Reclamă

Amber Heard a avut o apariție rară alături de fiica ei, Oonagh, într-un parc din Madrid. Actrița a plecat de la Hollywood pentru o viață mai liniștită în Europa

Amber Heard a avut o apariție rară alături de fiica ei, Oonagh, într-un parc din Madrid. Actrița a plecat de la Hollywood pentru o viață mai liniștită în Europa. Ea a fost văzută recent cu o trotinetă în mână și cu micuța ei în brațe.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 mai 2023, 7:20

Actrița în vârstă de 37 de ani, care a renunțat la cariera ei de la Hollywood în favoarea începerii unei noi vieți în Spania, a purtat o ținută complet neagră. Amber Heard a purtat un crop top, care scotea în evidență o mică parte din abdomenul tonifiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amber Heard a avut o apariție rară alături de fiica ei

Actrița a îmbrăcat, de asemenea, o pereche de colanți asortați, care i-au pus în evidență trupul atletic. Ea ținea o geantă albastră atârnată peste umărul stâng.

În ceea ce privește accesoriile, Amber Heard a purtat o pereche de ochelari de soare pe cap. Părul blond l-a avut strâns la spate, într-o coadă simplă. Această apariție este departe de ținutele și de coafura pe care le purta atunci când apărea la Hollywood. Cu toate acestea, ea pare mult mai liniștită în această perioadă a vieții sale.

Fetița ei purta o cămașă roz sub o salopetă cu dungi și o pereche de încălțări asortate cu bluza.

Reclamă

DailyMail.com a scris recent că Amber s-a retras din SUA și din agitația de la Hollywood, în urma procesului de defăimare cu fostul ei soț Johnny Depp. Acum, aceasta locuiește într-o casă din afara Madridului împreună cu fiica ei.

Încă nu este clar dacă și când va reveni înapoi la Hollywood pentru a-și relua cariera în actorie.

Heard a anunțat că a primit-o pe Oonagh în viața ei printr-o mamă surogat. Ea a publicat o postare care a fost distribuită pe contul ei de Instagram în iulie 2021. Actrița a scris un mesaj lung în textul postării sale. Atunci a dezvăluit că fiica ei, al cărei tată nu a fost dezvăluit public, a venit pe lume în luna aprilie.

Reclamă

Fiica lui Amber Heard s-a născut printr-o mamă surogat

Fiica lui Heard s-a născut cu un an înainte de mediatizatul caz Depp v. Heard. Procesul a fost centrat pe acuzații de defăimare făcute atât de actriță, cât și de fostul ei soț în vârstă de 59 de ani.

Cei doi au fost căsătoriți din 2015 până în 2017. Actrița Pineapple Express a susținut că starul Pirații din Caraibe a fost abuziv fizic în timpul căsătoriei lor, lucru pe care el l-a negat.

Heard a avut, de asemenea, un articol de opinie publicat de The Washington Post în 2018, în care a subliniat cum s-a simțit atunci când a existat presupusul abuz pe care l-a suferit în timpul căsătoriei ei. De asemenea, actrița a spus că toate acestea i-au afectat negativ cariera.

Artistul a depus un proces împotriva News Group Newspapers pentru că a tipărit diverse acuzații despre căsătoria sa în The Sun în 2020, deși în cele din urmă a pierdut cazul.

Depp a continuat să-și dea în judecată fosta soție pentru defăimare în legătură cu articolul de opinie în 2019. Ea a urmat exemplul înainte ca procesul lor să înceapă în iulie anul trecut.

În cele din urmă s-a constatat că Johnny Depp a fost defăimat de fosta sa soție.

În timp ce ambele părți au făcut contestații cu privire la hotărâri, ei au soluționat cazul abia în decembrie anul trecut, când s-a decis că actorul trebuie să primească 1 milion de dolari de la compania de asigurări.

Heard a lansat ulterior o declarație cu privire la înțelegere și a exprimat prin intermediul BBC că „și-a pierdut încrederea în sistemul juridic american”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×