Reclamă

Cele mai potrivite comedii romantice, în funcție de zodie. Ce să vezi împreună cu partenerul

În luna iubirii ar trebui să celebrăm fiecare zi așa cum se cuvine. Iată care sunt cele mai potrivite comedii romantice, în funcție de zodie. Filmele pe care le poți urmări împreună cu partenerul și de care te vei îndrăgosti încă o dată. Clasicele producții pe care nu le poți rata nici anul acesta, îți vor umple inima de bucurie.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 20 februarie 2024, 9:04

Încă o dată, dragostea plutește în aer. Chiar dacă nu ești într-o relație sau îți dorești să fii, poți urmări aceste filme indiferent de statusul din viața personală. Până la urmă, nu poți ști niciodată când vei întâlni persoana potrivită în cele mai neobișnuite locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai potrivite comedii romantice, în funcție de zodie

Ca în orice film de dragoste și tu te poți trezi că ai parte de o poveste inedită. Indiferent cum începe sau cum a început relația ta, bucură-te de ceea ce deții în prezent. Astrele se vor ocupa de fiecare nativ în parte și nimeni nu va rămâne fără sentimente neexprimate până la final.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt pasionali și curajoși, mai ales atunci când vine vorba despre a-și exprima sentimentele. Știu ce caută la un partener romantic. Vor o persoană ambițioasă, dornică să creeze lucruri mărețe, iubitoare și carismatică. Filmul pe care îl pot urmări alături de persoana iubită este Anyone but you ( 2023), indiferent dacă se află într-o relație amoroasă sau nu. Atunci când foștii parteneri Bea și ben se află la aceeași nuntă în Australia, pretind că sunt încă un cuplu pentru a evita o dramă. Pot evita ei să se reîndrăgostească? Va trebui să urmărești pentru a afla!

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt recunoscuți pentru încăpățânare, dar mulți uită că au și o parte extrem de blândă. Conduși de planeta Venus, planeta iubirii și a romantismului, vor să aibă alături pe cineva care să le ofere tot ceea ce își doresc. Relația lor de iubire trebuie să decurgă într-un mod natural. Filmul potrivit pe care îl pot urmări în această perioadă este Your place or mine ( 2023). Doi prieteni buni, Debbie și Peter caută în viață ceea ce au avut întotdeauna în fața ochilor.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt recunoscuți pentru carisma și iubirea pe care o oferă celor din jur. De aceea este foarte ușor de înțeles de ce sunt atât de îndrăgiți. Adoră să fie în preajma oamenilor și atunci când vine vorba despre întâlniri romantice nu au un singur tip de persoană cu care și-ar dori să se vadă. De aceea, experiții în astrologie susțin că Mamma Mia ! ( 2008) este filmul potrivit pentru ei.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nimeni nu iubește filmele de dragoste ca nativii Rac, asta pentru că sunt încrezători în puterea pe care o poate oferi acest sentiment. Fiind semn de apă, sunt foarte conectați la emoțiilor lor. Caută întotdeauna persoana potrivită care să-i înțeleagă și cu care nu trebuie să spună prea multe cuvinte, spune Parade.com. Chiar dacă sună nebunește, consideri că adevărata frumusețe constă în dragostea care depășește orice bariere. De aceea, filmul potrivit pentru cei născuți în zodia Rac este Crazy Rich Asians ( 2018).

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au o dorință naturală de a iubi și de a fi întotdeuana într-un mood romantic. Poate că este vorba despre natura lor specială sau poate că energia pozitvă îi ajută să fie întotdeauna în centrul atenției. Oricum ar fi, li se potrivește filmul Hitch ( 2008). Este vorba despre un bărbat care îi învață pe cei din jur cum să se poarte în cadrul unor întâlniri amoroase, însă care nu are deloc noroc în ceea ce privește acest aspect al vieții sale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt foarte grijuli atunci când vine vorba despre problemele inimii. Cu greu lasă pe cei din jur să cunoască detalii intime despre ei. Există oameni care vor să demonstreze că au cele mai bune intenții, însă Fecioarele sunt întotdeauna foarte precaute, arată Yourtango.com. Filmul Just Go With It ( 2011) li se potrivește perfect, asta pentru că urmărește povestea a doi prieteni care se îndrăgostesc unul de altul și totul scapă de sub control.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță pot părea indeciși în ceea ce privește dragostea, dar sunt foarte romantici. Nu caută relații pasagere și vor să fie siguri că au găsit întotdeauna persoana potrivită. Cu o viață atât de complicată, nu caută niciodată o nouă pasiune până nu sunt siguri că cea veche s-a stins într-adevăr. Filmul Always Be My Maybe ( 2016) aduce în fața telespectatorilor povestea a doi prieteni din copilărie care își intersectează drumurile în viața adultă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt foarte dornici să-și arate pasiunea atunci când vine vorba despre iubire. De asemenea, aceeași intensitate are loc în fiecare aspect al vieții lor: școală, muncă, prietenie sau succes. Sunt selectivi atunci când vine vorba despre energia pe care o lasă în jur. Oferă totul sau nimic în relații, așa că cel mai probabil se regăsesc în cadrul filmului Crush ( 2022).

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt cunoscuți ca cei mai sinceri, asta pentru că foarte rar își ascund sentimentele. Acest lucru poate fi deranjant pentru cei din jur la un moment dat. Atunci când vine vorba despre iubire, nu se dau în lături de la nimic. De la povești de iubire până la o despărțire furtunoasă, nimic nu le scapă Săgetătorilor. De aceea, filmul care li se potrivește este The Ugly Truth ( 2009).

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn sunt cei mai muncitori din tot zodiacul. Nu i-ar deranja asta, însă atunci când vine vorba despre relații caută pe cineva care să nu-i oprească din a-și îndeplini visele în acest sens. Cu toate acestea, viața este foarte amuzantă de cele mai multe ori și poate aduce persoana potrivită atunci când se așteaptă mai puțin. Filmul The Proposal ( 2009) li se potrivește cel mai bine. Ce pornește ca o idee de afaceri se transformă într-o poveste romantică.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător nu par cei mai romantici, însă uită că sărbătoarea iubirii are loc în sezonul lor. Nu sunt impresionați ușor, însă consideră că persoana potrivită îi poate completa. Filmul potrivit pentru ei este How to Lose a Guy in 10 Days ( 2003). Filmul urmărește poveste unui redactor de revistă care încearcă să-și distrugă relația pentru a scrie un articol.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt idealiștii zodiacului atunci când vine vorba despre dragoste și relații. Viața lor amoroasă este ca un film romantic în adevăratul sens al cuvântului și ei sunt personajele principale. Chiar dacă unele persoane consideră că standardele tale în iubire sunt mult prea ridicate, nu te vei mulțumi niciodată cu ceva mai puțin decât un final fericit. Filmul potrivit pentru tine este Notting Hill ( 1999).

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×