Reclamă

Georgina Rodriguez și-a făcut un nou tatuaj. Vedeta se relaxează la piscină în Portugalia cu iubitul Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez și-a făcut un nou tatuaj. În ultimul timp aceasta a devenit fana desenelor permanente pe corp, iar acum le-a arătat fanilor ce a ales să poarte pentru tot restul vieții pe piele.

Publicat: 21 septembrie 2022, 7:08

Cei doi au plecat la Lisabona pentru o mini vacanță, după ce confruntarea dintre Manchester United cu Leeds a fost amânată. Povestea lor de dragoste ține primele pagini ale tabloidelor, iar cuplul lor este un exemplu pentru mulți oameni din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez și-a făcut un nou tatuaj

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, este un bărbat norocos. Acesta se iubește de câțiva ani cu Georgina, și, deși sunt puțini cei care au crezut în povestea lor de dragoste, iată că timpul a dovedit că sentimentele lor au fost reale încă de la început.

Chiar dacă e implicat în cariera sa trup și suflet, Ronaldo și face mereu timp și pentru familia sa. Îi place să stea în preajma iubitei și a copiilor și să le ofere cele mai frumoase vacanțe. Așa s-a întâmplat și de această dată. Georgina în vârstă de 28 de ani a publicat o mulțime de fotografii pe Instagram din cea mai recentă escapadă a lor.

Printre fotografii, ea le-a arătat fanilor și cel mai nou tatuaj. Cuvântul „mama” este acum scris pe mana ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Georgina și Cristiano au cinci copii. Cristiano Jr, Eva și Mateo sunt născuți de mame surogat. Georgina a născut-o în schimb pe Alana Martina în 2017 și pe Bella Esmeralda la începutul acestui an. Din păcate, cuplul l-a pierdut în mod tragic pe fratele geamăn al Bellei Esmeralda în timpul nașterii.

„Cu o tristețe profundă trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă putere în aceste momente de a trăi cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim echipei de medici și asistente medicale care au avut grijă de noi și ne-au susținut. Suntem cu totul devastați de această pierdere și vă cerem dreptul la intimitate în aceste clipe dificile. Băiețelul nostru, acum ești îngerul nostru. Te vom iubi întotdeauna.”

Reclamă

Georgina și Ronaldo duc o viață de lux

Cea mai recentă postare a Georginei pe Instagram a inclus și un selfie într-o piscină pe acoperiș alături de Ronaldo. Georgina poartă o șapcă Balenciaga și un costum de baie cu imprimeu leopard. Ea a publicat, de asemenea, o poză cu Ronaldo, iar chimia dintre ei se poate vedea cu ochiul liber. Iubita fotbalistului și-a mai impresionat admiratorii și cu fotografii cu ea pozând într-o mașină și în fața unui avion privat.

Georgina Rodriguez a uimit recent cu apariția ei la Festivalul de Film de la Veneția. Tânăra și-a completat look-ul perfect purtând trei ținute la eveniment. Tot atunci, Georgina a împărtășit fotografii cu ea în fața și la bordul avionului privat de lux, plus una în care se afla pe o barcă ce o ducea către eveniment.

Luxul în care trăieșe Georgina este însă criticat de mai mulți oameni. Deși unii o apreciază pentru felul în care arată și pentru acțiunile de voluntariat în care se implică, iubita lui Ronaldo nu este văzută cu ochi buni atunci când poartă bijuterii prea scumpe și prea multe în același timp.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×