Reclamă

Primele imagini cu Shakira după vizita lui Gerard Pique în Miami. Cum a fost pozată fosta iubită a fotbalistului

Paparazzi au surprins primele imagini cu Shakira după vizita lui Gerard Pique în Miami. Fosta iubită a fotbalistului a ieșit la plimbare cu un grup de prieteni. Fotografiile care au apărut în mediul online au fost făcute în fața reședinței din lux pe care vedeta o are în Miami.

Publicat: 4 mai 2023, 12:45

Shakira și Gerard Pique s-au văzut pentru prima dată de când vedeta s-a mutat oficial în Miami. Fotbalistul a venit în vizită la fosta parteneră pentru a petrece timp cu băieții săi, Sasha și Milan. Vizita lui Pique este parte a înțelegerii legată de custodia copiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Shakira după vizita lui Gerard Pique în Miami

Gerard Pique va petrece zece zile în Miami în fiecare lună. Acesta se poate bucura de timpul liber alături de băieții săi, Sasha și Milan.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shakira într-un tricou violet în fața reședinței sale din Miami
Shakira pare că se bucură din plin de viața pe care și-o construiește în Miami / Profimedia Images

Deși înțelegerea prevedea ca Pique să fie găzduit în reședința cântăreței pe perioada șederii sale în Miami, se pare că acesta a ales să-și închirieze o cameră la un hotel din apropiere. Pique și Shakira nu au fost fotografiați împreună, însă se speculează că aceștia s-ar fi întâlnit. În timp ce fotbalistul petrece timp cu Sasha și Milan, Shakira se bucură de zilele însorite din Miami.

Reclamă

Vedeta a fost surprinsă de paparazzi într-o ținută casual. Shakira a optat pentru un tricou larg și o pereche de blugi. Din ținuta sa nu au lipsit ochelarii de soare. Cântăreața a părut tot timpul zâmbitoare și plină de energie.

Diva a ieșit să se vadă cu prietenii, iar admiratorii săi au remarcat că aceasta nu a purtat deloc machiaj. Chipul artistei a prezentat și câteva urme de oboseală.

Cu toate acestea, pare că noua viață în Miami îi priește vedetei. Alături de ea este și familia. Mama și tatăl Shakirei au fost aduși din Barcelon cu ajutorul unui avion ambulanță.

Reclamă

Vedeta și-a dorit foarte mult să-i aibă pe cei doi alături. Șederea vedetei în reședința din Miami s-ar putea să nu fie una de lungă durată.

Apropiații cântăreței susțin că aceasta ar vrea să-și cumpere un conac într-un loc inaccesibil publicului larg.

Shakira vrea să-și cumpere un conac într-o zonă de lux din lume

Shakira a decis să înceapă o viață nouă în Miami. După despărțire dureroasă de Pique, vedeta a hotărât să le ofere copiilor săi o nouă viață. Aceasta a cerut discreție în ceea ce privește viața familiei sale. Mutarea în Miami nu a scăpat-o pe divă de paparazzi.

Aceștia sunt deseori în fața casei sale, așteptând să o surprindă pe vedetă în fotografii în exclusivitate. Apropiații cântăreței susțin că aceasta ar fi tot mai interesată să-și cumpre un conac într-o zonă de ux. Se zvonește că Shakira ar vrea să se mute alături de familia sa pe Insula Fisher, scrie publicația Marca. Insula este considerată drept ”cea mai scumpă zonă rezidențială din lume”.

Cei mai mulți milionari ai lumii locuiesc aici.

Locul este unul greu de accesat. Cei care vor să ajung pe insulă au nevoie de o barcă sau de un elicopter, spun publicațiile internaționale. Shakira vrea tot ce este mai bun pentru familia sa și este pregătită să facă următorul pas. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×