Reclamă

Cara Delevingne a avut o apariție elegantă la MIPCOM 2022. Modelul a pozat pe covorul roșu într-o rochie neagră

Cara Delevingne a avut o apariție elegantă la MIPCOM 2022. Vedeta a purtat o rochie mulată care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Aceasta a reușit să pună capăt îngrijorărilor pe care le-a stârnit în rândul fanilor în luna septembrie. Diva a avut o apariție îngrijorătoare la acel moment într-un aeroport din California.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 18 octombrie 2022, 11:14

Cara a demonstrat că nimic nu stă în fața succesului său. Diva a avut o apariție impecabilă pe covorul roșu și a pozat plină de încredere. Aceasta pare mult mai sănătoasă, iar fizicul său nu mai este deloc unul neîngrijit. Supermodelul de 30 de ani nu a făcut nicio declarație cu privire la incidentul din luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cara Delevingne a avut o apariție elegantă la MIPCOM 2022

Cara Delevingne s-a aflat pe lista de invitați de la MIPCOM 2022. Diva a petrecut alături de celelalte celebrități la petrecerea găzduită la Cannes. Aceasta și-a făcut apariția într-o rochie elegantă, fără bretele, care i-a pus în evidență silueta perfectă.

Vezi mai multe imagini cu Cara Delevingne în Galeria Foto!

Cara Delevingne a pozat plină de încredere la MIPCOM 2022
Cara Delevingne și-a pus în valaore silueta cu o rochie neagră / Profimedia Images

Vedeta a ales un lănțișor de aur la care a asortat câteva inele. În partea de jos a optat pentru o pereche de tocuri elegante. Diva a ales să-și lase părul desfăcut și ondulat pe spate. Machiajul de seară i-a accentuat și mai mult frumusețea trăsăturilor naturale.

Reclamă

Supermodelul de 30 de ani a părut mai fericit ca niciodată. În ciuda faptului că a reușit să stârnească îngrijorarea fanilor săi în urmă cu mai puțin de o lună, aceasta a apărut într-o condiție fizică excelentă.

Actrița din Only Murders in the Building a apărut pentru a doua oară în public de la incidentul din aeroport. Diva a mai avut o apariție la jumătatea lunii septembrie în capitala Franței.

Atunci a întors toate privirile asupra sa cu ținuta extravagantă pe care a ales-o. În ultima vreme pare că aceasta depune eforturi considerabile, în special pentru a-și pune viața la punct.

Reclamă

Ce s-a întâmplat în viața Carei în ultimele săptămâni

Cara Delevingne adoră să se afle în lumina reflectoarelor, însă sunt momente când preferă ca viața ei să nu fie sub lupa presei. La începutul lunii septembrie a fost surprinsă de paparazzi într-un aeroport din California într-o stare îngrijorătoare.

Diva a apărut în stradă în șosete și a părut destul de agitată. Fotografii au surprins-o în timp ce și ținea capul între palme sau țipa la telefon. Deși ar fi trebuit să ajungă cu avionul privat al artistului Jay-Z, pare că acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Fanii au fost alarmați la acel moment. La doar o săptămână de la incident, paparazzi au surprins-o pe cea mai bună prietenă a modelului, Margot Robbie, plecând în lacrimi de la casa acesteia. Cercul de apropiați al Carei ar dori ca aceasta să fie internată la o clinică de dezintoxicare. Aceasta s-ar confrunta cu probleme de sănătate mintală, dar și cu abuzul de substanțe interzise.

În ciuda speculațiilor care există, Cara nu a dorit să facă nicio declarație cu privire la stilul său de viață. Conform PageSix, Cara suferă de o tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD). Acest lucru ar putea explica comportamentul divei din aeroportul din California. 

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×