Reclamă

Ce vrea să audă un bărbat de la femeia iubită. Replici importante pe care i le poți spune

Relația de cuplu trebuie să fie una sudată pentru ca partenerii să facă față suișurilor și coborâșurilor din viață. Bărbații caută o mulțime de calități la femeia de lângă ei. Își doresc pe cineva care să fie încrezătoare, grijulie și să aibă simțul umorului. Află ce vrea să audă un bărbat de la femeia iubită.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 martie 2024, 8:21

În timp ce o mulțime de bărbați pun mare preț pe aspectul fizic și pe atracție, personalitatea unei femei este cea care îl va face pe bărbat să-și dorească să rămână alături de ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce vrea să audă un bărbat de la femeia iubită

Încrederea este primul lucru pe care bărbații îl caută la o femeie. Cei de sex opus consideră că o femeie care este încrezătoare în propriile forțe este în aceeași măsură extrem de sexy. Ei vor o femeie care să-și cunoască valoarea și să știe ce vrea de la ea și de la o relație.

Demonstrează-ți încrederea zâmbind, făcând contact vizual și stând în picioare cu o postură corectă. Afirmă clar care îți sunt interesele, evită să fii lipicioasă.

Ambiția este o a doua calitate pe care un bărbat o caută la o femeie. Bărbații sunt de obicei interesați de o femeie cu propriile ei obiective. Sunt atrași de femei care știu ce vor de la viață și știu ce pași trebuie să facă pentru a ajunge acolo.

Nu-ți fie teamă să vorbești despre cariera ta sau despre alte realizări. Bărbații tind să fie impresionați de femeile care ajung sus și nu se tem să țină în mână succesul.

Reclamă

Un bărbat își dorește o femeie care știe cum să se descurce în societate. Bărbații tind să prefere femeile care pot fi deschise și sociabile atunci când sunt în grupuri. O femeie care se izolează și nu vorbește foarte mult probabil că nu va atrage foarte multă atenție.

Arătă-i că ești prietenoasă și sociabilă prezentându-te și discutând atunci vă întâlniți cu oameni pe care îi cunoaște. Va fi impresionat dacă faci prima mișcare.

Replici care pot ajuta în construirea unei relații solide

Reclamă

„Te descurci cu asta.”

Majoritatea bărbaților vor să faci un pas în spate și să-i lași să se descurce singuri în anumite situații.
Ei vor avea cele mai bune rezultate atunci când se simt respectați. Acest lucru se întâmplă atunci când știu că îi vezi în cea mai bună lumină: capabili și în control. Respectul reciproc este o trăsătură pe care o au relațiile și căsătoriile sănătoase.

Știu că ai avut intenții bune când ai făcut asta.”

De obicei, când ești supărată pe partener, este pentru că crezi că lui nu-i pasă sau că încerca să te rănească. Când ești supărată, emoțiile tale te pot face să vezi lucrurile disproporționat.

Cu toate acestea, e important să știi că un bărbat care te iubește nu va încerca să te submineze.

„Îți mulțumesc că ai făcut asta. Știu că îți pasă.”

Bărbații apreciază mult atunci când le este întărită poziția de cap al familiei. Asta nu înseamnă doar lucrurile financiare. Bărbații adoră să li se spună că partenera lor are cea mai mare încredere în ei și că totul se va rezolva.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×