Reclamă

Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium

Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium. Publicul prezent a putut vedea tot procesul de creație.

Publicat: 2 octombrie 2022, 12:34

Sebastien Meyer și Arnaud Vaillant sunt fondatorii casei de modă francese Coperni. Show-ul care a avut loc la  Musée des Arts et Métiers din Paris a adus în fața publicului o adevărată premieră. Casa de modă Coperni a revoluționat complet realizarea rochiilor extravagante.

Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris

Bella Hadid a fost modelul care a ales să se implice în acest proiect, considerat de cei mai mulți, revoluționar. Bruneta s-a aflat pe podium purtând doar un bikin alb și o pereche de pantofi cu tocuri. Aceasta s-a așezat în fața publicului în timp ce a așteptat să fie stropită cu un lichid alb. La uscare, acesta a luat forma unei rochii albe, superbe.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bella Hadid în timp ce poartă o rochie albă creată în acel moment
Bella Hadid a purtat o rochie albă ce a fost creată cu doar câteva minute să defileze / Profimedia Images

Momentul incredibil a ajuns viral pe internet. Trei bărbați au fost cei care s-au ocupat de realizarea rochiei albe minimaliste. Criticii de modă au declarant că a fost una dintre cele mai spectaculoase prezentări din ultimii ani. Metoda revoluționară a intrat imediat în atenția publicului larg.

Reclamă

Conform publicațiilor externe, soluția pe care creatorii de modă au pulverizat pe Bella Hadid a fost dezvoltată și create de Fabrican, o companie de știință a  materialelor textile. Compania este, de altfel, condusă de un designer de modă spaniol, Manel Torres.

Soluția uimitoare conține fibre de bumbac și fibre sintetice care se găsesc amestecate într-o soluție de polimer, soluție ce se evaporă în momentul în care lichidul intră în contact cu pielea.

Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris și a reușit să scrie istorie cu creația pe care a fost onorată să o prezinte publicului larg.

Reclamă

Cât timp a durat perfecționarea metodei de realizare a rochiei purtate de Bella Hadid

Soluția din care a fost realizată rochia superbă a fost dezvoltată vreme de mai mulți ani î laborator de către Manel Torres și oamenii săi de știință. Se pare că acesta ar fi fost contactat de către Sebastien Meyer și Arnaud Vaillant tocmai pentru a revoluționa lumea modei.

Fondatorii casei de modă Coperni au muncit pentru mai bine de șase luni, alături de Torres, pentru a perfecționa formula soluției care a fost pulverizată pe Hadid. Au fost nevoie de și mai multe luni pentru a putea o astfel de rochie pe care Bella a purtat-o.

Casa de modă a reușit să atragă atenția tuturor celor prezenți, dar și a publicului din mediul online. Mai mulți fani au preluat videoclipul de la Săptămâna Modei și l-au distribuit pe rețelele sociale. Fanii au declarant că a fost un moment memorabil în istoria modei.

Fondatorii Casei de modă Coperni au declarant că prin această creație au vrut ”să celebreze silueta feminine”. Totodată, aceștia și-au propus să modernizeze modul de creare al ținutelor cu ajutorul științei. Bella Hadid a fost încântată să ia parte din acest proiect.

De altfel, modelul este cunoscut pentru deciziile sale radicale când vine vorba de cariera sa. În urmă cu mai multe săptămâni a decis să-și decoloreze sprâncenele pentru o altă prezentare de modă pe care a avut-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră stă pe un tron de culoare neagră
Horoscop
Luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic, iar luna plină în Gemeni pe 7 decembrie 2022 este un semn că timp de o lună nativii vor fi mai retrași și dornici să...
2
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Meghan și Harry se sărută pe blatul din bucătărie
Divertisment
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. A apărut primul trailer pentru noua serie documentară despre viața Ducilor de Sussex
Serialul despre Harry şi Meghan va fi lansat în curând. Documentarul despre Ducii de Sussex spune atât povestea de dragoste dintre cei doi, dar și retragerea lor din Familia Regală. Tensiunile care au urmat...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022. Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2022 spune că Berbecii vor avea parte de o mulțime de beneficii în cuplu. Comunicarea va decurge fără niciun fel de probleme în relația de cuplu. Pe zona intimității...
PARTENERI
×