Reclamă

Lily-Rose Depp a luat cina cu un grup de prieteni. Cum a fost fotografiată fiica lui Johnny Depp în Los Angeles

Lily-Rose Depp a luat cina cu un grup de prieteni la un restaurant de lux din Los Angeles. Fiica actorului Johnny Depp a ales un local cu specific thailandez. Paparazzi au surprins-o într-o ținută elegantă în timp ce aștepta la intrare pentru a se bucura de timpul petrecut alături de persoanele dragi.

Publicat: 28 iulie 2022, 12:41

Lily-Rose a avut un program extrem de aglomerat în ultima vreme. Cu toate acestea a reușit să-și găsească puțin timp liber pentru a se vedea cu un grup de prieteni. Modelul în vârstă de 23 de ani a încercat să sta departe de lumina reflectoarelor în perioada în care tatăl său s-a aflat în proces cu fosta soție, Amber Heard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lily-Rose Depp a luat cina cu un grup de prieteni

Lily-Rose Depp a avut o apariție chic pe străzile din Los Angeles. Vedeta în vârstă de 23 de ani s-a bucurat de o seară liniștită în compania unui grup de prieteni apropiați. Vedeta a fost ocupată în ultima vreme. Aceasta lucrează la o mini-serie de șase episoade alături de artistul The Weekend.

Vezi mai multe imagini cu Lily-Rose Depp în Galeria Foto!

Lily-Rose Depp a luat cina cu un grup de prieteni la un restaurant de lux din Los Angeles
Lily se bucură de momentele petrecute departe de ochii curioșilor / Profimedia Images

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Lily se bucură de momentele petrecute departe de ochii curioșilor. Tânăra a optat pentru un restaurant cu specific thailandez. Aceasta a fost zărită de fotografi într-o ținută elegantă și simplă.

Reclamă

Lily-Rose a optat pentru o bluză roșie cu buline la care a asortat o poșetă și o pereche de pantaloni negri. Aceasta și-a lăsat părul blond desprins pe spate.

Paparazzi au surprins-o fiind extrem de prietenoasă cu fetele din grupul său. Acesta și-a luat prietenii în brațe, după care au intrat împreună în interiorul restaurantului. De la eveniment a fost absent Yassine Stein, iubitul vedetei. Cei doi au fost văzuți de-a lungul timpului în ipostaze tandre. Se pare că de această dată artistul francez nu a putut lua parte la întâlnirea organizată de fiica actorului Johnny Depp.

Lily-Rose a demonstrat că eleganța se ascunde de multe ori în simplitate. Aceasta nu a ținut cont de privirile curioșilor și a încercat de timpul pe care l-a petrecut în compania oamenilor dragi.

Reclamă

Lily-Rose Depp colaborează cu artistul The Weekend pentru realizarea unui serial

Chiar dacă Lily-Rose Depp a luat cina cu un grup de prieteni în Los Angeles, aceasta continuă să aibă un program extrem de aglomerat. Recent artistul The Weeknd a publicat primele imagini din mini-seria de șase episoade pe care urmează să o lansez. Acesta a colaborat cu Sam Levinson și Reza Fahim, cunoscuți pentru apariția din Euphoria.

Totodată, cântărețul a ales-o pe fiica actorului Johnny Depp drept una din protegnistele seriei. În clipul postat de The Weekend, Lily-Rose apare în timp ce repetă un dans. Acesta o va interpreta pe Jocelyn, o artistă pop în devenire.

De-a lungul timpului Lily-rose și-a exprimat dorința de a călca pe urmele tatălui său și a avea o carieră de succes în lumea filmului. Tânăra în vârstă de 23 de an a jucat în mai multe filme, în unele chiar alături de tatăl său. Ea a apărut în primul său film, Tusk, la vârsta de 15 ani.

De atunci vedeta a mai jucat în alte 11 pelicule. Aceasta a apărut și în producția Silent Night, unde a filmat alături de Keira Knightley, Roman Griffin Davis și Matthew Goodie. Vedeta a mai apărut și în drama Wolf, iar cel mai recent proiect al său este cel cu artistul The Weekend. Mini-seria The Idol este deja așteptată de fanii actriței.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×