Reclamă

Gerard Pique a mers să-și viziteze copiii în Miami. Fotbalistul ar fi avut o fostă parteneră în New York

Gerard Pique a mers să-și viziteze copiii în Miami. Fotbalistul a fost surprins de paparazzi în timp ce se afla în aeroportul din Miami. Shakira și Pique au o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor lor. Fostul partener al artistei poate să viză să-și viziteze băieții în fiecare lună din an.

Publicat: 4 mai 2023, 6:21

Gerard Pique va petrece zece zile în Statele Unite ale Americii, ca parte a înțelegerii dintre el și Shakira. Fotbalistul are dreptul să-și petreacă zece zile pe lună alături de băieții săi. Inițial s-a presupus că acesta va sta acasă la Shakira. Cu toate acestea, sursele susțin că pique și-a închiriat o cameră la un hotel din apropiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique a mers să-și viziteze copiii în Miami

Shakira și Gerard Pique nu locuiesc în aceeași casă în perioada în care fotbalistul de află în Miami. Sursele apropiate ale acestuia susțin că pique este interesat să-și cumpre o reședință în Statele Unite ale Americii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pique ar căuta o casă în Miami pentru a avea mai mult loc de joacă pentru momentele în care își vede copiii. Fotbalistul vrea tot ce este mai bun pentru Sasha și Milan. Paparazzi l-au surprins pe Pique în aeroportul din Miami.

Reclamă

Acesta păre vizibil obosit. Deși nu a fost dornic de conversație, fotbalistul a încercat să le facă pe plac fotografilor din aeroport și i-a salutat. Ulterior, acesta a mer să se întâlnească cu băieții săi. Paparazzi l-au pozat pe fostul partener al Shakirei la un restaurant.

Se pare că acesta a mers să ia masa în oraș cu Sasha și Milan. Cei trei s-au bucurat de timpul pe care l-au putut petrece împreună.

Cei doi băieți au o relație strânsă cu tatăl lor și încearcă să se bucure de momentele pe care le pot petrece împreună. Băieții se vor putea întoarce în Barcelona în timpul vacanței de vară pentru câteva săptămâni.

Reclamă

Gerard Pique ar fi avut o iubită în New York

Gerard Pique a fost întâmpinat de o mulțime de fotografi în aeroportul din Miami. Fotbalistul nu este străin de Statele Unite ale Americii. Sursele susțin că acesta obișnuia să aibă o iubită în New York. Relația lor ar fi avut loc cu mult înainte ca Pique să o întâlnească pe Shakira.

Fotbalistul a petrecut mult timp în Statele Unite atunci când se afla în presezonul turneelor cu Barcelona. Gerard venea aici pentru a-și promova munca și pentru a se face cunoscut. Publicația Marca susține că Pique ar fi avut o iubită în New York înainte de iubitele sale, Nuria Tomas, Shakira și Clara Chia.

Pe fosta parteneră a fotbalistului ar fi chemat-o Anna Checa. Se pare că cei doi s-au întâlnit între 2005 și 2006. În ciuda informațiilor care există în mediul online.

Relația lor a rămas un mister pentru mulți dintre admiratorii fotbalistului. Deși au trecut mulți ani de atunci, sursele susțin că Pique și Anna au în continuare o relație bună de prietenie. Fosta iubită a fotbalistului locuiește în prezent în New York, însă aceasta a stat anterior și în madrid, Dubai și Londra.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×