Reclamă

Filme noi care apar în luna martie 2024. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Ți-am pregătit o listă cu filme noi care apar în luna martie 2024. Prima lună de primăvară aduce unele dintre cele mai așteptate producții cinematografice ale acestui an. Indiferent de preferințele tale în materie de filme, sigur vei găsi ceva care să fie pe placul tău.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 martie 2024, 6:59

Martie este o lună importantă în lumea filmelor. Este luna în care au loc Premiile Oscar, dar și luna în care se lansează unele dintre cele mai așteptate filme. Dacă în februarie s-au lansat o varietate de producții de comedie, martie aduce cu sine filme din mai multe categorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme noi care apar în luna martie 2024

Luna aceasta vine cu multe surprize în materie de filme. Este o perioadă în care se vor lasa filme SF, comedii, drame, dar și animații. Totodată, unele dintre cele mai cunoscute filme își vor lansa continuarea în această perioadă. Producția Dune II este deja în cinematografe și reprezintă premiera acestei luni. Dacă ești interesată să afli mai multe despre film, poți să-i urmărești pe actori principali la lansarea oficială din Paris.

Dune II

A doua parte a adaptării lui Denis Villeneuve după romanul lui Frank Herbert, Dune, din 1965, a fost lansat în cinematografele din întreaga lume pe data de 1 martie 2024. Dune: Part Two îl readuce în prim plan pe Paul Atreides, interpretat de Timothee Chalamet, și pe Chani, interpretată de Zendaya.

Reclamă

Paul se va confrunta cu alegerea între iubirea vieții sale și salvarea soartei universului. Filmul este așteptat de fanii din întreaga lume, iar criticii l-au numit deja o capodoperă a producțiilor SF.

Imaginary

Pentru iubtitoarele filmelor de groază avem o propuner eși luna aceasta. Imaginary este un film de groază supranatural regizat de Jeff Wadlow. Povestea o urmărește pe Jessica, DeWanda Wise, care se întoarce în casa copilăriei sale.

Reclamă

Acolo găsește un urs de pluș, Chauncey, peste care a trecut timpul fiica ei vitregă, Alice, se atașează imediat de ursuleț ți petrece tot mai mult timp jucându-se cu el.

Totul, comportamentul lui Alice devine îngrijorător, iar jocurile pe care le joacă cu ursulețul său de pluș devin din ce în ce mai sinistre. Filmul va fi lansat pe data de 8 martie 2024, scrie publicația IMDb.

Kung Fu Panda 4

Cea de-a patra parte a francizei Kung Fu Panda va ajunge în cinematografe pe 8 martie 2024. Intitulat Kung Fu Panda 4, filmul va reuni unele dintre cele mai îndrăgite personaje. Po, care a renunțat la titlul de Războinic Dragon, este chemat pentru a deveni Conducătorul Spiritual al Văii Păcii.

Po trebuie să-și găsească succesorul ca Războinic Dragon, dar în timp ce îl caută va trebui să lupte și cu un nou inamic. O animație care te va ține cu sufletul la gură până la final. 

Cabrini

Cabrini este o dramă biografică regizată de Alejandro Gomez Monteverde. Acțiunea e amplasată în 1889 și spune povestea Francescăi Cabrini, o imigrantă italiană și misionară catolică care, după ce s-a luptat cu boala, crima și sărăcia, ajunge la New York.

Aceasta pornește într-o misiunea pentru a-l convinde pe primar să asigure locuințe și asistență medicală pentru cei mai vulnerabili. Francesca își folosește spiritul antreprenorial pentru a construi un imperiu. Filmul va apărea în cinematografele de peste hotare începând cu 8 martie 2024.

Arthur the King

Arthur The King este un film de aventură regizat de Simon Cellan Jones și bazat pe cartea de non-ficțiune Arthur – The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home, de Mikael Lindnord.

Filmul urmărește povestea lui Michael Light, căpitanul unei echipe de curse de aventură care se împrietenește cu un câine fără stăpân, rănit, pe nume Arthur. Noul său prieten îl însoțește într-o cursă incredibilă prin Republica Dominicană. Filmul este așteptat în cinematografe începând cu data de 15 martie 2024.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×