Reclamă

Gerard Pique vrea să-și cumpere o casă în Miami. Motivul pentru care fotbalistul a ajuns la această decizie

Gerard Pique vrea să-și cumpere o casă în Miami. Fotbalistul a mers în statele Unite ale Americii pentru a petrece timp cu băieții săi. Publicațiile internaționale susțin că pique a refuzat să stea în casa Shakirei. Acesta și-ar fi închiriat o cameră la un hotel de lux.

Publicat: 3 mai 2023, 15:05

Shakira și Gerard pique au încheiat o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor în luna noiembrie. Cântăreața a decis să se mute alături de Sasha și Milan în Miami. Conform înțelegerii avute, fotbalistul are dreptul să-și viziteze băieții în fiecare lună pentru 10 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique vrea să-și cumpere o casă în Miami

Gerard Pique a făcut prima vizită în Miami după despărțirea de Shakira. Fostul partener ala rtistei a venit să-și vadă băieții și să petreacă timp împreună. Pique se va distra cu Sasha și Milan timp de mai multe zile. Apropiații lui pique susțin că acesta și-ar fi închiriat o cameră de hotel.

Vezi mai multe imagini în Galeri Foto!

Shakira în timp ce îl îmbrățișează pe Pique după un meci de fotbal din 2011
Shakira și Gerard Pique urmează să se întânească în Miami / Profimedia Images

Cu toate acestea, decizia nu este una de lungă durată. Pe termen lung, pique ar vrea să-și cumpere o casă în Miami. Publicația Marca scrie că acesta ar vrea mai multă intimitate în timpul vizitelor sale în Statele Unite ale Americii.

Reclamă

”Gerard pique își caută o casă cu mult spațiu pentru joacă. Vrea să aibă un loc prietenos pentru copiii lui. Își dorește o reședință cu câteva încăperi”.

Apropiații fotbalistului susțin că acesta este decis să ia toate măsurile necesare pentru a se pueta bucura de timpul petrecut alătur de Sasha ș Milan. Pique are o relație foarte strânsă cu băieții săi.

De altfel, apropiații acestuia au mai spus că Shakira încearcă să-i facă vizitele lui pique cât mai dificile. Se pare că vedeta a luat în calcul să-și cumpere o nouă reședință.

Reclamă

Locația ar fi una greu de accesat, deplasarea făcându-se doar cu ajutorul unei bărci sau a unui elicopter.

Gerard Pique a luat prânzul cu copiii săi

Fotografii l-au surprins pe Gerard pique la masă într-un restaurant din miami. Fotbalistul a mers să ia prânzul cu sasha și Milan. De când s-au mutat în Statele Unite ale Americii, băieții n-au mai reușit să petreacă timp cu tatăl lor.

Aceștia vor petrece mai mult timp în Barcelona la sosirea vacanței de vară. Până atunci, pique are dreptul să-și viziteze copiii timp de 10 zile.

Vizita sa în Miami a fost una de bun augur pentru Sasha și Milan. Copiii au părut încântați să-și vadă tatăl. În ciuda neînțelegerilor dintre Shakira și pique, Sasha i Milan se simt la fel de apropiați de tatăl lor, scriu publicațiile internaționale.

Pique a fost pozată de paparazzi în timp ce stătea pe o bancă și povestea cu Sasha și Milan. Fotbalistul a vrut să ia prânzul într-un loc în care să nu fie deranjați foarte mult de ochii curioșilor.

De altfel, acesta ar fi unul dintre motivele pentru care Shakira și-a dorit să plece din Barcelon. Vedeta a sperat că va avea parte de mai multă intimitate în Miami. Aceasta a cerut discreție pentru a-și putea crește băieții în siguranță și armonie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×