Reclamă

Rosie Huntington-Whiteley a purtat o rochie neagră în timp ce a fost alături de Jason Statham la Premiul Women in Motion de la Festivalul de Film de la Cannes

Rosie Huntington-Whiteley a purtat o rochie neagră în timp ce a fost alături de Jason Statham la Premiul Women in Motion de la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul a fost simbolul glamului, când s-a alăturat partenerului său pe covorul roșu al evenimentului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2023, 6:07

Supermodelul, în vârstă de 36 de ani, a avut un look plin de farmec. Ea a purtat o rochie neagră care îi punea silueta în valoare. Rochia fără bretele avea un decolteu în formă de inimă și mâneci cu mănuși, atașate de rochie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rosie Huntington-Whiteley a purtat o rochie neagră

Rosie a păstrat look-ul simplu, dar elegant, în timp ce și-a completat ținuta total black cu pantofi stiletto asortați. Modelul a purtat de asemenea ochelari de soare cu rame negre, scrie DailyMail.

Modelul a făcut o declarație îndrăzneață de modă în timp ce purta un colier cu diamante în formă de șarpe.

Rosie a adăugat mai multă strălucire ținutei sale cu brățări asortate cu diamante pe mănuși. Acestea contrastau perfect nuanța închisă a look-ului ei. Îngerul Victoria’s Secret a emanat încredere când părea să o reinterpreteze pe Morticia Addams la un eveniment plin de glam.

Soția lui Jason Statham a purtat un fard de pleoape roz strălucitor, fard de obraz roz. Buzele au fost intens conturate cu un ruj într-o culoare mai închisă.

Reclamă

Între timp, Jason, în vârstă de 55 de ani, arăta elegant ca întotdeauna, într-un costum elegant cu papion.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rosie Huntington, alături de Jason Statham, la Festivalul de Film de la Cannes, pe covorul roșu
Supermodelul, în vârstă de 36 de ani, a avut un look plin de farmec / Profimedia Images
Reclamă

Cei doi păreau relaxați și că se simt foarte bine în timp ce chicoteau împreună și zâmbeau. La începutul acestei luni, ei au mai avut o altă apariție elegantă. Au asistat la premiera mondială Fast X, plină de vedete, din Roma, Italia.

Rosie l-a însoți pe Jason și la premiera Fast X

Rosie a purtat atunci o rochie semitransparentă, cu un șliț adânc până la coapsă, pentru lansarea celui de-al zecelea film din franciza Fast & Furious. Ca să-l susțină pe Jason, care îl interpretează pe Deckard Shaw în viitorul film, Rosie a stat mereu aproape de soțul ei.

Rochia ei era compusă dintr-un sutien din satin, cu o țesătură neagră drapată pe un umăr și mănuși din plasă. Și-a completat rochia cu un dres negru și a optat pentru o pereche de sandale cu bretele.

Rosie și-a coafat părul lung și blond într-un stil elegant. Acesta era ușor buclat la vârfuri și a purtat o geantă mică de mână.

Jason a purtat atunci o cămașă neagră cu dungi și pantaloni asortați, completați de o pereche de cizme groase din piele. El joacă în film alături de personajul principal, Vin Diesel, în rolul lui Dominic Toretto. Michelle Rodriguez are rolul soției sale, Letty Ortiz.

Filmul are în distribuție și vedete anterioare ale francizei, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang și Scott Eastwood.

Cea de-a zecea parte îi prezintă și pe noii veniți Jason Momoa, Brie Larson, Daniela Melchior, Alan Ritchson și Rita Moreno.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×