Reclamă

Shakira i-a transmis un mesaj indirect lui Pique. Ce a declarat artista după mutarea în Miami

Shakira i-a transmis un mesaj indirect lui Pique. Cântăreața s-a mutat în mod oficial în Miami. Vedeta a fost fotografiată în aeroport alături de cei doi băieți ai săi, Milan și Sasha. Diva s-a bucurat de o primire călduroasă din partea apropiaților.

Publicat: 4 aprilie 2023, 6:09

Shakira se pregătește să scrie un nou capitol în viața sa. Artista internațională este fericită și liniștită în Statele Unite ale Americii. Aceasta este pregătită să-și pună familia pe primul loc și să-l lase pe Pique în trecut. Diva a fost vizibil fericită alături de copiii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira i-a transmis un mesaj indirect lui Pique

Fosta parteneră a lui Gerard Pique a fost pozată în aeroportul din Miami. Aceasta a reușit în cele din urmă să se mute alături de băieții săi.Cântăreața a plecat din Spania și a lăsat în spate regretele unei relații eșuate. Aceasta a trecut prin multe încercări în ultimul an.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Shakira în timp ce își salută fanii în aeroportul din Miami
Shakira s-a bucurat de o primire călduroasă în Miami / Profimedia Images

După separarea de Pique, Shakira a încercat să-și pună familia pe primul loc. Shakira a tot amânat plecarea în Statele Unite și din cauza unor probleme de sănătate pe care tatăl său le-a suferit. Acum lucrurile s-au mai liniștit, iar vedeta abia așteaptă să se bucure de nua sa viață.

Reclamă

De când tatăl vedetei a fost adus casă de la spital, aceasta a anunțat că va pleca la Miami în cel mai scurt timp posibil. La mai bine de un an de când Shakira a anunțat că se separă de Pique, aceasta a reușit să-și vadă visul devenit realitate și să plece în Statele Unite ale Americii.

”Am stat în Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeași stabilitate pe care acum suntem nevoiți să o căutăm în alt colț de lume, alături de prieteni, familie și ocean. Astăzi, începem un nou capitol în viețile noastre și pornim în căutarea fericirii.”

”Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin aceste valuri alături de mine pe tot parcursul șederii mele în Barcelona, unde am învățat că prietenia este mai importantă ca iubirea. Le mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat, care mi-au șters lacrimile, care m-au ajutat să cresc. Aș vrea să mulțumesc fanilor mei din Spania pentru că m-ați încălzit cu iubirea și loialitatea voastră. Poate ne vom revedea curând”.

Reclamă

Ce spun apropiații Shakirei despre mutarea acesteia

Familia Shakirei nu putea fi mai fericită pentru aceasta. Tatăl artistei s-a bucurat că fiica sa este pregătită să-și reia viața. Apropiații cântăreței spun că Shakira a rămas în Barcelona mai mult timp doar de dragul copiilor săi, dar și din cauza problemelor de sănătate ale tatălui său.

Vedeta nu mai are acum niciun motiv pentru a rămâne în Spania. Tatăl său se simte mult mai bine, iar ea își dorește o viață nouă în Miami, relatează Marca.

Cântăreața se concentrează acum asupra familiei, dar și a  carierei sale la nivel internațional. Cântăreața are tot mai multe proiecte pe lista sa de priorități. Pe contul său de Instagram a postat un mesaj pentru fanii săi.

”Lucrurile nu sunt mereu așa cum am visat la ele. Uneori fugim după ceva, dar nu ajungem niciodată acolo.”

Vedeta și-ar fi dorit să aibă parte de o poveste de iubire adevărată, însă încrederea sa în dragoste a fost spulberată de fostul partener. Vedeta nu a putut trece peste infidelitatea lui Pique. Recent s-a aflat că soacra Shakirei a știut despre aventura fiului său cu Clara Chia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×