Reclamă

Shakira cere discreție pentru cei doi fii ai săi, Milan și Sasha, după un an de „asediu neîncetat”. Cântăreața, care se află la Miami, a dat o declarație după despărțirea de Gerard Pique

Shakira cere discreție pentru cei doi fii ai săi, Milan și Sasha, după un an de „asediu neîncetat”. Vedeta vrea ca copiii ei să nu mai fie ținta fotografilor și a subiectelor în presa tabloidă. Shakira a vorbit după despărțirea ei de Gerard Pique și pe fondul plecării familiei ei din Spania.

Publicat: 12 aprilie 2023, 7:34

Cântăreața din Columbia, în vârstă de 46 de ani, a recunoscut că există un nivel ridicat de interes pentru propria ei viață. Cu toate acestea, a cerut ca celor doi fii ai săi să li se permită să trăiască o "viață sănătoasă și fericită".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira cere discreție pentru cei doi fii ai săi

Ea a fost subiectul multor articole de presă după ce s-a aflat că și-a încheiat relația cu fostul fotbalist.

De asemenea, ea va fi acuzată de fraudă fiscală, după ce un judecător spaniol a aprobat un proces anul trecut. Shakira a negat orice faptă greșită și spune că lasă autoritățile să-și facă treaba așa cum se cuvine, scrie DailyMail.

Într-o postare lungă pe Instagram, scrisă luni în spaniolă, cântăreața a spus: „Prieteni, jurnaliști și instituții de presă respectați acest moment de schimbare în viața mea ca personaj public. Este de înțeles că există o curiozitate permanentă din partea a presei care mă înconjoară pe mine și pe familia mea. Cu toate acestea, fiii mei Milan și Sasha au avut un an foarte greu. Au suferit un asediu neîncetat de la paparazzi și diverse instituții de presă din Barcelona. Acum, că încep o nouă etapă în viața lor, cer cu tărie mass-media să le respecte dreptul la intimitate”.

Ea a continuat: „Vă implor să vă abțineți să-i urmăriți până la ieșirea sau intrarea din școală. Să-i așteptați la ușa casei noastre sau să-i urmăriți la activitățile lor extracurriculare”.

Reclamă

Shakia vrea ca fiii ei să ducă o viață normală

Cântăreața a spus că fiii ei, în vârstă de zece și opt ani, ar trebui să fie tratați „în cel mai uman mod posibil”. Ea cere să li se permită să-și trăiască viața în pace, fără „controlul constant al camerelor”.

Reclamă

„Cer acest lucru nu ca artist, ci mai degrabă ca mamă, care dorește să protejeze și să aibă grijă de bunăstarea psihologică și emoțională a copiilor săi,. Îmi doresc să poată trăi o viață fericită și sănătoasă, așa cum merită fiecare copil”, a scris ea.

Shakira ar fi părăsit pentru totdeauna iubita ei Barcelona, după ce a primit un „aviz de evacuare” de la tatăl fostului ei partener.

Cântăreața a confirmat că părăsește orașul spaniol, pe fondul informațiilor că ea și copiii ei se mută la Miami. Presa spaniolă a scris că mutarea a fost grăbită după ce a primit o cerere ca ea și părinții ei să părăsească fosta casă în care au locuit cu Gerard.

Este același apartament în care se spune că Shakira ar fi așezat o vrăjitoare pe balconul ei, care este orientat spre casa soacrei sale.

Shakira a fost evacuată din casă de părinții lui Pique

Atât El Periodico, cât și La Vanguardia au scris că Shakirei i s-a spus în martie că avea timp până în această lună să părăsească conacul din Esplugues de Llobregat în care locuiește de când s-a despărțit de fostul fotbalist anul trecut.

Cererea a venit prin e-mail semnată de tatăl lui Gerard, Joan Piqué. Se pare că acesta este singurul director al holdingului fiului său, Kerad Holding. El Periodico a a mai scris referitor la cererea de mutare: „Acum înțelegem fotografiile cântăreței plângând”.

Într-o declarație pe Instagram, atât în engleză, cât și în spaniolă, despre modul în care a părăsit Barcelona, Shakira a spus: „M-am stabilit la Barcelona pentru a le oferi copiilor mei o stabilitate. Aceeași pe care o căutăm acum într-un alt colț al lumii, lângă familie, prieteni și mare. Astăzi începem un nou capitol în căutarea fericirii lor. Mulțumesc tuturor celor care au navigat alături de mine în atâtea valuri acolo în Barcelona. E orașul în care am învățat că prietenia este cu siguranță mai lungă decât dragostea”.

Vedeta a încheiat postarea: „Mulțumesc tuturor celor care au fost acolo pentru a mă înveseli. Celor care mi-au uscat lacrimile, m-au inspirat și m-au făcut să cresc. Mulțumesc publicului meu spaniol care m-a acoperit mereu cu dragostea și loialitatea lui”.

Shakira și Gerard s-au despărțit după o relație de 12 ani. După o tăcere lungă, fostul fotbalist a subliniat că tot ce își dorește este ca copiii săi să fie fericiți.

El a spus: „Avem o responsabilitate. Cei care suntem părinți trebuie să ne protejăm copiii. Fiecare ia propriile decizii. Nu mai am chef de vorbă. Vreau doar ca copiii mei să fie bine. Întotdeauna am avut o relație strânsă cu copiii mei”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×