Reclamă

Ce spune cifra destinului despre tine. Află cum o poți calcula

Te-ai întrebat vreodată ce spune cifra destinului despre tine? Aceasta poate să dezvăluie detalii mai puțin cunoscute despre personalitatea ta, dar și despre modul în care ar putea arăta viitorul tău. Descoperă în cele ce urmează cum anume o poți calcula.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 martie 2024, 6:33

Uneori, oamenii își descoperă scopul mai târziu în viață. Orice persoană are o chemare anume, chiar dacă aceasta este descoperită mai târziu. Destinul fiecăruia este diferit, dar este important în felul său, mai ales datorită talentelor sale individuale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune cifra destinului despre tine

Cifra destinului nu este o simplă cifră. Ea are o semnificație specială și face parte din diagrama numerologică a unei persoane. Sunt cifre spirituale care scot în evidență talentele și darurile naturale ale unei persoane.

Aceste cifre pot să-i spună unei persoane în ce direcție s-ar putea îndrepta viitorul său. Pentru a-ți calcula cifra destinului ai nevoie de puțină matematică.

Pentru început trebuie să privești fiecare literă din numele tău și să găsești numărul asociat acesteia. Mai jos găsești un grafic al asocierii dintre litere și cifre, conform specialiștilor de la Parade.com.

 •  1: A, J, S
 • 2: B, K, T
 • 3: C, L, U
 • 4: D, M, V
 • 5: E, N, W
 • 6: F, O, X
 • 7: G, P, Y
 • 8: H, Q, Z
 • 9: I, R
Reclamă

După ce ai identificat ce cifră corespunde fiecărei litere din numele tău este timpul să faci un calcul. Tot ce trebuie să faci este să aduni cifrele între ele și să le reduci până ce ajungi la final la o singură cifră. Mai jos găsești și un exemplu în acest sens.

Nume: Anastasia Popescu

 • Anastasia = 1+5+1+1+2+1+1+9+1 de unde va rezulta 22, adică 2+2= 4
 • Popescu = 7+6+7+5+1+3+3 de unde va rezulta 32, adică 3+2= 5
Reclamă

Pasul următor este să calculezi cele două cifre ale numelui tău pentru a le reduce. (4+5=9). Acest lucru înseamnă că cifra destinului tău este 9. Este important să folosești întotdeauna numele complet. Numerologii nu recomandă folosirea poreclelor.

Cifra destinului 1

Ci care au cifra destinului 1 au fost născuți să fie lideri. Sunt persoane independente și care au încreder eîn froțele propii. Acestea excelează în poziții de conducere. Sunt persoane care își setează obiective înalte și care fac tot posibilul pentru a le atinge.

Cifra destinului 2

Persoanele cu cifra destinului 2 au o intuiție de invidiat. Aceste persoane prezintă un grad ridicat al inteligenței emoționale. Sunt ascultători excelenți și știu când să profite de o oportunitate care le iese în cale.

Află mai multe și despre compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului.

Cifra destinului 3

Persoanele cu cifra destinului 3 au un talent incredibil când vine vorba de exprimarea scrisă și verbală. Aceste persoane își găsesc cu ușurință cuvintele și excelează în domeniile creative. Au idei pe care puține persoane le pot înțelege. Viziune alor este unică.

Cifra destinului 4

Persoanele care au cifra destinului 4 sunt perfecte la a rezolva probleme. Aceste persoane reușesc să-și construiască strategii remarcabile în viață. Sunt persoane pragmatice, care adoră să privească viața dintr-o perspectivă rațională.

Cifra destinului 5

Persoanele cu cifra destinului 5 sunt aventuroase și au abilități excelente de comunicare. Aceste persoane excelează când vine vorba de a-i influența pe ceilalți. Sunt cei care au o voce puternică, o intuiție de invidiat și o voce a rațiunii străpungătoare.

Cifra destinului 6

Persoanele cu cifra destinului 6 sunt persoane apropiate de natură. Sunt, de asemenea, persoane empatice care adoră să-i ajute pe cei din preajma lor, scrie YourTango.com. Empatia lor este una incredibilă.

Cifra destinului 7

Persoanele cu cifra destinului 7 au abilități naturale de investigator. Sunt persoane orientate asupra găsirii adevărului. Au o inteligență ieșită din comun și adoră să rezolve tot felul de enigme. Nimic nu le scară, mai ales că detaliile fac parte din viața lor.

Cifra destinului 8

Persoanele care au cifra destinului 8 sunt muncitoare și determinate. Acestea vor avea parte de o viață în lumina reflectoarelor. Vor încerca mereu să-și facă vocea auzită și să-i influențeze pe ceilalți în bine. Aceste persoane sunt menite să inspire.

Cifra destinului 9

Persoanele care au cifra destinului 9 adoră să combată opinia publică. Aceste persoane au convingeri bine sedimentate și încearcă să facă tot ce le stă în putință pentru a-și aduce viziunea asupra lumii la realitate. Sunt persoane cu un tact de invidiat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×