Reclamă

Kylie Jenner a purtat o rochie neagră din dantelă. Vedeta a fost surprinsă de fotografi în Paris

Kylie Jenner a avut o apariție spectaculoasă pe străzile din Paris. Mezina familiei Kardashian s-a lăsat pozată din toate unghiurile în timp ce a defilat într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. De data aceasta, Kylie Jenner a purtat o rochie neagră din dantelă.

Publicat: 3 octombrie 2022, 6:41

Vedeta internațională pare mai fericită ca niciodată. Aceasta a pozat plină de încredere într-o ținută care i-a pus în valoare silueta de invidiat. Diva internațională a purtat o rochie semnată de casa de modă Mugler, una dintre cele mai apreciate la acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner a purtat o rochie neagră din dantelă

Kylie Jenner nu putea să lipsească de la Săptămâna Modei de la Paris. Pentru că în ultima perioadă a ales să stea departe de ochii presei, acum a decis să atragă toată atenția asupra sa. Jenner a profitat de frumusețea cu care a fost înzestrată și a defilat într-o rochie din dantelă.

Vezi mai multe imagini cu Kylie Jenner în Galeria Foto!

Kylie Jenner a purtat o rochie neagră din dantelă la Săptămâna Modei din Paris
Kylie Jenner a ales o ținută îndrăzneață la Săptămâna Modei de la Paris / Profimedia Images

Ținuta excentrică a fost intens crticată de fanii divei din mediul online. În timp ce mulți au felicitat-o pentru curaj, mulți au criticat-o pentru această alegere îndrăzneață/ Kylie Jenner a purtat o rochie neagră din dantelă, rochie care a lăsat totul la vedere.

Reclamă

De altfel, fanii au glumit pe seama modelului și au încercat să ghicească dacă a purtat lenjerie intimă. Diva internațională este cunoscută pentru ținutele sale excentrice. Însă Jenner nu a părut deranjată de comentariile răutăcioase.

Pe contul său de Instagram a distribuit câteva imagini din spatele culiselor. În descrierea acestora a postat mesajul ”domnișoara în dantelă”. Kylie a fost încântată de rochia pe care a purtat-o și a adăugat încă o ținută memorabilă la colecția sa.

Apariția dramatică a ajuns la scurt timp virală. De altfel, cu doar câteva zile înainte, prietena sa, Bella Hadid, a reușit să intre în atenția presei cu o rochie care a devenit virală pe internet.

Reclamă

Bella Hadid a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Paris

Kylie Jenner este una din vedetele care au atras atenția la Săptămâna Modei de la Paris. Hadid a avut recent o apariție la fel de impresionant. Diva a apărut într-o rochie care a fost creată în fața publicului. Bella a apărut pe podium purtând un bikini minuscul, apoi s-a lăsat stropită cu o soluție specială.

Trei bărbați s-au ocupat de crearea rochiei. Momentul incredibil a intrat pentru totdeauna în istoria modei. Criticii au declarat momentul ca fiind memorabil, dar și unul dintre cele mai spectaculoase. Materialul folosit la crearea rochiei a fost obținut în laborator de către designerul Manel Torres și oamenii săi de știință. Soluția conține fibre de bumbac și fibre sintetice care se găsesc amestecate într-o soluție de polimer, soluție ce se evaporă atunci când intră în contact cu pielea.

Sebastien Meyer și Arnaud Vaillant, fondatorii casei de modă Coperni, au fost cei care și-au dorit să aducă ceva nou în fața publicului. Aceștia au reușit să revoluționeze pentru totdeauna lume amodei. Rochia simplă, dar elegantă, continuă să atragă atenția publicului larg, iar imaginile cu Hadid sunt în continuare virale în mediul online.

Sursele internaționale spun că cei doi creatori de modă își doresc să aducă pe scenă ceva nou și au un plan mult mai spectaculos în perioada ce urmează.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×