Reclamă

Ce a răspuns Pique când a fost întrebat dacă a ascultat melodia pe care Shakira a scris-o despre despărțirea lor

Despărțirea dintre Shakira și Pique a ținut și încă ține primele pagini ale tabloidelor. Deși artista a spus cât de dureroasă a fost această perioadă pentru ea, fostul fotbalist nu a oferit nicio declarație până în acest moment. Ce a răspuns Pique când a fost întrebat dacă a ascultat melodia pe care Shakira a scris-o despre despărțirea lor.

Publicat: 15 martie 2023, 12:17

Pique a fost cel care și-a dorit să încheie relația cu artista. Deși Shakira este cea care i-a cerut să părăsească casa în care locuiau împreună, acțiunile lui sunt cele care au determinat-o să ia această decizie. Cu toate acestea, Pique a evitat mereu să vorbească despre despărțirea lui de Shakira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a răspuns Pique când a fost întrebat dacă a ascultat melodia SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53

Chiar dacă nu a vrut să discute prea mult despre despărțirea sa, Gerard Pique a răspuns la o întrebare care stătea de ceva timp pe buzele tuturor. El a fost întrebat dacă a ascultat una dintre „Bzrp Music Sessions, Vol. 53′, scrie marca.com.

Cântăreața columbiană a lansat melodia menționată mai sus în colaborare cu Bzrp. Hit-ul lor a inclus mai multe referiri la fostul fundaș central al Barcelonei, după despărțirea cuplului.

„Da, evident l-am ascultat”, a spus Pique în timpul unui interviu pentru RAC1.

„Nu vreau să vorbesc despre asta, nu cred că ar trebui să vorbesc despre asta”.

Reclamă

După o tăcere lungă și stânjenitoare, Pique a subliniat că tot ceea ce își dorește este ca copiii săi să fie fericiți: „Nu vreau să vorbesc despre asta”, a continuat el.

„Avem o responsabilitate, cei care suntem părinți trebuie să ne protejăm copiii. Fiecare ia propriile decizii. Nu mai am chef să vorbesc. Vreau doar ca copiii mei să fie bine.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Pique o protejează pe Clara Chia de fotografi pe străzile din Barcelona
Cei doi au zâmbit în timp ce se țineau de mână pe străzile Barcelonei / Profimedia Images

Apariția fiului lui Pique la un eveniment Kings League

Rapoartele susțin că Shakira a fost supărată după ce fiul lor, Milan, a apărut într-un podcast al Kings League. Pique și-a explicat decizia de a-i permite copilului său de nouă ani să participe la evenimentul Twitch.

„Vreau doar ca copiii mei să fie bine. Întotdeauna am avut o relație strânsă cu copiii mei. Mi-a cerut să apar în Kings League. Așteaptă cu nerăbdare. Nimic nu mă face mai fericit decât să-mi fac fiul fericit. Aș face totul din nou. Pare mai matur decât este. Fiecare ia deciziile pe care le consideră cele mai bune. Fac lucrurile într-un fel, încerc să le fac în cel mai bun mod”.

Shakira și Pique s-au despărțit anul trecut, lansând o declarație pentru a confirma despărțirea lor în iunie 2022, după săptămâni întregi de zvonuri despre ruptura dintre ei.

La scurt timp după ce au apărut știrile despre despărțirea lor, au existat și alte zvonuri care indicau că fotbalistul se întâlnește cu o femeie pe nume Clara Chia. Shakira nu a ezitat să arunce cu săgeți atât în Pique, cât și în Clara Chia în cele mai recente hituri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×