Reclamă

Ce carieră și-ar fi dorit Jason Momoa dacă nu devenea actor. Vedeta din Aquaman nu a renunțat definitiv la visul său

Vedeta din Aquaman a vorbit recent despre unul dintre visele sale. Fanii au aflat ce carieră și-ar fi dorit Jason Momoa dacă nu devenea actor. Actorul și-ar fi dorit să „lupte pentru planeta noastră”.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 8 februarie 2024, 4:38

Jason Momoa a avut parte de un interviu sincer. Actorul internațional a spus că și-ar dori să se întoarcă în clasa a VI-ea și să facă o schimbare în viața sa. Acesta susține că viața lui ar fi putut lua o cu totul altă întorsătură dacă nu se dedica carierei de actor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce carieră și-ar fi dorit Jason Momoa dacă nu devenea actor

Unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood are o pasiune secretă. Jason Momoa, în vârstă de 44 de ani, a oferit un interviu sincer pentru publicația People.

Acesta a povestit despre noile sale documentare, dar și despre dorințele în ceea ce privește cariera. Momoa susține că dacă nu ar fi fost actor, acesta ar fi încercat să aibă o carieră în politică. Jason și-ar fi dorit „să ajute la salvarea planetei”.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jason Momoa, pe o motocicletă, îmbrăcat casual
El a explicat că programul său încărcat de muncă l-a împiedicat să se stabilească într-un loc / Profimedia Images
Reclamă

„Mi-ar plăcea să fac ceva pentru a ajuta mediul înconjurător. Felul în care merge lumea, dacă aș putea să mă întorc la Jason, Jason de 12 ani, probabil că aș încerca să fac ceva pentru a ajunge în politică. Îmi doresc să lupt pentru planeta noastră. Dacă aș putea să mă întorc în clasa a VI-a aș face ceva ca să aibă loc o schimbare în viitorul meu”, a spus Momoa în cel mai recent interviu.

Jason a apărut recent într-un documentar care vorbește despre sustenabilitate, Common Ground.

„Aș începe prin a face schimbări acasă. Aș începe cu cele mai mici lucruri pe care le pot face pentru a salva mai multă energie. E important să facem ceva pentru planeta noastră”, a mai adăugat actorul în cel mai recent interviu.

Reclamă

Care sunt dorințele lui Jason Momoa

Actorul din Aquaman susține că cea mai mare dorință a sa este „să aibă un stil de viață sănătos”. Pe lângă sport și alimentație, acesta vrea să se asigure că are mai multă grijă de mediul înconjurător. Totodată, actorul a atras atenția asupra importanței sănătății mintale.

„Sunt un bărbat care se stresează destul de ușor, dar încerc să învăț să fiu mai relaxat”, spune Momoa.

Actorul a mai vorbit și despre cel mai recent proiect la care lucrează. Actorul filmează pentru On the Roam, o serie care urmează stilul său de viață ca un nomad.

Jason a povestit recent despre cum s-a schimbat viața sa de când a început „să trăiască pe drum”. Actorul speră că toate aceste schimbări din viața sa vor avea un impact pozitiv asupra copiilor săi. Sper ca cei mici să învețe să aibă mai multă grijă de mediul înconjurător.

Momoa are un fiu, Nakoa-Wolf, și o fiică, Lola. Adolescenții sunt foarte apropiați de tatăl lor și petrec deseori timpul împreună.

Jason trece în această perioadă prin mai multe schimbări pe plan personal. La începutul lunii ianuarie s-a aflat faptul că Lisa Bonet, fosta sa soție, a depus actele pentru divorț. Cei doi nu mai formează un cuplu de aproape doi ani. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×