Reclamă

Covorul roșu la Festivalul de Film la Cannes 2023. Ținute impresionante la ceremonia de deschidere

Deschiderea Festivalului de Film de la Cannes 2023 a avut loc pe data de 16 mai 2023. Vedetele din întreaga lume s-au strâns pe covorul roșu pentru a celebra premierele unora dintre cele mai așteptate filme ale anului. Pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2023 au defilat vedetele internaționale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 mai 2023, 11:06

Anul acesta divele i-au etalat ținutele pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes. Unele dintre cele mai așteptate pelicule ale anului au fost prezentate la Festivalul de Film. Actor celebrii s-au reunit pe covorul roșu. Au avut loc și premiere, precum revenirea lui Johnny Depp pe marile ecrane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Covorul roșu la Festivalul de Film la Cannes 2023

Cele mai mari nume din industria filmului se reunesc pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes. În cadrul festivalului vor fi prezentate în premieră zeci de filme pe care fanii abia așteaptă să le vadă. Apariția lui Johnny Depp a fost una dintre cele mai așteptate.

Fanii actorului s-au bucurat să-l vadă pe acesta înapoi pe marile ecrane. O altă apariție surpriză a fost cea a actriței Catherina Zeta-Jones alături de fiica sa. Cele două vedete au pozat împreună pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2023.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio a optat pentru o rochie cu un decolteu amplu și cu glugă. Aceasta a ales o rochie într-o nuanță de roz cu paiete argintii. Ținuta ei a fost semnată de Elie Saab și a fost completată cu bijuterii de la Pomellato.

Reclamă
Alessandra Ambrosio într-o rochie roz la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Alessandra Ambrosio a optat pentru o rochie cu un decolteu amplu / Profimedia Images

Modelul internațional nu este străin de acest eveniment.

De-a lungul timpului, Alessandra a participat la mai mult ediții ale Festivalului de Film de la Cannes.

Reclamă

Helen Mirren

Helen Mirren și-a luat prin surprindere fanii din lumea întreagă. Aeasta a pozat recent pe covorul roșu de la premiera filmului Fast X. De data aceasta a fost prezentă pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes.

Helen Mirren într-o rochie albastră, cu părul albastru, la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Helen Mirren și-a luat prin surprindere fanii din lumea întreagă / Profimedia Images

Helen a optat pentru o rochie albastră la care a ales să accesorizeze un evantai și o pereche de tocuri argintii. Piesa de rezistență a fost reprezentată de părul actriței. Aceasta a ales să-și vopsească părul albastru pentru a se asorta cu rochia pe care a purtat-o.

Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas și Carys Zeta Douglas

Catherine Zeta-Jones a impresionat într-o rochie roșie de la Elie Saab. Vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută cu un decolteu amplu. Aceasta a pozat alături de soțul său, Michael Douglas. Alături de cei doi îndrăgostiți s-a aflat și fiica lor, Carys Zeta Douglas.

Vezi mai multe imagini de la eveniment în Galeria Foto!

Carys Zeta-Douglas, Michael Douglas șiCatherine Zeta-Jones la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Carys Zeta-Douglas, Michael Douglas șiCatherine Zeta-Jones au pozat împreună la Festivalul de Film de la Cannes 2023 / Profimedia Images

A fost o apariție rară a fiicei actriței pe covorul roșu. Carys a moștenit frumusețea și eleganța mamei sale. Aceasta a pozat într-o rochie albă pe care a accesorizat-o cu bijuterii cu diamante.

Rochia cu satele gol i-a pus în valore siluete zveltă. Fiica actriței a pozat din toate unghiurile pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2023.

Johnny Depp

Johnny Depp a avut parte de o primire călduroasă la Festivalul de Film de la Cannes. După procesul în care a fost implicat cu Amber Heard, acesta se reîntoarce pe marile ecrane.

Johnny Depp la costum pe covorul roșu la Fesivalul de Film de la Cannes 2023
Apariția lui Johnny Depp a fost una dintre cele mai așteptate / Profimedia Images

La Festivalul de Film de la Cannes 2023 a avut loc premiera filmului Jeanne du Barry, în care Depp joacă rolul principal, al regelui Louis XV. Actorul a fost aplaudat minute în șir de către cei prezenți. Aceasta este marea revenire a actorului pe marile ecrane, după procesul cu fosta sa parteneră.

Elle Fanning

Elle Fanning a impresionat pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2023. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie semnată de Alexander McQueen, designerul preferat al Prințesei de Wales. Rochia cu trenă a fost completată de un set de accesorii cu diamante de la Cartier.

Elle Fanning pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Elle Fanning a impresionat pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2023 / Profimedia Images

Elle a optat pentru o coafură cu părul prins. Actrița internațională a strălucit în ținuta pe care a ales-o pentru prima zi a Festivalului de Film.

Brie Larson

Brie Larson a pășit plină de încredere pe covorul roșu. Aceasta a participat la deschiderea Festivalului de Film într-o rochie semnată de Chanel.

Brie Larson într-o rochie aurie la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Aceasta a participat la deschiderea Festivalului de Film într-o rochie semnată de Chanel / Profimedia Images

Ținuta sa a fost accesorizată cu o pereche de cercei din aur și un inel cu diamant. Brie a optat pentru o rochie aurie cu paiete.

Naomi Campbell

Modelul internațional nu încetează să-și surprindă fanii. Naomi Campbell a ales o rochie semnată de Celine, scrie Bazar. Vedeta și-a făcut apariția în ținuta lungă cu un decolteu amplu. Aceasta a ales și două brățări cu diamante la  care a asortat și o pereche de cercei.

Naomi Campbell într-o rochie argintie pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Naomi Campbell a ales o rochie semnată de Celine / Profimedia Images

Din ținuta sa nu au lipsit ochelarii de soare. Supermodelul în vârstă de 52 de ani nu a lăsat trecerea timpului să se vadă pe chipul sau silueta ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×