Reclamă

Filme noi care apar în luna martie 2024. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Ți-am pregătit o listă cu filme noi care apar în luna martie 2024. Prima lună de primăvară aduce unele dintre cele mai așteptate producții cinematografice ale acestui an. Indiferent de preferințele tale în materie de filme, sigur vei găsi ceva care să fie pe placul tău.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 martie 2024, 6:59

Martie este o lună importantă în lumea filmelor. Este luna în care au loc Premiile Oscar, dar și luna în care se lansează unele dintre cele mai așteptate filme. Dacă în februarie s-au lansat o varietate de producții de comedie, martie aduce cu sine filme din mai multe categorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna martie 2024

Luna aceasta vine cu multe surprize în materie de filme. Este o perioadă în care se vor lasa filme SF, comedii, drame, dar și animații. Totodată, unele dintre cele mai cunoscute filme își vor lansa continuarea în această perioadă. Producția Dune II este deja în cinematografe și reprezintă premiera acestei luni. Dacă ești interesată să afli mai multe despre film, poți să-i urmărești pe actori principali la lansarea oficială din Paris.

Dune II

A doua parte a adaptării lui Denis Villeneuve după romanul lui Frank Herbert, Dune, din 1965, a fost lansat în cinematografele din întreaga lume pe data de 1 martie 2024. Dune: Part Two îl readuce în prim plan pe Paul Atreides, interpretat de Timothee Chalamet, și pe Chani, interpretată de Zendaya.

Reclamă

Paul se va confrunta cu alegerea între iubirea vieții sale și salvarea soartei universului. Filmul este așteptat de fanii din întreaga lume, iar criticii l-au numit deja o capodoperă a producțiilor SF.

Imaginary

Pentru iubtitoarele filmelor de groază avem o propuner eși luna aceasta. Imaginary este un film de groază supranatural regizat de Jeff Wadlow. Povestea o urmărește pe Jessica, DeWanda Wise, care se întoarce în casa copilăriei sale.

Reclamă

Acolo găsește un urs de pluș, Chauncey, peste care a trecut timpul fiica ei vitregă, Alice, se atașează imediat de ursuleț ți petrece tot mai mult timp jucându-se cu el.

Totul, comportamentul lui Alice devine îngrijorător, iar jocurile pe care le joacă cu ursulețul său de pluș devin din ce în ce mai sinistre. Filmul va fi lansat pe data de 8 martie 2024, scrie publicația IMDb.

Kung Fu Panda 4

Cea de-a patra parte a francizei Kung Fu Panda va ajunge în cinematografe pe 8 martie 2024. Intitulat Kung Fu Panda 4, filmul va reuni unele dintre cele mai îndrăgite personaje. Po, care a renunțat la titlul de Războinic Dragon, este chemat pentru a deveni Conducătorul Spiritual al Văii Păcii.

Po trebuie să-și găsească succesorul ca Războinic Dragon, dar în timp ce îl caută va trebui să lupte și cu un nou inamic. O animație care te va ține cu sufletul la gură până la final. 

Cabrini

Cabrini este o dramă biografică regizată de Alejandro Gomez Monteverde. Acțiunea e amplasată în 1889 și spune povestea Francescăi Cabrini, o imigrantă italiană și misionară catolică care, după ce s-a luptat cu boala, crima și sărăcia, ajunge la New York.

Aceasta pornește într-o misiunea pentru a-l convinde pe primar să asigure locuințe și asistență medicală pentru cei mai vulnerabili. Francesca își folosește spiritul antreprenorial pentru a construi un imperiu. Filmul va apărea în cinematografele de peste hotare începând cu 8 martie 2024.

Arthur the King

Arthur The King este un film de aventură regizat de Simon Cellan Jones și bazat pe cartea de non-ficțiune Arthur – The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home, de Mikael Lindnord.

Filmul urmărește povestea lui Michael Light, căpitanul unei echipe de curse de aventură care se împrietenește cu un câine fără stăpân, rănit, pe nume Arthur. Noul său prieten îl însoțește într-o cursă incredibilă prin Republica Dominicană. Filmul este așteptat în cinematografe începând cu data de 15 martie 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×