Reclamă

Cele mai frumoase rochii de la premiera Fast X. Ce ținute au ales actorii principali pe covorul roșu din Roma

Actorii principali din seria de filme Fast & Furious și-au făcut apariția pe covorul roșu din Roma. Premiera celei de-a zecea părți din franciză a avut loc într-un spațiu încărcat de istorie. Filmul se va lansa oficial în cinematografe începând cu data de 19 mai. Descoperă cele mai frumoase rochii de la premiera filmului Fast X.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 mai 2023, 6:35

Actorii preferați din seria de filme Fast & Furious se întorc pe marile ecrane. Pe covorul roșu au defilat actorii ”veterani” ai seriei, dar și actorii care s-au alăturat recent francizei, cum ar fi Charlize Theron și Jason Momoa. Vedetele serii au fost doamnele, care au ales ținute strălucitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai frumoase rochii de la premiera Fast X

Fanii seriei de filme Fast & Furious au doar motive de bucurie. Se apropie premiera celei de-a X-a părți din film. Acesta va rula în cinematografe începând cu data de 19 mai 2023. Vin Diesel a defilat pe covorul roșu alături de fiica lui Paul Walker. Deși regretatul actor a pierit într-un accident de mașină în 2013, colegii săi de platou nu l-au uitat și i-au adus acestuia un omagiu. Fiica lui Paul Walker, Meadow Walker,  va avea o apariție episodică în cea de-a zecea partea a seriei de filme. Urmărește mai jos cele mai frumoase ținute purtate de actrițele din Fast X pe covorul roșu din Roma.

Meadow Walker

Meadow Walker a defilat plină de încredere pe covorul roșu. Acesta și-a făcut debutul în seria de filme Fast & Furious.

Meadow Walker într-o rochie extravagantă pe covorul roșu de la premiera Fast X
Meadow Walker a defilat plină de încredere pe covorul roșu / Profimedia Images
Reclamă

Fiica lui Paul Walker a confirmat în mai multe interviuri faptul că va juca un rol în Fast X. Vedeta internațională a ales o ținută extravagantă. Aceasta a ales o fustă din dantelă la care a asortat  jachetă în nuanța de verde smarald. Meadow a pozat alături de Vin Diesel întreaga seară.

Charlize Theron

Charlize Theron a ales o ținută all black. Vedeta a purtat o ținută similară cu cea aleasă de Meadow. Actrița internațională și-a lăsat la vedere picioarele lungi și silueta zveltă.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Charlize Theron într-o ținută neagră la premiera Fast X de la Roma
Charlize Theron a ales o ținută all black / Profimedia Images
Reclamă

Ținuta sa a fost semnată de casa de modă Dior, iar look-ul final a fost stilizat de Leslie Fremar, scrie publicația Insider.

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez este una dintre actrițele care au apărut în seria Fast & Furious încă de la primul film. Fanii s-au bucurat să-i vadă evoluția în seria de filme.

Michelle Rodriguez la premiera Fast X din Roma
Michelle Rodriguez a avut o apariție impresionantă la premiera Fast X / Profimedia Images

La mai bine de 20 de ani de la lansarea primului film din serie, Michelle se întoarce pe marile ecrane în rolul lui Letty Ortiz. Ținuta vedetei a fost semnată de Yves Saint Laurent și stilizată de către Sarah Nealis.

Nathalie Emmanuel

Vedeta devenită celebră pentru rolul său din Game of Thrones a avut o apariție elegantă. Nathalie a început să joace în franciza Fast & Furious încă de la lansarea celui de-al șaptelea film din serie.

Nathalie Emmanuel într-o rochie albă din mătase la premiera Fast X
Nathalie a început să joace în franciza Fast & Furious încă de la lansarea celui de-al șaptelea film din serie / Profimedia Images

Pentru premierea Fast X, Nathalie a ales o rochie elegantă din mătase. Vedeta a optat pentru un machiaj simplu și câteva accesorii minimaliste.

Helen Mirren

Helen Mirren a dat dovadă de eleganță pe covorul roșu la premiera filmului Fast X. Ea este una dintre vedetele care nu-și ascund vârsta, dar care arată impecabil.

Helen Mirren într-o rochie cu imprimeu floral la premiera Fast X
Helen Mirren a dat dovadă de eleganță pe covorul roșu la premiera filmului Fast X / Profimedia Images

Actrița în vârstă de 77 de ani a purtat o rochie cu imprimeu floral. Aceasta și-a completat ținuta cu un set de accesorii cu diamante. Helen a strălucit pe covorul roșu din Roma.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×