Reclamă

Shakira și Tom Cruise s-au fotografiat împreună. Ei au participat la F1 Miami Grand Prix 2023

Recent, Shakira a primit premiul Billboard Woman of the Year la gala Latin Women in Music. În discursul ei, aceasta a abordat despărțirea ei de fostul Gerard Piqué. Tot recent au apărut și imagini cu artista alături de nume celebre. Shakira și Tom Cruise s-au fotografiat împreună la F1 Miami Grand Prix 2023.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 mai 2023, 8:09

Shakira și Tom Cruise au fost văzuți la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami din 2023. În fotografii, cântăreața columbiană și actorul Top Gun: Maverick s-au bucurat de eveniment ca parte a unui grup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira și Tom Cruise s-au fotografiat împreună

Shakira, în vârstă de 46 de ani, a îmbrăcat un top verde cu corset decupat. Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani, a optat pentru un tricou polo alb. De asemenea, ea s-a pozat și cu actorii Fast & Furious Vin Diesel și Ludacris, scrie People.

Apariția a avut loc la o zi după ce Shakira a primit primul premiu Billboard Woman of the Year la gala inaugurală Latin Women in Music. În timpul discursului ei de acceptare, se pare că și-a împărtășit gândurile despre despărțirea ei de Gerard Piqué.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Shakira, într-un top verde, alături de Tom Cruise, îmbrăcat într-un tricou polo alb
Shakira a primit premiul Billboard Woman of the Year la gala Latin Women in Music / Profimedia Images
Reclamă

„Acesta a fost un an de schimbări seismice în viața mea. Am simțit mai mult ca niciodată și foarte personal ce înseamnă să fii femeie”, a spus Shakira publicului în timp ce și-a acceptat premiul.

„A fost un an în care mi-am dat seama că noi, femeile, suntem mai puternice decât credem. Mai curajoase decât credeam, mai independente decât am fost învățate să fim”, a continuat ea.

„Ce femeie nu a avut la un moment dat în viața ei o perioadă în care a căutat atenția și iubirea altcuiva? Mi s-a întâmplat, de mai multe ori”, a adăugat ea.

Reclamă

Shakira, care și-a anunțat despărțirea de fostul fotbalist în iunie anul trecut, a vorbit apoi despre realizarea valorii ei ca femeie.

Ce crede artista despre adevărata valoare a unei femei

„Dar vine un moment în viața fiecărei femei în care nu mai depinde de altcineva să se iubească și să se accepte așa cum este ea”, a mai adăugat Shakira. „Un moment în care căutarea este înlocuită de căutarea de sine.”

Shakira a adăugat: „Un moment în care dorința de a fi perfecți este înlocuită de dorința de a fi autentic. În care să găsim pe cineva care este credincios este mai puțin important decât să fim credincioși față de noi înșine”.

Între timp, Cruise a acceptat duminică premiul MTV 2023 pentru cea mai bună performanță într-un film în timp ce a zburat cu un avion de luptă.

Într-un clip, el le mulțumește telespectatorilor pentru onoarea de a fi votat. Cruise a fost văzut în interiorul unui avion de luptă, purtând ochelari de soare și vorbind într-o cască. Trofeul lui era cu el în interiorul aeronavei.

„Mulțumesc foarte mult pentru acest premiu”, a spus el. „Fac aceste filme pentru tine. Te iubesc. Îmi place să te distrez. Pentru că știu cât de mult îți place. Cât de mult le apreciezi, pur și simplu nu există sentimente mai bune”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×