întreagă. Conform sondajelor făcute în Statele Unite ale Americii, o persoană din șase,care are peste 80 de ani, suferă deja de demență. Acest lucru se datorează și faptului că populația are o speranță de viață ai crescută. Totuși, diagnosticul de demență este tot mai frecvent întâlnit. În aceste condiții, specialiștii vin în ajutor și oferă câteva metode de prevenire ale demenței.
Un blat de lemn pe care se află un sac plin de gutui
Sănătate
// 30 septembrie 2022

Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta

Gutuile sunt vedetele sezonului de toamnă. Acest fruct străvechi este originar din părțile Asiei și ale Mediteranei. Sursele istorice spun că ar fi fost cultivate însă din timpul Greciei și Romei antice. Pe atunci, gutuile era un simbol al iubirii și al fertilității. Astăzi aflăm mai multe despre beneficiile consumului de gutui asupra sănătății.
O femeie care se urcă pe un cântar pentru a ilustra cât de des e recomandat să te cântărești
Sănătate
// 30 septembrie 2022

Cât de des e recomandat să te cântărești. Uite ce impact poate avea acest obicei asupra ta

Atunci când îți dorești să scapi de câteva kilograme ești tentată să te cântărești tot mai des. Deși cântărirea este o parte a procesului de slăbire, dacă acest lucru este făcut la intervale scurte de timp, experții spun că este posibil să-ți pierzi motivația. Aceștia vin cu explicații referitor la cât de des e recomandat să te cântărești.
O femeie frumoasă care își măsoară talia cu un centimetru pentru a demonstra câteva trucuri pentru arderea rapidă a grăsimilor
Sănătate
// 29 septembrie 2022

Trucuri pentru arderea rapidă a grăsimilor. Cum poți obține silueta pe care ți-o dorești

Procesul de slăbire este de multe ori lung și anevoios. Atunci când rezultatele nu apar rapid, cele mai multe persoane tind să se demoralizeze și să renunțe la obiectivele pe care și le-au propus. În acest scop îți venim în ajutor cu câteva trucuri pentru arderea rapidă a grăsimilor. Rezultatele vor fi vizibile, iar tu nu îți vei pierde motivația de a avea silueta la care visezi.
Un blat gri pe care se află alimente pentru tratarea problemelor digestive
Sănătate
// 28 septembrie 2022

Alimente pentru tratarea problemelor digestive. Cum să ai grijă de sănătatea tractului intestinal

Dacă ai o dietă echilibrată atunci te numeri printre persoanele norocoase, care nu se confruntă deseori cu probleme grave de sănătate a tractului digestiv. Totuși, dacă obișnuiești să mănânci haotic i să nu acorzi foarte multă atenție alimentelor pe care alegi să le pui în farfurie, atunci s-ar putea să ai nevoie de ajutor pentru a combate problemele ce țin de balonare și nu numai. Ți-am pregătit o listă de alimente pentru tratarea problemelor digestive. Uite cum poți avea grijă de sănătatea tractului intestinal.
Biluțe de naftalină, în palma unui om
Timp liber
// 27 septembrie 2022

Materialele toxice din casă de care e indicat să scapi cât mai repede, potrivit experților

Casa ar trebui să fie un spațiu sigur în care te poți relaxa, dar fără să știi, te poți înconjura de anumite elemente care creează un mediu nesănătos. Este întotdeauna recomandat să scapi cât mai repede de materialele dăunătoare. Acestea sunt materialele toxice din casă de care e indicat să scapi cât mai repede, potrivit experților.
Un platou pe care se află tăiate mai multe bucăți de carne roșie crudă
Sănătate
// 27 septembrie 2022

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic carne roșie. Uite ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor

Alimentația pe bază de plante este tot mai populară în rândul celor din jur. Totuși, există în continuare iubitori de carne, în special de carne roșie. Hai să aflăm împreună ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic carne roșie. Uite care au fost cele mai recente descoperiri ale specialiștilor.
o femeie frumoasă, sportivă, care ilustrează unul din principalele obiceiuri alimentare care te ajută să-ți crești masa musculară
Sănătate
// 26 septembrie 2022

Obiceiuri alimentare care te ajută să-ți crești masa musculară. Ce recomandă nutriționiștii să incluzi în dieta zilnică

Ceea ce mănânci devine la fel de important cu tipul de antrenament pe care îl faci, mai ales atunci când este vorba de construirea masei musculare. Ți-am pregătit câteva obiceiuri alimentare care te ajută să-ți crești masa musculară. Uite cum poți avea o siluetă definită și tonifiată.
Două mâini care au manichiura roșie în timp ce țin o cană albastră pentru a ilustra unele semne că ai circulația sângelui deficitară
Sănătate
// 25 septembrie 2022

Semne că ai circulația sângelui deficitară. La ce recomandă specialiștii să fii atentă

Corpul nostru are abilitatea incredibilă de a-și regla singur temperatura. Atunci când este frig afară, el se asigură că sângele curge corespunzător către organele vitale pentru a le menține calde. Acest lucru poate duce la modificarea fluxului de sânge care ajunge la extremități, respectiv la mâini și la picioare. Din acest motiv este posibil să-ți simți mâinile și picioarele mai reci atunci când temperaturile scad. Specialiștii au scos la iveală principalele semne că ai circulația sângelui deficitară. Uite la ce ar trebui să fii atentă.
O masă roz pe care se află un bol cu cereale obținute cu ajutorul coloranților alimentari care ar putea fi periculoși pentru sănătatea ta
Sănătate
// 24 septembrie 2022

Coloranții alimentari ar putea fi periculoși pentru sănătatea ta. Care este adevărul despre aceste substanțe artificiale

O mulțime de alimente sunt preparate cu ajutorul coloranților alimentari. Aceștia schimbă nuanța preparatelor și le oferă un aspect diferit. Cei mai mulți dintre aceștia sunt considerați a fi inofensivi pentru organism. Totuși, coloranții alimentari ar putea fi periculoși pentru sănătatea ta, conform celor mai recente studii.
O masă de lem pe care se află o pungă de castane coapte pentru a ilustra beneficiile acestora asupra organismului
Sănătate
// 23 septembrie 2022

Beneficiile consumului de castane. Motivul pentru care sunt recomandate de specialiști

Castanele sunt fructele arbuștilor care fac parte din familia Castanea. Aceste fructe sunt bogate în vitamine, minerale și alți nutrienți benefici organismului. Castanele sunt vedetele toamnei și se găsesc atât în piață, cât și la supermarket. Hai să aflăm împreună despre beneficiile consumului de castane asupra organismului.
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
// 22 septembrie 2022

Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor

Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe cești de cafea ar putea fi o amenințare pentru sănătatea ta. Află mai multe despre cele mai recente studii ale specialiștilor privind câte cești de cafea poți bea zilnic.
O femeie blondă într-o bluză albă care vrea să afle cum poți reduce balonarea
Sănătate
// 21 septembrie 2022

Cum poți reduce balonarea. La ce trebuie să fii atentă atunci când îți organizezi mesele

Balonarea și disconfortul abdominal reprezintă adevărate probleme pentru multe persoane din întreaga lume. De multe ori tratarea sa implică un proces de lungă durată. Mulți specialiști pun accentul pe prevenție, în acest fel poți evita eventualele probleme. Află și tu mai multe despre cum poți reduce balonarea.
O femeie frumoasă care scoate rufele din uscătorul de haine
Timp liber
// 21 septembrie 2022

De ce e recomandat să eviți folosirea uscătorului de rufe. Uite ce spun experții despre cea mai bună metodă de a avea grijă de hainele tale

Dacă ești în căutarea unei metode eficiente de a usca hainele, atunci te afli în locu potrivit. Specialiștii vin în ajutorul tău și explică de ce e recomandat să eviți folosirea uscătorului de rufe. Aceștia îți oferă metode alternative de a avea mai multă grijă de hainele tale.
O femeie frumoasă, îmbrăcată casual, care merge pe jos în fața biroului său
Sănătate
// 19 septembrie 2022

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mergi zilnic pe jos. Experții au dezvăluit beneficiile acestei activități simple

Cele mai recente studii ale specialiștilor au dezvăluit ce se întâmplă în corpul tău dacă mergi zilnic pe jos. Există nenumărate beneficii asupra organismului pe care această activitate simplă ți le poate aduce. Deși pare o activitate fizică banală, experții spun că pot face o schimbare majoră în viața fiecărei persoane.
O masă albastră pe care se află un castron cu budincă de fulgi de ovăz și afine pentru a ilustra beneficiile consumului fulgilor de ovăz
Sănătate
// 19 septembrie 2022

Beneficiile consumului fulgilor de ovăz. De ce sunt recomandați în dieta zilnică

Ovăzul se numără printre cele mai sănătoase cereale de pe pământ. Aceste cereale integrale nu conțin gluten și sunt o sursă excelentă de vitamine, minerale, fibre și antioxidanți. Hai să află mai multe despre beneficiile consumului fulgilor de ovăz. Iată de ce sunt recomandați de specialiști în dieta zilnică.
Complex de vitamina C, pe un fundal portocaliu
Sănătate
// 18 septembrie 2022

Ce se poate întâmpla dacă iei zilnic vitamina C. Care sunt avantajele și dezavantajele consumului regulat

Potrivit experților, avantajele și dezavantajele consumului zilnic de vitamina C ar trebui să fie din ce în ce mai cunoscute. Ce se poate întâmpla dacă iei zilnic vitamina C și cum să obții doza corectă, potrivit specialiștilor.
×