Reclamă

Kate Winslet s-a pozat pe covorul roșu alături de fiica sa. Mia Threapleton a strălucit în ținuta aleasă la BAFTA TV Awards 2023

Kate Winslet s-a pozat pe covorul roșu alături de fiica sa. Mia Threapleton a strălucit într-o ținută elegantă. Cele două au participat la BAFTA TV Awards 2023. Mia s-a mândrit cu reușitele mamei sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 mai 2023, 11:57

Premiile de Televiziune BAFTA s-au ținut și anul acesta la Royal Festival Hall în Londra. Kate Winslet s-a aflat printre participanți, dar și printre fericiții câștigători. Vedeta din Titanic a plecat acasă cu premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal. Trofeul i-a fost oferit în urma interpretării din drama I am Ruth.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Winslet s-a pozat pe covorul roșu alături de fiica sa

Kate Winslet a avut o apariție rară pe covorul roșu alături de fiica sa. Vedeta și-a dorit să împărtășească momentul fericit cu Mia. Kate a urcat pe scena premiilor BAFTA vizibil emoționată. Aceasta a fost felicitată pentru interpretarea din drama I am Ruth.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mia Threapleton într-o ținută alb-negru la premiile BAFTA 2023
Mia Threapleton a strălucit într-o ținută elegantă / Profimedia Images

Actrița internațională le-a mulțumit celor prezenți în momentul în care a urcat pe scenă pentru a-și accepta premiul. Kate și fiica sa au avut o apariție strălucitoare. Mama și fiica seamănă foarte bine una cu cealaltă. Kate Winslet a optat pentru o rochie mulată neagră care i-a lăsat la vedere umerii.

Reclamă

Diva și-a accesorizat ținuta cu câteva brățări și o pereche de cercei negri. La întreaga ținută a ales să poarte un machiaj elegant și o coafură simplă, cu părul prins. Fiica sa, Mia Threapleton, a ales să-i urmeze modelul. Mia a optat pentru o ținută elegantă alb-negru.

Fiica actriței și-a lăsat la vedere spatele. Coafura a fost una asemănătoare cu cea a mamei sale. Chiar dacă nu are silueta perfectă, Mia nu se sfiește să-și afișeze fizicul în ținute cu spatele gol. Fiica lui Kate Winslet are deja 22 de ani și este o femeie în toată firea.

Aceasta a ales să calce pe urmele mamei sale și se bucură de o carieră de succes. Imaginile de la Premiile BAFTA sunt rare. Kate și Mia pozează rareori împreun. Acestea preferă să fie discrete cu aparițiile pe care le au în public.

Reclamă

Mia Threapleton are o carieră de succes

Kate Winslet are doar motive de mândrie. Cariera fiicei sale este în plină ascensiune. La 22 de ani, Mai uimește cu talentul său. Aceasta a decis de mică ce își dorește și a fost convinsă de faptul că va urma drumul mamei sale.

Mia Threapleton este fiica lui Kate Winslet și Jim Threapleton. Kate și Jim au fost căsătoriți între 1998 și 2001. Kate vorbește cu mândrie despre cariera fiicei sale.

”Are 22 de ani și joacă deja în multe filme. Este plecată deseori pentru a filma. Am suspectat mereu că va alege acest drum. M-am bucurat mult atunci când a spus că vrea să încerce.”

”Faptul că avem nume de familie diferite o ajută și mai mult. Ceilalți nu o asociază cu mine și își obține rolurile prin forțele proprii. Acest lucru este foarte important pentru stima de sine”.

Mia Threapleton pare pregătită pentru o carieră de succes. Aceasta a dezvăluit că se bucură de fiecare etapă. Actrița a devenit cunoscută în special pentru rolul său din Shadows. Mia a povestit într-un interviu cum s-a simțit atunci pe platourile de filmare.

”Abia acum înțeleg de ce mama s-a remarcat în această industrie. Munca din spate este foarte grea, dar mi place foarte mult ceea ce fac”.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×